Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ay canim masallah allah tamamini erdirsin insallah ya bakarsin evet benimki silik gibi 2 tane ogle cikti bakalim sabah nasil cikicak emin olamadim.
Al bi gebelik testiydi dimi seninkide ayni marka ama farkli serileri senin beyazdi benim mavi.
Insallah dogrudur da beraber bekleriz

Aynen canım beyazıydı. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :)

Beyazini daha seviyorum da calisma olarak gercekten guzel bir test laboquickten sonra tercihim bu oldu

Benim alışım tamamen tesadüf oldu ama dediğin gibi iyi çıktı canım.
Kan testine ne zaman gideceksin peki. Ben hala tam olarak inanamıyorum yarın artış ne kadar diye bakılacak sonra galiba inanabilcem :)

Benim alışım tamamen tesadüf oldu ama dediğin gibi iyi çıktı canım.
Kan testine ne zaman gideceksin peki. Ben hala tam olarak inanamıyorum yarın artış ne kadar diye bakılacak sonra galiba inanabilcem :)

Kan testi icin bekliycem degerim yukseksin guzel bir cozgi gorursem ogle yaptiricam.
Inan kiz hamilesin bes belli kandada pozitif :)

Ayy inşallah canım bugun iş çıkışı gidip alıcam bir test bu testi iki gün önce yapmıştım. 18inde olmam lazımdı hala olmadım. Hassas testtekini görebiliyormusun???

Gordum canim daha belli olmustur 2 gun once ise bu aksam da yaparsan eger atarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…