- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.861
Erken olmuş belli olmaz ki daha zaten.Adet gününü bekle benceSelamlar kizlar bizim esimle ilk denememiz ve ben dayanamayip iliskiden bir hafta sonra idrar testi yaptim negatif cikti.
Cok mu erken yaptim acaba.
Moralim de baya bozuldu.
2gundur inanilmaz kaşıntı olustu vücudumda. Galiba bazi hamilelerde de bu problem oluyormus aslinda adetimi beklicektim ama kaşıntı da olusunca bir yapayim dedim. Bir de gogus ucundaki kabartilarda iyice belirginlestigini farkettim.Erken olmuş belli olmaz ki daha zaten.Adet gününü bekle bence
Ben de ona aldandım hamileyim dedim çıkmadı.Belirtilere takılma Can'ım.Genellikle deger yükselince belirti çoğalıyor.Bende adet günü başladı belirtiler baktım olmadım.Tedt yaptım öyle çıktı.Kabarcıklar var şuan ama önceden de çıkıyordu bazen.Şuan stres yapma hiç biraz bekle arttıkça daha da belli olur belirtiler.İlk ayınız bir de ya belli olmaz daha yenisiniz.Benim 32. ayda oldu :)2gundur inanilmaz kaşıntı olustu vücudumda. Galiba bazi hamilelerde de bu problem oluyormus aslinda adetimi beklicektim ama kaşıntı da olusunca bir yapayim dedim. Bir de gogus ucundaki kabartilarda iyice belirginlestigini farkettim.
Evet dogru söylüyorsun. Bizim ilk olunca meraktan duramadim. :) bir de biz gec iliski yasadik yani adetime 7 10 gün kala falan oldu. O yüzden aslinda olmama ihtimali de yüksek.Ben de ona aldandım hamileyim dedim çıkmadı.Belirtilere takılma Can'ım.Genellikle deger yükselince belirti çoğalıyor.Bende adet günü başladı belirtiler baktım olmadım.Tedt yaptım öyle çıktı.Kabarcıklar var şuan ama önceden de çıkıyordu bazen.Şuan stres yapma hiç biraz bekle arttıkça daha da belli olur belirtiler.İlk ayınız bir de ya belli olmaz daha yenisiniz.Benim 32. ayda oldu :)
Ben çok geç öğrendim adet gecikmesinden 16 gun sonra bu testler. Bhcgde 17 gundu. Hatta 11 gun geçtiginde bhcg 3.80 çikmişti ve idrarda çıkmiyodu. Benimki daha tuhaf yaniBenimki daha koyu çıkıp 96 çıktı degerim ne tuhaf ya kaçıncı gün ögrendin
Pko varsa olabilir normal :) Sağlıklı büyüsünler de inşallahBen çok geç öğrendim adet gecikmesinden 16 gun sonra bu testler. Bhcgde 17 gundu. Hatta 11 gun geçtiginde bhcg 3.80 çikmişti ve idrarda çıkmiyodu. Benimki daha tuhaf yani
Ben hafif bir ikinci çizgi gördm adete kaç Gn var pekiezo26 kiz testime baktinmi
Ben hafif bir ikinci çizgi gördm adete kaç Gn var peki
Valla var ikinci çizgi inşallah koyulaşır19 ocakta olmustum en son pkoda var malum 40 37 33. Gun oldum en son git gide kisaliodu kendi :)
2 tane yaptim 2 side boyle
Valla var ikinci çizgi inşallah koyulaşır
Pko yok hiç adetim gecikmezdi tam tersi sık olurdum oda çikolata kisti demişti doktor. İnsallah canım :)Pko varsa olabilir normal :) Sağlıklı büyüsünler de inşallah
O zaman sorun yok düzenliyse.:) Bencde Pko var o yüzden geç olduPko yok hiç adetim gecikmezdi tam tersi sık olurdum oda çikolata kisti demişti doktor. İnsallah canım :)
AYyyy turtaaaammm hadi inşallah :) aynı benim test gibi çıkmış albi doğru söylüyor :) bende hamileymişimmm 106 cıktı kan sonucum keseyi beklicez artık :) belkide aynı zamanda doğum yaparız turtacım :)Al bi gebelik testi markasi 2.ci idrarimla yaptim pembe cizgi belirdi son adet tarihi 19 ocak malum pko var ins kimyasal olmaz veya testin bana oyunu diildir son kullanma tarihi 2019 demis.
+ 3 dakikada cikti
Benim sarı akıntım olmustu. Hatta enfeksiyon sandim ama hamile olduktan sonrada devam ediyorKizlar hamilelik belirtisinde sari akıntı var mi? Bende suan oyle bir durum var. Adet başlangıcı desem adet belirtim de yok.
Sizde böyle bir durum oldu mu?
Peki canım adet olacagin sıralar mi oldu akintin? Benim adet olmam gerekiyor da bu günlerde.Benim sarı akıntım olmustu. Hatta enfeksiyon sandim ama hamile olduktan sonrada devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?