Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sanirim adaşim bakalim diyete basladim hamur isi tuz tatli yi 3 gundur yemiyorum boyle devam edicem ilacada basliyim
Mecbur ben de hamile kalabilmek için kilo verdim.72 kilodan 56 ya düştüm öyle hamile kaldım direncim düşmüş.Demek etkiliyordu bu da.Adetim yine düzensizdi ama şükür hamile kalabildiğimi gördüm

Mecbur ben de hamile kalabilmek için kilo verdim.72 kilodan 56 ya düştüm öyle hamile kaldım direncim düşmüş.Demek etkiliyordu bu da.Adetim yine düzensizdi ama şükür hamile kalabildiğimi gördüm

Insallah bende veririm kiz 93um 70 e kadar insem hic fena olmaz :)

Insallah bende veririm kiz 93um 70 e kadar insem hic fena olmaz :)
İyi olur Pko da çok etkili mutlaka ver bencede.Ben alıp başımı gidiyordum.Dur dedim kendime hırs yaptım eridim gitti.Beslenme şeklim aynı hala.Tam buğday ekmek pirinç yok bol salata bol yogurt bol su.Meyve... Tatlı yok..Böyle böyle gitti..

Cnm mrb yazışmalarınızı okudum mesajına takıldım bende 73 kiloyum ve kilo veremiyorum..kistim de var gitmiyor..direncim düşmüş demişsin o ne oluor ??

Cnm mrb yazışmalarınızı okudum mesajına takıldım bende 73 kiloyum ve kilo veremiyorum..kistim de var gitmiyor..direncim düşmüş demişsin o ne oluor ??
Tatlıya dayanamıyorum ve çok yiyordum kilo verdikçe insülin direncim düştü ve tatlı yememeye başladım artık.Açlık tokluk degerim normalde şuAn.Bol su be Yeşilçay iyi gelir.Her yere yürüdüm ben o da etkili oldu

Bende ogle.basladim tam bugday ekmek yiyorum 2 dilim.
Pirinc makarna tatli unlu gidalar asiri ttuz yasak koydum kendime ins eririm yavas yavas :)

Biraz uzattım cnm konuyu kusura bakma...Ben bazen öyle bi oluyorum ki bir paket tatlıyı yiyiyorum felaket cnm istiyor ama normalde tatlıyla aram hiç yoktur..Ama sürekli açım sürekli canımm bişiler yemek istiyor özellikle ekmeği çok yiyorum...Acıktığım an başım dönmeye başlıyor.. Herkesin söylediği şey şekerine baktır diyor..çünkü ben 50 kilo dan 73 kiloya geldim

Evet şekerle alakalı bence de :) Bende koca tepsi tatlıyı götürürdüm artık hiç yiyesim gelmiyor.Açlık toklukşekwrine baktır bence de mutlaka.

Evet şekerle alakalı bence de :) Bende koca tepsi tatlıyı götürürdüm artık hiç yiyesim gelmiyor.Açlık tokluk şekerine baktır bence de mutlaka.
Bak Sen de aynısını söyledin açlık tokluk şekeri die Kız filinta gibi hatundum şimdi toto ayrı göbek ayrı yerde savrulup gidiyor Ben ne kadar yesem de kilo almazdım hep 49,50 kiloydum sonra bi almaya başladım durduramadım.. Dediğin gibi yapayım baktırayım ama nereye gitmem gerekli onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…