- 3 Ocak 2017
- 149
- 70
- 13
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.881
Anladim canim teşekkür ederim.Adet tarihimden 1-2 hafta önce başladı canım
AYyyy turtaaaammm hadi inşallah :) aynı benim test gibi çıkmış albi doğru söylüyor :) bende hamileymişimmm 106 cıktı kan sonucum keseyi beklicez artık :) belkide aynı zamanda doğum yaparız turtacım :)
Kizlar hamilelik belirtisinde sari akıntı var mi? Bende suan oyle bir durum var. Adet başlangıcı desem adet belirtim de yok.
Sizde böyle bir durum oldu mu?
Rica ederimAnladim canim teşekkür ederim.
Insallah hamilesindir canim.Benim dun sari akintim oldu bugun beyaz ve sulu testimde silik hayirlisi hakkimda sabah tekrarliycam
Insallah hamilesindir canim.
Hakkimizda hayirlisi ben de beklicem biraz daha öyle test yapicam.
Hayirli olsun diyelim o zaman :) bir an once kan tahlili sonucunda da cikar insallah canim.Bu sabah 1 tik daha koyulasmis
Ay canim masallah allah tamamini erdirsin insallah ya bakarsin evet benimki silik gibi 2 tane ogle cikti bakalim sabah nasil cikicak emin olamadim.
Al bi gebelik testiydi dimi seninkide ayni marka ama farkli serileri senin beyazdi benim mavi.
Insallah dogrudur da beraber bekleriz
Hayirli olsun diyelim o zaman :) bir an once kan tahlili sonucunda da cikar insallah canim.
Aynen canım beyazıydı. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :)
Beyazini daha seviyorum da calisma olarak gercekten guzel bir test laboquickten sonra tercihim bu oldu
Hayırlı olsun canım kesin hamilesin. 1 i yanlış çıksa ikincisi yanlış çıkmaz bence :)Bu sabah 1 tik daha koyulasmis
Benim alışım tamamen tesadüf oldu ama dediğin gibi iyi çıktı canım.
Kan testine ne zaman gideceksin peki. Ben hala tam olarak inanamıyorum yarın artış ne kadar diye bakılacak sonra galiba inanabilcem :)
Hayırlı olsun canım kesin hamilesin. 1 i yanlış çıksa ikincisi yanlış çıkmaz bence :)
Kizlaar gunaydin
Şuna bi bakarmısınız ?????
Ayy inşallah canım bugun iş çıkışı gidip alıcam bir test bu testi iki gün önce yapmıştım. 18inde olmam lazımdı hala olmadım. Hassas testtekini görebiliyormusun???Var kuzum hayirli olsun
Ayy inşallah canım bugun iş çıkışı gidip alıcam bir test bu testi iki gün önce yapmıştım. 18inde olmam lazımdı hala olmadım. Hassas testtekini görebiliyormusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?