- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.901
Var ve çooook yeni hayırlı olsunKizlaar gunaydin
Şuna bi bakarmısınız ?????
inşallah vardır canım o kadar istiyorum kiVar ve çooook yeni hayırlı olsun
Vardır da adet vaktin geçti mi yada gelmedi mi? çünkü silik dahainşallah vardır canım o kadar istiyorum ki
18iinde olmam lazımdı olmadım işte bekliyorum ama gelen giden yokVardır da adet vaktin geçti mi yada gelmedi mi? çünkü silik daha
Olmazsın bence biran önce git düşüşe karşı ilaç verir belki18iinde olmam lazımdı olmadım işte bekliyorum ama gelen giden yok
Can'ım burdan gözükmüyor olabilir ben göremedim adet günün geçti mi
3 yıl boyunca ben hiç hamile kalmadım bu ilk hamileliğim daha.Kese göründü geç döllenme olmuş yalnız.Düşüklerin sebebi kilo ve insülin direnci problemi oluyor genelde benim İnsülinim düştü kilo verince zaten kilo verince hemen hamile kaldımKuzum sana bisi sorucam pkolular surekli kimyasal gebelik mi yasar sen yasadinmi hic?ezo26
3 yıl boyunca ben hiç hamile kalmadım bu ilk hamileliğim daha.Kese göründü geç döllenme olmuş yalnız.Düşüklerin sebebi kilo ve insülin direnci problemi oluyor genelde benim İnsülinim düştü kilo verince zaten kilo verince hemen hamile kaldım
Annem de pkoydu düşük yaşamadan hamile kalmış bana
Yap Can'ım çıkar kilo problemi yok degil miAnladim canim benim tekrarlayan kimyasallar olusuyor bendede merak ettim sabah test yapicam ins cikar.
1 gün geçtiCan'ım burdan gözükmüyor olabilir ben göremedim adet günün geçti mi
Biraz bekle bakalım belirgin olsun1 gün geçti
Yap Can'ım çıkar kilo problemi yok degil mi
Yani kimsayal gebelik sıraVar olmazmi :)
ben en uzunundan hesaplardım hepKizlar en son 19 ocakta olmustum kac gun gecmis oluo tabi pkoyum nasil hesapliycam.
39
37
33 olmusum en son
Yani kimsayal gebelik sıra
ben en uzunundan hesaplardım hep
Yap bakalım belli olmaz kimyasal olabilir mi bilmem ama belki test çubugundandır belki yeni yumurtlamış bile olabilirsinKimyasala mi dondum bilmiyorum ama silik cizgilerim.bu sabah silindi.
Cok merak ediyorum sabahta yapicam eger ogle ise cok uzulucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?