- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.081
13 gun oldu cnm 0.1 cikti ben temizlige verdim bile kendimi yok diye aksama soktucu yazdiricam.
Uzuldum ama elde degil nasip degilmis dedim insulin direncim yuksek cikmis onun icin gidicem o ara sokturucu de yazdiririm kendime.
İnsulunede mi bakıyorlar cnm,hayırlısı olsun hakkında
Hadi yaa cnm. Olsun üzme kendini herseyin hayırlısı bidaha ki aya inşallah cnm. Soğan kuru bak iyi başla içini temizlesin bende kullanmıştım ilk gebeligimde hamile kalmadan önce. Bende göğüste çok aşırı bir ağrı olmadı ama arar ara hafif ağrı oluyordu. Inşallah bidaha aya müjdeyi verirsin :))
Canim ben olsam söktürücü yu kullanır, adetten sonra başlarimIns canim nasip hersey tsk ederim sogan kurune basliycam sokturucu ile beraber simdi mi icsem yoksa regl oluncami iciliyor bilmiyorum pek.
Gerçekten mi benmi cesaret verdim :) Çok mutlu oldum yaaaa :) Ahhh bide kendim için bi gün sevinebilsem ,birgün inşallah bende imkansızı aşarımTeşekkür ederim, sen cesaret verdin bana :)
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasib etsin :)
olur mu hiç imkansııız. sevinirsin inşallah çok çok hem de çok sevinirsin :)Gerçekten mi benmi cesaret verdim :) Çok mutlu oldum yaaaa :) Ahhh bide kendim için bi gün sevinebilsem ,birgün inşallah bende imkansızı aşarım
Bizim normal yolla imkansız cnm eşimdeki sıkıntı büyük oyüzden tüp bebek bile zor ....Tabikide Rabbimin takdiri İnşallah bizimde birgün olur mucizemizolur mu hiç imkansııız. sevinirsin inşallah çok çok hem de çok sevinirsin :)
Canim ben olsam söktürücü yu kullanır, adetten sonra başlarim
Selam kızlarPOWERHACK canım bugün tüp bebek merkezinde randevum vardı gittim tedaviye başladık canım 3 gün göbekten 2 şer tane iğne vurulucam cumartesi sabah 8 de kontrolüm var inşallah iyi geçer canım
Canim ben olsam söktürücü yu kullanır, adetten sonra başlarim
Duphaston iç Progestan içerikli o daDoktora gittim betaya bakti da allah allah rahimin kalinligin guzelmis aslinda beta cikmamis adetini kendin mi sokulmeni beklesek acaba dedi dedim sokturucu verin siz.
Bir daha ultrasona sokmadi cumartesi 8.7mm di bu doktorlar amma ikilemdr birakiyor insani icsemmi icmesemmi
Hadi yaa cnm çok tuhaf. Sen kullan bence tarlusal verdi dimi? Ben olsam kullanirdim en azından adet olursun çalışmalara başlarsın :))Doktora gittim betaya bakti da allah allah rahimin kalinligin guzelmis aslinda beta cikmamis adetini kendin mi sokulmeni beklesek acaba dedi dedim sokturucu verin siz.
Bir daha ultrasona sokmadi cumartesi 8.7mm di bu doktorlar amma ikilemdr birakiyor insani icsemmi icmesemmi
Hadi yaa cnm çok tuhaf. Sen kullan bence tarlusal verdi dimi? Ben olsam kullanirdim en azından adet olursun çalışmalara başlarsın :))
Duphaston iç Progestan içerikli o da
Anladım cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Üzme kendini kızın var bak ne güzel o da senden etkilenir annesi :))Nobetci ecz cok uzagimizda diye esim yarin alirim dedi ne verdi bilmiyorum.
Kullanicam sanirim glifor da verildi sekerim varmis ve insulin direncim
Onlar etkiliyordur sanırım.Olsun kilo vermeye de yardımcı o glifor herşey daha güzel olur.Nobetci ecz cok uzagimizda diye esim yarin alirim dedi ne verdi bilmiyorum.
Kullanicam sanirim glifor da verildi sekerim varmis ve insulin direncim
Anladım cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Üzme kendini kızın var bak ne güzel o da senden etkilenir annesi :))
Onlar etkiliyordur sanırım.Olsun kilo vermeye de yardımcı o glifor herşey daha güzel olur.
Aynen canım öyle. Amin Rabbim tüm isteyenlere gonlundekini nasip etsin tatlım :))Allahima bin sukur ki kucagim bis diil rabbim kucagi bos olup evlat hasretiyle yanip tutusanlara nasip etsin oncelik onlara dua ediyorum sonra kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?