Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Adet gününü beklemen daha iyi çok çok çok silik bir çizgi bu.Hafif bir kırmızılık olsa yükselişe geçmiş diyebiliriz.Adet günü olmadan zaten test yapmak yanlış bence.Kimyasal olabiliyormuş çok duyduk bunu.

Teşekkür ederim canım doğru söylüyosun adet günü yapılması gerek işte sabırsızlık diyelim

Teşekkür ederim canım doğru söylüyosun adet günü yapılması gerek işte sabırsızlık diyelim
En azından stres yapmazsın.Bu evde yapılan testler strese soktu bizi.Eskiden hiçbirşey olmayıp şak diye hamile kalıyorlarmış.Şimdi herşeyi stres yapıyoruz ayrıntılı takip ettiğimiz için.Kendi haline bırak adet olmazsan o Zaman bakarsın.:)Kısa zamanda nasip olur inşallah

Doğru söylüyosun canım benim bi tane oğlum var çok şükür 7 yaşında ona doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım 4.5 yıldır da 2 için uğraşıyoruz bende erken menapoz riski var geçen mayıs ayında tüp bebek denedik olmadı bakalım bu ayda olmassa yine tüp bebek yolları görünüyor bana bu arada Allah bebeğini sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin canım

Amin inşallah benim ilk daha.Vakti vardır,hayırlı Zaman degildir belki.İstiyoruz ama hayırlı mı değil mi bilmeden istiyoruz.Rabbim hayırlı Zaman'da,hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bende cok cok hafif cizgi gördüm insallah bebis vardır: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…