Pozitif İdrar Testi Örnekleri

19 ocakta oldum en son 41.gun yaptim ama golgeli cikti 2 yada 3 gun bekliycem tatmin edici bir cizgi degil benim icin

Cnm kaç gün geçti adetini, benimde bugün 12.gün oldu daha yok.belki geç dollenmedir seninki,benim ikinci çocuğundan kanda yok çıkmıştı. Bende hamile değilim diye dolap falan kaldırmıştım sonra gelmeyince tekrar gittim var cikti

Test bozuk galiba canım bi kan testi yaptirsan daha iyi olur.

13 gun oldu cnm 0.1 cikti ben temizlige verdim bile kendimi yok diye aksama soktucu yazdiricam.
Uzuldum ama elde degil nasip degilmis dedim insulin direncim yuksek cikmis onun icin gidicem o ara sokturucu de yazdiririm kendime.

Sogan kurune basliycam sokturucu versin de sokuleyim rahatliyim..

B Benbirlaydii 0.1 cikti kuzum gecikmenin 43.gununde goguslerim hala agriyor sen geciktiginde seninde agri varmiydi sokturucu yazicak aksam gidicdm bir daha
Hadi yaa cnm. Olsun üzme kendini herseyin hayırlısı bidaha ki aya inşallah cnm. Soğan kuru bak iyi başla içini temizlesin bende kullanmıştım ilk gebeligimde hamile kalmadan önce. Bende göğüste çok aşırı bir ağrı olmadı ama arar ara hafif ağrı oluyordu. Inşallah bidaha aya müjdeyi verirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…