Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar acaba ben gecmi yumurtlamadim goguslerim agriyor cumarteside beri ve gun be gun artiyor sanki agrisi.
Kendimi beklemeye aldim uzulmek istemiyorum sol kasigim arada sancilanjo tek tarafli.

Kizlar acaba ben gecmi yumurtlamadim goguslerim agriyor cumarteside beri ve gun be gun artiyor sanki agrisi.
Kendimi beklemeye aldim uzulmek istemiyorum sol kasigim arada sancilanjo tek tarafli.
Olabilir canım bekle bakalım biraz daha inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benimde bat 28 şubat dün hiç ayağa kalkamadım kasıklarımın ağrısından bugün biraz daha iyiyim ama eğilirken yürürken falan ağrı yapıyo bana inşallah kist oluşmamıştır benimde bu ayda olmassa bülent tıraşa randevu alıcam canım

Insallah melegin gelmistir kuzum olmazsada uzulmek yok sabirla bekliyecegiz

40a kadar beklemeye aldim kendimin 5 gun daha beklerim gelen giden olmazsaa doktor yolu gozukur bana.
Kimyasal gebelik yasadim idrarda silindikten 2 yada 3 gun sonra regl olurdum.
Bence geç yumurtlama oldu. O yüzden beklemen en iyisi.Ben de belki kimyasal gebelik yaşamışımdır ama hiç adet öncesi bakmadım şu kadar ay.

Bence geç yumurtlama oldu. O yüzden beklemen en iyisi.Ben de belki kimyasal gebelik yaşamışımdır ama hiç adet öncesi bakmadım şu kadar ay.

Insallah ogledir cnm normalde bakiorum 2 subatta yumurta aki geldi ama o ara ultrasona girdigimde hic buyuk yumurta gorulmedi. Usuttugumden gelmis olabileceginden suphe ettim.
Suan azicik suphem var goguslerim kizima hamile kaldigim aydaki gibi agriyor.
Hayirlisi hakkimizda bir yandada yoksa hemen oliyim kan vericem die dua ediyorum br yandan keske surpriz olsa diyorum :)

Yok cnm geçen ay mantar için fitil kullandım ovulasyonu kaçırdık o Yüzden bu ay yeni başladı çalışmalar sen de durumlar nasıl
Benimde aynı canım heray çalışma ama olmuyo malesef hayırlısı ben ikinci tüp bebeği denicem bakalım önümüzdeki ay

Merhaba, benim testimde hayalet çizgiyi bir ben mi görüyorum acaba? Nasıl, var mı sizce bişeyler? Benim tahminime göre henüx, döllenmeden bir hafta sonra..

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-22-11-15-31.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 179
Merhaba, benim testimde hayalet çizgiyi bir ben mi görüyorum acaba? Nasıl, var mı sizce bişeyler? Benim tahminime göre henüx, döllenmeden bir hafta sonra..
Hem belli olmaz hem de negatif test zaten belki geç döllendi nerden bilebilirsinki yumurtlama gününde oldugunu :) Adet gününü mutlaka bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…