- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.961
Cok sagolunHayır Can'ım.Hamile olabilirsin ama daha gözükmez belli olmaz yani.Geç döllenme olabiliyor sen adet gününü bekle güven olmaz şuan teste
Olabilir canım bekle bakalım biraz daha inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benimde bat 28 şubat dün hiç ayağa kalkamadım kasıklarımın ağrısından bugün biraz daha iyiyim ama eğilirken yürürken falan ağrı yapıyo bana inşallah kist oluşmamıştır benimde bu ayda olmassa bülent tıraşa randevu alıcam canımKizlar acaba ben gecmi yumurtlamadim goguslerim agriyor cumarteside beri ve gun be gun artiyor sanki agrisi.
Kendimi beklemeye aldim uzulmek istemiyorum sol kasigim arada sancilanjo tek tarafli.
Kaçıncı gününki adetten sonraKizlar acaba ben gecmi yumurtlamadim goguslerim agriyor cumarteside beri ve gun be gun artiyor sanki agrisi.
Kendimi beklemeye aldim uzulmek istemiyorum sol kasigim arada sancilanjo tek tarafli.
Olabilir canım bekle bakalım biraz daha inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benimde bat 28 şubat dün hiç ayağa kalkamadım kasıklarımın ağrısından bugün biraz daha iyiyim ama eğilirken yürürken falan ağrı yapıyo bana inşallah kist oluşmamıştır benimde bu ayda olmassa bülent tıraşa randevu alıcam canım
Kaçıncı gününki adetten sonra
O zaman 39 güne kadar bekle bence.35.gun.
Pko oldugumdan bu yana
39
37
33 oldum en son oda 19 ocakta idi
O zaman 39 güne kadar bekle bence.
Bence geç yumurtlama oldu. O yüzden beklemen en iyisi.Ben de belki kimyasal gebelik yaşamışımdır ama hiç adet öncesi bakmadım şu kadar ay.40a kadar beklemeye aldim kendimin 5 gun daha beklerim gelen giden olmazsaa doktor yolu gozukur bana.
Kimyasal gebelik yasadim idrarda silindikten 2 yada 3 gun sonra regl olurdum.
Bence geç yumurtlama oldu. O yüzden beklemen en iyisi.Ben de belki kimyasal gebelik yaşamışımdır ama hiç adet öncesi bakmadım şu kadar ay.
Ben de seni merak etmiştim heyacan yapmıştık yaBu sabah bariz sekilde negatif snairim kimyasala dondu nasip diilmis
Ben de seni merak etmiştim heyacan yapmıştık ya
Veson sende varmı gelişme canımBen de seni merak etmiştim heyacan yapmıştık ya
Yok cnm geçen ay mantar için fitil kullandım ovulasyonu kaçırdık o Yüzden bu ay yeni başladı çalışmalar sen de durumlar nasılVeson sende varmı gelişme canım
Benimde aynı canım heray çalışma ama olmuyo malesef hayırlısı ben ikinci tüp bebeği denicem bakalım önümüzdeki ayYok cnm geçen ay mantar için fitil kullandım ovulasyonu kaçırdık o Yüzden bu ay yeni başladı çalışmalar sen de durumlar nasıl
Benimde aynı canım heray çalışma ama olmuyo malesef hayırlısı ben ikinci tüp bebeği denicem bakalım önümüzdeki ay
Merhaba, benim testimde hayalet çizgiyi bir ben mi görüyorum acaba? Nasıl, var mı sizce bişeyler? Benim tahminime göre henüx, döllenmeden bir hafta sonra..
Hem belli olmaz hem de negatif test zaten belki geç döllendi nerden bilebilirsinki yumurtlama gününde oldugunu :) Adet gününü mutlaka bekleMerhaba, benim testimde hayalet çizgiyi bir ben mi görüyorum acaba? Nasıl, var mı sizce bişeyler? Benim tahminime göre henüx, döllenmeden bir hafta sonra..
Canım naptın varmı bebişin benim mide bulantılarım o kadar çok ki günlerim zehir oldu kokular yemekler herşeyden tiksindim şu ara çok zor geçiyoDaha belli olmazki abla cok erken en az 10.gunde yapmalisin az sabir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?