Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Günaydın :) POWERHACK
Bakalım bu sabah albi daha net sanki :) Hala pozitif sayılır mı bilmiyorum tabi ama :)

Evet kuzum masallah daha yeni yeni artiyor kanda 2 gun sonra yap dahada koyu oldugunu gorursun yada elinde fazla test varsa her gun yap ben ogle yaptim her sabah cizgim git gide koyulasti :)

Sağol canım :) Yarın sabah kan vermeye giderim diye düşünüyorum bakalım. Gidemezsem pazartesi dr. a giderim direk.
Karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var hafif hafif bilemedim normal mi değil mi.

Sağol canım :) Yarın sabah kan vermeye giderim diye düşünüyorum bakalım. Gidemezsem pazartesi dr. a giderim direk.
Karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var hafif hafif bilemedim normal mi değil mi.

Olabilir cnm o agrilar normal kizimdada yasamistim.
Kan gelirse kimyasala donmus olur insallah saglikli olurda sıkı sıkı tutunur sana

kızlar merhaba .şu an aynı durumdayım. test yaptım negatif çıkınca yine bir umutsuzluk vakasıyla çantama attım. çok beklememiştim 1 2 dakika sanırım. bugün bir bakayım dedim silik de olsa bir çizgi var test hizasında. adet olcakmış gibi de karnım ağrıyor. kafam karıştı var mıdır sizce kızlar

Güvenilir bir markaysa aynısından tekrar yap bence canım. Gerçi ben 3 gündür yapıyorum emin olamadın hala, daha kan testi yaptırmadım çünkü.
Bir de on dk sonrasını dikkate almayın diyorlar. Acaba ilk baktığında göremediğin bir çizgimi vardı.

vallahi testi yaptım control kırmızı oldu diğerinde yoktu bir şey ben de yine yok deyip çantama attım testi. emin olamıyorum işte

Kizlar son adet tarihum 19 ocak bugun sulu akintim var benim ve 3 gundur regl sancisi cekiorum ama gelen giden yok cok garip.

Çok fazla düşünmemeye çalış bence.Psikolojik olarak adeti kaç kez geciktirdim ben.

Haklisin kuzum akintim sasirdi camasirimi islatmiyor ama peceteyide dolduruyor sulu beyaz kokusuz.
Dun aksam idrarim bana benzin kokusu gibi geldi keskinlesmis acaba usuttum mu dedim kendi kendime

:) Koku hassasiyeti olmuş belli ki bekle bakalım inşallah olmaz.

Insallah canim pkoda akinti farkediyormu sendede oldumu hic sulu akinti ?
Benim 2 ve 3 subatta yumurtaaki gelmisti .
Insallah kardes gelir kizima 3 gun once erkek kardesi olmus eylulumun o ara regl olsam da rahatlasam kan versem diodum fsh tsh lh prolaktin icin bakicakti ins gerek kalmaz

Bende öğrendiğim gün akıntı yoktu çok kuruydu ilerledikçe akıntı arttı.O yüzden şüphelenmemiştim hiç.Farketmiyor bence.Hormonlarda problem var mı bilmiyorum.Ben Prolaktin ilacı kullanıyordum o sayede kaldım hamile sanırım.

Anladim cnm ins tedaviye gerek kalmadan kalirim olmazsa bende tedaviye basliycam

Selamlar kizlar bizim esimle ilk denememiz ve ben dayanamayip iliskiden bir hafta sonra idrar testi yaptim negatif cikti.
Cok mu erken yaptim acaba.
Moralim de baya bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…