- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.041
inşallah cnmVar canım hayırlısı olsun
Var gibi cizgi belli canim. Hayirlisi hakkınızdaEki Görüntüle 1959903 buda aynı testin üzerinden zaman geçmiş hali
Selam kızlar ben adet oldum malesef hayırlısı
teşekkür ederim cnm inşallahVar gibi cizgi belli canim. Hayirlisi hakkınızda
:)) amin canım ama tekrar test yaptınmı kaç gün geçti bugün adetinuDarisi benim basima artik :) olsun
:)) amin canım ama tekrar test yaptınmı kaç gün geçti bugün adetinu
Yaa insallah bi sonraki ay mutlu haberlerini alalımSelam kızlar ben adet oldum malesef hayırlısı
Arkadaşlar dün kan testi yaptırdım sonuç 0,55 çıkmış ama bugün yine sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi gözüküyo şaşırdım kaldım
Eşime farklı al demiştim yok diye yine aynısından almış marka olarak ama yeni aldığı geniş kenarları mavi olan onda da co cok cok silik gibi gozukuyo belki cizgi yeridir bilmiyorum. Adet olmazsam tekrar baska bi hastanede kan vericemEsim ayni bu testen almis bendede varla yok gibi belirsiz bisi cikti senin belli baya baska marka ile teyit ettinmi sen
Eşime farklı al demiştim yok diye yine aynısından almış marka olarak ama yeni aldığı geniş kenarları mavi olan onda da co cok cok silik gibi gozukuyo belki cizgi yeridir bilmiyorum. Adet olmazsam tekrar baska bi hastanede kan vericem
Testin referans degerlerinde 0,2 1_2 hafta yaziyo o kafami karıştırdı benim ki 0,55 Bakalım bi kaç gün olmazsam başka hastanede vericem.Bende negatif vermisti daha once bu marka ondan sordum.
Acaba kan tahlilinmi sorunlu.
Baska hastanede verirsin yada baska marka alirsin.
Testin referans degerlerinde 0,2 1_2 hafta yaziyo o kafami karıştırdı benim ki 0,55 Bakalım bi kaç gün olmazsam başka hastanede vericem.
Tabi kide ümitlen besbelli 2.çizgiMerhaba hanımlar, benim adet dündü ama olmadım tabi ki sabırsız ben sabah ilk idrarla test yaptım, ya nedir durum bakar mısınız, ümitlenmeli miyim? Eki Görüntüle 1960399
Yaaa gerçekten mii, tamam inşallah gideyim bugün o halde :) teşekkür ederimTabi kide ümitlen besbelli 2.çizgiHemen kan ver bence şimdiden hayırlı olsunnn
Bu testler bazen silik çıktıgında yanıltabiliyor fakat senin ki bariz belliYaaa gerçekten mii, tamam inşallah gideyim bugün o halde :) teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?