- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.921
Ne pkoymuş bu.Allahım etkilerinden korusun.Kilo var mı sende de bende vardıbende pko luyum
Yap bakalım belli olmaz kimyasal olabilir mi bilmem ama belki test çubugundandır belki yeni yumurtlamış bile olabilirsin
En iyisi certain hiç silik çıkarmıyor yoksaGec dollenme olabilir yada 4 test silik 1 test negatif byle dalgali gibi cikti bozukmu acaba dedim sabah deniycem yine ins vardir
olmaz mıNe pkoymuş bu.Allahım etkilerinden korusun.Kilo var mı sende de bende vardı
En iyisi certain hiç silik çıkarmıyor yoksa
Oluyor malesef.Ben 4 aydır diyet grubundaydım.Kilo verdim 56 ya düştüm öyle oluverdi hemen.Direncim düşmüş şükür.Şimdi dikkatliyim artıkolmaz mı
Her eczane başka satıyor.Certain kullandım hep ya hemen çıktı yada hiç çıkmadıCertain de laboqiuck te yok cevremde al bi gebelik testi var birde freely
Suan elimde al bi gebelik testi var onu yapcam sabah
baş belası bi döngü bu yaOluyor malesef.Ben 4 aydır diyet grubundaydım.Kilo verdim 56 ya düştüm öyle oluverdi hemen.Direncim düşmüş şükür.Şimdi dikkatliyim artık
Benim çok düzensizdi.2 ay 40 gün 3 ay.Çok korkuyordum olmaz diyebaş belası bi döngü bu ya
Canım neden idrarda silikçizgiyi görünce bi kan tahlili yaptırmadın en azından ya testin yanılttığı ortaya çıkardı yada kimyasal gebelik geçirdiğini bilirdin canım sonuçta demekki test doğruysa idrarada hcg geçmeye başlamış canımCertain de laboqiuck te yok cevremde al bi gebelik testi var birde freely
Suan elimde al bi gebelik testi var onu yapcam sabah
Her eczane başka satıyor.Certain kullandım hep ya hemen çıktı yada hiç çıkmadı
Canım neden idrarda silikçizgiyi görünce bi kan tahlili yaptırmadın en azından ya testin yanılttığı ortaya çıkardı yada kimyasal gebelik geçirdiğini bilirdin canım sonuçta demekki test doğruysa idrarada hcg geçmeye başlamış canım
sabah bende yapcam haberleşelimEsime supriz yapmak istedim ve beklemek istedim nasip kismet tabi sabah bir daha bakicam belkide regl olurum
sabah bende yapcam haberleşelim
Merhaba ben de su an ayni durumdayim olmayacak diye cok korkuyorum adetlerim de sizin gibi duzensiz nasil hamile kaldinizBenim çok düzensizdi.2 ay 40 gün 3 ay.Çok korkuyordum olmaz diye
Inşallah regl olmazsın canım bu au gelir bebişinEsime supriz yapmak istedim ve beklemek istedim nasip kismet tabi sabah bir daha bakicam belkide regl olurum
Inşallah regl olmazsın canım bu au gelir bebişin
Klomen tedavisi oldum ertesi ay doktora gitmedim yumurtlama kiti kullandım öyle olduMerhaba ben de su an ayni durumdayim olmayacak diye cok korkuyorum adetlerim de sizin gibi duzensiz nasil hamile kaldiniz
POWERHACK canım tekrar test yaptınmı merak ettim sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?