Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Erken olmuş belli olmaz ki daha zaten.Adet gününü bekle bence
2gundur inanilmaz kaşıntı olustu vücudumda. Galiba bazi hamilelerde de bu problem oluyormus aslinda adetimi beklicektim ama kaşıntı da olusunca bir yapayim dedim. Bir de gogus ucundaki kabartilarda iyice belirginlestigini farkettim.
 
Ben de ona aldandım hamileyim dedim çıkmadı.Belirtilere takılma Can'ım.Genellikle deger yükselince belirti çoğalıyor.Bende adet günü başladı belirtiler baktım olmadım.Tedt yaptım öyle çıktı.Kabarcıklar var şuan ama önceden de çıkıyordu bazen.Şuan stres yapma hiç biraz bekle arttıkça daha da belli olur belirtiler.İlk ayınız bir de ya belli olmaz daha yenisiniz.Benim 32. ayda oldu :)
 
Evet dogru söylüyorsun. Bizim ilk olunca meraktan duramadim. :) bir de biz gec iliski yasadik yani adetime 7 10 gün kala falan oldu. O yüzden aslinda olmama ihtimali de yüksek.
Bakalim beklicez hayırlısı.
Teşekkürler canim ilgin icin.
 
Al bi gebelik testi markasi 2.ci idrarimla yaptim pembe cizgi belirdi son adet tarihi 19 ocak malum pko var ins kimyasal olmaz veya testin bana oyunu diildir son kullanma tarihi 2019 demis.
+ 3 dakikada cikti
 

Eklentiler

  • 2017-02-18 13.56.40.webp
    8 KB · Görüntüleme: 180
Valla var ikinci çizgi inşallah koyulaşır

Insallah kuzum ya kizimdada silikti ama ilki kadar heyecanliyim 3 dakikada belirdi 10 dakikada iyice belli oldu.
Umarim dogrudur arada regl sancisi yokluyor ama bilemedim birde ilk idrarimla yapmadim yapsam belki daha koyu cikardi sabah tekrar deniycem ins koyulasir
 
Benm de adetim 5 gün gecti dun aksam testim bole net silik cikti hafif mide bulantisi ve cok az bas donmem oluyor cok gazim var ve bugun meme uclarim tahris olmus gbi aciyor.hamile miyim sizce.kasiklarimda ara ara siddetli sancilar oluyor
 
Al bi gebelik testi markasi 2.ci idrarimla yaptim pembe cizgi belirdi son adet tarihi 19 ocak malum pko var ins kimyasal olmaz veya testin bana oyunu diildir son kullanma tarihi 2019 demis.
+ 3 dakikada cikti
AYyyy turtaaaammm hadi inşallah :) aynı benim test gibi çıkmış albi doğru söylüyor :) bende hamileymişimmm 106 cıktı kan sonucum keseyi beklicez artık :) belkide aynı zamanda doğum yaparız turtacım :)
 
Kizlar hamilelik belirtisinde sari akıntı var mi? Bende suan oyle bir durum var. Adet başlangıcı desem adet belirtim de yok.
Sizde böyle bir durum oldu mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…