- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.121
Ne demek ya olur herşey akışına bırakmak lazım.Benim oldu şimdi ama daha tedirginim gözükmedi yolk kesem
Yarın gidicem.ultrasona göre 5+3 olucam ama 7+0 sata göre.Saglıklı bir gebelik gibi görünmüyor Dedi Başka bir doktora gittim.Hcg 2 kat artmamış Dedi.Hcg 2 kat artmadı diye sağlıksız diyor.Ben yolk gormedim 6+6 da hem bebek hem kese gorundu ama erken dollenme idi kuzum benim sata gore 36 ultrasonda 38+6 idi eylulum 38 haftaya uyumlu dunyaya geldi 2 hafta hep ondeydi regl 5 gun kala ogrenmistim.
Dur bakalim gozukur annesi ne zaman kontrole cagirdi belki hemen bebegi kalbi duyarsiniz
Yarın gidicem.ultrasona göre 5+3 olucam ama 7+0 sata göre.Saglıklı bir gebelik gibi görünmüyor Dedi Başka bir doktora gittim.Hcg 2 kat artmamış Dedi.Hcg 2 kat artmadı diye sağlıksız diyor.
Evet ilk 96.21 çıktıCokmu fark var arada bazen 1.5 kat artabiliyor sonra duzene girio.
Ins sagliklidir kuzum gec dollenmedir ztn bakilirsa bana gore gec dollenme olmus
Evet ilk 96.21 çıktı
2 gün sonra 193.17
4 gün sonra 525.17
6 gün sonra 2000 küsur
4 gün sonra 3228
4 gün sonra 6binlerde tam söylemediler Şimdi 4 gün geçti tahminimce 11 bin 12 binlerdedir artık 4 günde bir 2 kat artıyor.Yazı okudum 1500 den sonra 2 ve 4 gün arasında 2 kat olması normal diyor.Ama son gittiğim doktor 2 günde bir iki kat lazım Dedi.Devletteki doktorum ve kendi doktorum da gayet normal Dedi
İşte onların yüzünden stres yapıyoruz hep.Değerim 2 kat artmadı diye sağlıksız Dedi.Kürtaj işini sonra konuşuruz Dedi bana.Her doktor farkli soyluyor kuzum bence artmasi gayet normal masallahi var.
Banada kanser suphesi kondu pkodan once sonra pko dendi.
Rahimi yolucaz parca alicaz dediler ah ah bu doktorlar
İşte onların yüzünden stres yapıyoruz hep.Değerim 2 kat artmadı diye sağlıksız Dedi.Kürtaj işini sonra konuşuruz Dedi bana.
Sanırım öyle.Sata göre geriden gidip doğum yapanlar var.Boş gebelik gibi dedi.Ne kadar basit ya hemen kurtaj can bu sonucta.
Yapma kuzum sen dua et bol bol degerler guzel bence sorun yok o doktora bir daha gitme derim para icin kurtaj yapip can alanlari gorduk onlardan biridir iste
Sanırım öyle.Sata göre geriden gidip doğum yapanlar var.Boş gebelik gibi dedi.
Özeldeki doktorum 4 günde bir çAğırıyor.Cuma tekrar bakalım yolk kesen var mı Dedi.Napiyim ki gitmesem miGec dollenme olmus besbelli ne bos gebeligi amma meraklilar.
Kanaman agrin olmadigi surece bekle kan verip degere bakip canini sikma bence kuzum allah yardimcin olsun senin ve tum hamilelik yolunda ilerleyenlerin bebiside strese sokma sen 7 haftalik olarak hesapla en son gittifin tarihten ozaman git hem bebegi hem kalbini duyarsin.
Suan 5 haftaliksa 2 hafta sonra git bence
Özeldeki doktorum 4 günde bir çAğırıyor.Cuma tekrar bakalım yolk kesen var mı Dedi.Napiyim ki gitmesem mi
Bence değerlerin gayet normal canım hiç canını sıkma doktorlar zaten insanın moralini bozmayı çok iyi biliyolarEvet ilk 96.21 çıktı
2 gün sonra 193.17
4 gün sonra 525.17
6 gün sonra 2000 küsur
4 gün sonra 3228
4 gün sonra 6binlerde tam söylemediler Şimdi 4 gün geçti tahminimce 11 bin 12 binlerdedir artık 4 günde bir 2 kat artıyor.Yazı okudum 1500 den sonra 2 ve 4 gün arasında 2 kat olması normal diyor.Ama son gittiğim doktor 2 günde bir iki kat lazım Dedi.Devletteki doktorum ve kendi doktorum da gayet normal Dedi
Bana da öyle geliyor ya geç gelişiyor ama inşallah saglıklı olur.Yumurtalarım Nasıl geç gelişiyorsa Bebek de geç büyüyor bence bana öyle geliyor çünkü Pko var bendeBence değerlerin gayet normal canım hiç canını sıkma doktorlar zaten insanın moralini bozmayı çok iyi biliyolar
Bence o doktoru acilen değiştirin gebelik boyunca morelinizi bozucak çünkü benim ilk değerim 30 di doktorum sadece henüz erken gözükmez dedi okadar arkadaşım 9 değerle hamile olduğunu öğrendi doktoru sadece testi tekrarlatti iki gün sonra artış varmı diye siz bilirsiniz ama doktorunuzun yaptığı hiç etik gelmedi banaİnşallah :) Ben 2 ay önce gitmiştim doktora adet olmayınca.44.gün gitmiştim ve doktor hormon tahlili istedi o gün.Lh 50 çıktı.Sonra söktürücü verdi 2 ay sonra kontrole gel adet olunca dogum kontrol hapına başlayalım Dedi hormonların düzene girsin Dedi.İleri vakada Pko var sende kolay kalamazsın hamile Dedi.2 ay sonra adet günümde hamile olarak gittim şaşırdı.Bozuntuya vermemek için sevinme daha dedi
Zaten o sözden sonra hiç gitmedim.Adetin 44. Günü hormon tahlili yapacak kadar ve o degeri adetin 3. Günüymüş gibi kıyaslayacak kadar bilgisizmiş meğer.Kimi erken öğreniyor kimi geç öğreniyor bu da değerin küçük veya büyük öğrenilmesine sebep oluyor.Bence o doktoru acilen değiştirin gebelik boyunca morelinizi bozucak çünkü benim ilk değerim 30 di doktorum sadece henüz erken gözükmez dedi okadar arkadaşım 9 değerle hamile olduğunu öğrendi doktoru sadece testi tekrarlatti iki gün sonra artış varmı diye siz bilirsiniz ama doktorunuzun yaptığı hiç etik gelmedi bana
Hayirli olsun canm :) bi test dha yap sonra kan verArkadaşlar bakabilir misiniz bat a 1 hafta var daha ama 2 gün lekelenmem olduğu için şüphelenip yaptım benim mi gözlerim yanılıyor
Evet tebrik ederim.Gayet net çıkmışHamileyim değil mi?
Teşekkür ederim☺Evet tebrik ederim.Gayet net çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?