- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.021
Adet gününü beklemen daha iyi çok çok çok silik bir çizgi bu.Hafif bir kırmızılık olsa yükselişe geçmiş diyebiliriz.Adet günü olmadan zaten test yapmak yanlış bence.Kimyasal olabiliyormuş çok duyduk bunu.Selam kızlar 5 gündür test yapıyorum laboguick marka ile ama hep negatif bugün tekrar yaptım çook silik bi çizgi çıktı hemen 2 gün var adetime son 1 haftadır kasıklarım çok fena ağrıyo belim birde sırtımda aynı şekilde Eki Görüntüle 1959302
Teşekkür ederim canım doğru söylüyosun adet günü yapılması gerek işte sabırsızlık diyelimAdet gününü beklemen daha iyi çok çok çok silik bir çizgi bu.Hafif bir kırmızılık olsa yükselişe geçmiş diyebiliriz.Adet günü olmadan zaten test yapmak yanlış bence.Kimyasal olabiliyormuş çok duyduk bunu.
En azından stres yapmazsın.Bu evde yapılan testler strese soktu bizi.Eskiden hiçbirşey olmayıp şak diye hamile kalıyorlarmış.Şimdi herşeyi stres yapıyoruz ayrıntılı takip ettiğimiz için.Kendi haline bırak adet olmazsan o Zaman bakarsın.:)Kısa zamanda nasip olur inşallahTeşekkür ederim canım doğru söylüyosun adet günü yapılması gerek işte sabırsızlık diyelim
Doğru söylüyosun canım benim bi tane oğlum var çok şükür 7 yaşında ona doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım 4.5 yıldır da 2 için uğraşıyoruz bende erken menapoz riski var geçen mayıs ayında tüp bebek denedik olmadı bakalım bu ayda olmassa yine tüp bebek yolları görünüyor bana bu arada Allah bebeğini sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin canımEn azından stres yapmazsın.Bu evde yapılan testler strese soktu bizi.Eskiden hiçbirşey olmayıp şak diye hamile kalıyorlarmış.Şimdi herşeyi stres yapıyoruz ayrıntılı takip ettiğimiz için.Kendi haline bırak adet olmazsan o Zaman bakarsın.:)Kısa zamanda nasip olur inşallah
Amin inşallah benim ilk daha.Vakti vardır,hayırlı Zaman degildir belki.İstiyoruz ama hayırlı mı değil mi bilmeden istiyoruz.Rabbim hayırlı Zaman'da,hayırlı evlat nasip etsin inşallahDoğru söylüyosun canım benim bi tane oğlum var çok şükür 7 yaşında ona doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım 4.5 yıldır da 2 için uğraşıyoruz bende erken menapoz riski var geçen mayıs ayında tüp bebek denedik olmadı bakalım bu ayda olmassa yine tüp bebek yolları görünüyor bana bu arada Allah bebeğini sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin canım
Bende cok cok hafif cizgi gördüm insallah bebis vardır: )Selam kızlar 5 gündür test yapıyorum laboguick marka ile ama hep negatif bugün tekrar yaptım çook silik bi çizgi çıktı hemen 2 gün var adetime son 1 haftadır kasıklarım çok fena ağrıyo belim birde sırtımda aynı şekilde Eki Görüntüle 1959302
Pozitif gibi ikinci çizgi baya belli ama adetiniz geçtimi.Kizlar bu sonuc pozitif mi sizce?
Evet 32. gunum bugunPozitif gibi ikinci çizgi baya belli ama adetiniz geçtimi.
Hakkınızda hayırlısı inşallah meleğiniz sizinledirEvet 32. gunum bugun
Hayırlı olsun Can'ımKizlar bu sonuc pozitif mi sizce?
Amin canım inşallahAmin inşallah benim ilk daha.Vakti vardır,hayırlı Zaman degildir belki.İstiyoruz ama hayırlı mı değil mi bilmeden istiyoruz.Rabbim hayırlı Zaman'da,hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Inşallah canım yaa hayırlısı hakkımızdaBende cok cok hafif cizgi gördüm insallah bebis vardır: )
Çizgi görünüyorEki Görüntüle 1959902 arkadaşlar testime bakar mısınız bu ilk dakikalarda çıktı
ikisinde de var demi.. umarım testin bu oyunu değildir banaÇizgi görünüyor
Var canım hayırlısı olsunEki Görüntüle 1959902 arkadaşlar testime bakar mısınız bu ilk dakikalarda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?