Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım naptın varmı bebişin benim mide bulantılarım o kadar çok ki günlerim zehir oldu kokular yemekler herşeyden tiksindim şu ara çok zor geçiyo

Allah yardimcin olsun cnm kiyamam benimde kizimda hep mide bulantisi ile gezmis tam 13unde haftada bulanti gitmisti

Ayy hadi inşallah bebişin seninledir adetin bikaç gün daha geçsin tekrarlarsın testi umarım güzel haberi alırsın canım umarım benim mide bulantılarımda geçer herşeyden tiksindim çok zorlanıyorum

Ayy hadi inşallah bebişin seninledir adetin bikaç gün daha geçsin tekrarlarsın testi umarım güzel haberi alırsın canım umarım benim mide bulantılarımda geçer herşeyden tiksindim çok zorlanıyorum
Insallah sekerim 40a kadar bekliyxem 36.gun 4 gun daha sabir etmem lazim.
Allah yardimcin olsun ben bulanti ve kusmaktan bisi yiyememis 5 kilo vermistim

Merhabalar,
5 ay once kimyasal gebelik gecirdikten sonra bu ay hamile kaldim. Batin ertesi gunu bhcg 580. Henuz keseyi gormedik. Ekte ovulasyon (lh) testi ve gebelik testi goruntulerim var. Tek olan erken gebelik testi ama battan 1 gun once pozitif gosterdi. Ayni donemlerde daha onceleri yaptigim ovulasyon testleri hep tek cizgiydi. Bu ay erken gebelik testi negatifken ovulasyon testi pozitifti ve hergun artti. Umarim birilerine faydali olur.

Eklentiler

• IMG_6635.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_6631.webp
    5 KB · Görüntüleme: 186
Dun bu marka test negatif ti bu sabah cok hafif cizgi var sanki sizde bakin kizlar

Eklentiler

• 2017-02-25 13.05.19.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 193
Buda freely marka o silik cikinca bunda denemek istedim

Eklentiler

• 2017-02-25 13.29.07.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 209
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…