- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.941
Can'ım kimyasala dönüşmedi. Pcos hastalığında döngünün BaZı günlerinde çift çizgi çıkabilir çok çok silik olur. Bunun sebebi orada büyümeye çalışan çokmgazla yumurtanın olması. Allah korusun yumurtalık kanseri açısından da bi muayene ol bence çünkü o çift çizginin çıktığımdurumlar ya hamilelikmiş kanser y da kist allah korusun önlem almak lazım.Ben eski oturdugum evde yan eczanende o satilirdi hic yanildigini bilmezdim
Can'ım kimyasala dönüşmedi. Pcos hastalığında döngünün BaZı günlerinde çift çizgi çıkabilir çok çok silik olur. Bunun sebebi orada büyümeye çalışan çokmgazla yumurtanın olması. Allah korusun yumurtalık kanseri açısından da bi muayene ol bence çünkü o çift çizginin çıktığımdurumlar ya hamilelikmiş kanser y da kist allah korusun önlem almak lazım.
Hayirlisi olsun umarim bebegin sana simsiki tutunur ve saglicakla kucagina alirsinKlomen tedavisi oldum ertesi ay doktora gitmedim yumurtlama kiti kullandım öyle oldu
Adetini duzenlemek icin herhangi bir sey verdi mi doktorKlomen tedavisi oldum ertesi ay doktora gitmedim yumurtlama kiti kullandım öyle oldu
Hayır hiçbirşey vermedi malesefAdetini duzenlemek icin herhangi bir sey verdi mi doktor
Benim de adetim cok duzensiz kafasina gore 2 3 ay oladigim oluyor duzenlenmesi icin gitmedigim doktor kalmadi ama hep gecici cozumler o yuzden artik kendi haline biraktim ama bu sefer de bebgim olmayacak diye korku sardi icimi umut oldugunuz icin cok tesekkurler :)Hayır hiçbirşey vermedi malesef
Duphaston kullanabilirsin rahmi toparlar hemde düştüğü önlerBenim de adetim cok duzensiz kafasina gore 2 3 ay oladigim oluyor duzenlenmesi icin gitmedigim doktor kalmadi ama hep gecici cozumler o yuzden artik kendi haline biraktim ama bu sefer de bebgim olmayacak diye korku sardi icimi umut oldugunuz icin cok tesekkurler :)
Bir de onu arastirayim insallah ise yararDuphaston kullanabilirsin rahmi toparlar hemde düştüğü önler
Adet düzenler.Hormon tahlillerin Nasıl pekiBir de onu arastirayim insallah ise yarar
Hepsi normal degerler arasinda aslinda fsh 4 lh 8 cikti pkoyu gosteren buymusAdet düzenler.Hormon tahlillerin Nasıl peki
Adetin geçti mi veya düzenli miKizlar doktora gittim kan verdim 15,98 yaziyor.
Evet benimde öyle birşeydi.Ama kilo verince yumurtalar sağlıklı oluşmaya başladı sanırımHepsi normal degerler arasinda aslinda fsh 4 lh 8 cikti pkoyu gosteren buymus
Gecti canim 18inde olmam lazımdıAdetin geçti mi veya düzenli mi
Yok Can'ım daha çıkmazDun yaptim boype cikti. Kan testimde 0.27 cikti. Adetime daha 6 gun var . Sizce bu neidr. Erken yaptim diye mi boyledir
Sizce hamilelik degil dimi yaniYok Can'ım daha çıkmaz
Sizce hamilelik degil dimi yaniYok Can'ım daha çıkmaz
Hayır Can'ım.Hamile olabilirsin ama daha gözükmez belli olmaz yani.Geç döllenme olabiliyor sen adet gününü bekle güven olmaz şuan testeSizce hamilelik degil dimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?