- 19 Şubat 2017
- 144
- 263
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.061
Ya tabi ki yazarım, bugün yaptırırlar hemen yazacağım inşallah sonucu :)Bu testler bazen silik çıktıgında yanıltabiliyor fakat senin ki bariz belliGit mutlaka ama sonucuda hemen yaz merak ediyorum..
ayyyyyy heyecan yaptımmm çok fenaaaa eğer gerçekten varsa ;kiii varrr büyük ihtimal , 100lere yakın bi sonuç çıkar ...ay git hadi merak ettim iyiceYa tabi ki yazarım, bugün yaptırırlar hemen yazacağım inşallah sonucu :)
Kan testiyle netlestirin hayırlı olsun simdiden :)Merhaba hanımlar, benim adet dündü ama olmadım tabi ki sabırsız ben sabah ilk idrarla test yaptım, ya nedir durum bakar mısınız, ümitlenmeli miyim? Eki Görüntüle 1960399
Kan testiyle netlestirin hayırlı olsun simdiden :)
Adetimi geçeli bugün 2. Gün çok fazla sulu akintim var belkiyorum hala canım. Mutlu haberlerini bekliyoruz sonucu ogrenince yaz hemen :)Naptin kiz sen ben daha fazla dayanamadim sabah kan verdim beklemedyim 1 2 gibi cikicak
Tabiiki de testi göremiyorum: )Fıstıklar benim testede bi yorum yapin
Adetimi geçeli bugün 2. Gün çok fazla sulu akintim var belkiyorum hala canım. Mutlu haberlerini bekliyoruz sonucu ogrenince yaz hemen :)
Tabiiki de testi göremiyorum: )
Hayırlısı canım zamanı var demek ki0.1 cnm nasip diilmis sokturucu vericek
Hayırlısı canım zamanı var demek ki
Canımmm kan tahlili geldiii. 287.53 :) :)Bu testler bazen silik çıktıgında yanıltabiliyor fakat senin ki bariz belliGit mutlaka ama sonucuda hemen yaz merak ediyorum..
Wawwwwwwwwwwwwwwwww SÜPER SÜPER VALLAHİ ÇOK SEVİNDİM BEN DAHA AZ ÇIKAR DİE TAHMİN EDİYORDUM SONUCUN GÜZEL ÇIKMIŞCanımmm kan tahlili geldiii. 287.53 :) :)
19 ocakta oldum en son 41.gun yaptim ama golgeli cikti 2 yada 3 gun bekliycem tatmin edici bir cizgi degil benim icin
Teşekkür ederim, sen cesaret verdin bana :)Wawwwwwwwwwwwwwwwww SÜPER SÜPER VALLAHİ ÇOK SEVİNDİM BEN DAHA AZ ÇIKAR DİE TAHMİN EDİYORDUM SONUCUN GÜZEL ÇIKMIŞ
Test bozuk galiba canım bi kan testi yaptirsan daha iyi olur.Kızlar nisanda doğum yaptım bebeğim 10,5 aylık emziriyorum. Doğumdan sonra 2,3 ay adet görmedim sonra görmeye başladım temmuz'da kontrole gittim 2,5 cm basit kist var dedi .eylül'de yine gittim 3 cm dedi, öbür aya kaybolmazsa hap verecem dedi daha gidemedim malum hava şartlarından dolayı. 3 aya kadar adetlerim düzenliydi. Aralık'ta adetim 1 hafta gecikti iyi şekilde geldi, geçen ay 10 gün geçti geldi 5 gün sürdü ama önceki adetlerime göre az sürdü, bu ayda bugün 11 gün bitti.gelen giden yok 2 sefer test yaptım negatif çıktı, gecen aydan üstüne görme olabilir mi. Geri cekme yöntemiyle korunuyoruz, olacağını sanmıyorum ama yinede aklımda kaldı. Testte negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı, yada neden böyle oluyor kist yapar mı böyle.bugün tekrar test yaptım gündüz tek çizgiyi akşam böyle oldu
Cnm kaç gün geçti adetini, benimde bugün 12.gün oldu daha yok.belki geç dollenmedir seninki,benim ikinci çocuğundan kanda yok çıkmıştı. Bende hamile değilim diye dolap falan kaldırmıştım sonra gelmeyince tekrar gittim var cikti
aminnn canım tüm isteyenlere Rabbim hayırlı güzel ahlaklı sağlıklı evlatlar versin.Nurnur71 tebrik ederim canım sağlıkla bebeğini al inşallah kucağına darısı tüüüm isteyenlerin başına inşallah :)
Hadi yaa cnm. Olsun üzme kendini herseyin hayırlısı bidaha ki aya inşallah cnm. Soğan kuru bak iyi başla içini temizlesin bende kullanmıştım ilk gebeligimde hamile kalmadan önce. Bende göğüste çok aşırı bir ağrı olmadı ama arar ara hafif ağrı oluyordu. Inşallah bidaha aya müjdeyi verirsin :))Sogan kurune basliycam sokturucu versin de sokuleyim rahatliyim..
B Benbirlaydii 0.1 cikti kuzum gecikmenin 43.gununde goguslerim hala agriyor sen geciktiginde seninde agri varmiydi sokturucu yazicak aksam gidicdm bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?