- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.001
Arkadaşlar adetime 3 gün var bi test daha yaptım var gibi sanki hee
Kesin var canım tebrikler hayırlısı olsun benimde 3 gün var adete ama beni test negatif yine hayırlısıArkadaşlar adetime 3 gün var bi test daha yaptım var gibi sanki hee
Hayırlı olsun Can'ım.Erken gebelik testi hikaye.Değerin yüksekse normal gebelk testinde zaten çıkıyor.Ben adetten 3 gün önce öğrenmiş oldum normal gebelik testinde.Merhabalar,
5 ay once kimyasal gebelik gecirdikten sonra bu ay hamile kaldim. Batin ertesi gunu bhcg 580. Henuz keseyi gormedik. Ekte ovulasyon (lh) testi ve gebelik testi goruntulerim var. Tek olan erken gebelik testi ama battan 1 gun once pozitif gosterdi. Ayni donemlerde daha onceleri yaptigim ovulasyon testleri hep tek cizgiydi. Bu ay erken gebelik testi negatifken ovulasyon testi pozitifti ve hergun artti. Umarim birilerine faydali olur.
Var Can'ım var sevindim hadi Allahım tamamına erdirsinArkadaşlar adetime 3 gün var bi test daha yaptım var gibi sanki hee
Çok teşekkür ederim canımVar Can'ım var sevindim hadi Allahım tamamına erdirsin
Hadi yaa o zaman testler bozuk canım büyük ihtimalleArkadaşlar dün kan testi yaptırdım sonuç 0,55 çıkmış ama bugün yine sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi gözüküyo şaşırdım kaldım
Galiba öyle ama 3 test de bozuk çıkarmı ya benim şansıma sanırım.Hadi yaa o zaman testler bozuk canım büyük ihtimalle
Malesef çıkabiliyo canım 3 ay önce benimde aynen böyle olmuştu günden güne koyulaşıyodu test ama hamile falanda değildim yaniiGaliba öyle ama 3 test de bozuk çıkarmı ya benim şansıma sanırım.
Anladım canım saol bi sonraki ay insallahMalesef çıkabiliyo canım 3 ay önce benimde aynen böyle olmuştu günden güne koyulaşıyodu test ama hamile falanda değildim yanii
Inşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler veririzAnladım canım saol bi sonraki ay insallah
Hep Albi kullandın Di mi?Arkadaşlar dün kan testi yaptırdım sonuç 0,55 çıkmış ama bugün yine sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi gözüküyo şaşırdım kaldım
Evet pakette albi yaziyo ama ilk yaptığım maviliydi test diger ikisi ince beyaz. Ama önceden de bu markadan alıp yapiyodum direk tek çizgi çıkıyordu. Arada bozuk cikiyo demek kiHep Albi kullandın Di mi?
Inşallah canimInşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler veririz
Galiba öyle ama 3 test de bozuk çıkarmı ya benim şansıma sanırım.
Bi umut bi kaç gün daha bekliyim diyorum kan testi de bi ihtimal yanlış sonuç verebiliyomus onu da duydumBasima geldi cikabilir uzundum bak
Bi umut bi kaç gün daha bekliyim diyorum kan testi de bi ihtimal yanlış sonuç verebiliyomus onu da duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?