- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.981
Canım naptın varmı bebişin benim mide bulantılarım o kadar çok ki günlerim zehir oldu kokular yemekler herşeyden tiksindim şu ara çok zor geçiyo
Canım naptın varmı bebişin benim mide bulantılarım o kadar çok ki günlerim zehir oldu kokular yemekler herşeyden tiksindim şu ara çok zor geçiyo
Insallah sekerim 40a kadar bekliyxem 36.gun 4 gun daha sabir etmem lazim.Ayy hadi inşallah bebişin seninledir adetin bikaç gün daha geçsin tekrarlarsın testi umarım güzel haberi alırsın canım umarım benim mide bulantılarımda geçer herşeyden tiksindim çok zorlanıyorum
Çizgi var ama hemen mi çıktı yoksa biraz bekledikten sonramı canımMerhaba hanımlar ikinci çizgiyi gören varmı acaba benim gibi
Merhaba hanımlar ikinci çizgiyi gören varmı acaba benim gibi
Bariz var canım. Ama kaç dk sonra çıktı?Merhaba hanımlar ikinci çizgiyi gören varmı acaba benim gibi
5 dakika sonra falan böyle oldu adetime 4 gün var daha sabırsızlanıp yaptımÇizgi var ama hemen mi çıktı yoksa biraz bekledikten sonramı canım
5 dakika sonra falan çıktı canımBariz var canım. Ama kaç dk sonra çıktı?
Yaa inşallah bu doğrudur bakalım hayırlısı artıkBen bu testi sevmedim bende silik cizgi verdi heyecanlandim sonra negatif e dondum baska testte negatif vefirken bu silikti
Çok net var, görünüyor ama yine de çok düşünme, adetini bekle derim ben.. Yine de dayanamazsan git bi kan ver, testte böyle çıkıyosa kanda hayli hayliıkar. İnşallah bir melek gelmiştir5 dakika sonra falan çıktı canım
Insallah canım saol Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsinÇok net var, görünüyor ama yine de çok düşünme, adetini bekle derim ben.. Yine de dayanamazsan git bi kan ver, testte böyle çıkıyosa kanda hayli hayliıkar. İnşallah bir melek gelmiştir
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?