- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.141
Hayirli olsu canim hamilesinHamileyim değil mi?
Hamissin canm :) hayrli olsunEki Görüntüle 1962066
Kızlar adete 2 gün kala.Sizce nasıl?
İnş öyledir ya. Daha önce kimyasal gwbeliklerim oldu.Hafif pembe çıktı ama sonu gelmemiştiHamissin canm :) hayrli olsun
Merhaba. Canım bizim testler benziyor sanki.Ama seninki daha koyu sanki.Adetin kaç gün öncesi yapmistin?? Kan testi yaptırmayı düşünüyor musun?Hamileyim değil mi?
Arkadaşlar bakabilir misiniz bat a 1 hafta var daha ama 2 gün lekelenmem olduğu için şüphelenip yaptım benim mi gözlerim yanılıyor
Hamileyim değil mi?
Eki Görüntüle 1962066
Kızlar adete 2 gün kala.Sizce nasıl?
İnş canım ya çok korkuyorum kimyasal olacak dievar canım yanılmıyorsun hayırlısı olsun inşallah
tabiki de testin hamilesin diye bağırıyor hayırlısı olsun inşallah
harika canım hayırlısı olsun inşallah
Adete 4 gün kala yaptım:) pazartesi kan testi yaptıracam inşallah:)Merhaba. Canım bizim testler benziyor sanki.Ama seninki daha koyu sanki.Adetin kaç gün öncesi yapmistin?? Kan testi yaptırmayı düşünüyor musun?
Iliskiden 1 hafta sonra bebek olmadan testte nasil cikabilirHamile oldgumuda sanmiyorum hic bi belirti yokbide erken gebelik testi yapmistim iliskiden bi hafta snra oda negatif cikmisti oyuzden umudumda yok
Bugün test yaptın mi canım?ben albi markalı ucuz testlerden yaptım ama köy ulaşmamış dune goreAdete 4 gün kala yaptım:) pazartesi kan testi yaptıracam inşallah:)
Haklisin ama testte iliskiden 5 gun sonra yaziyodu bide dusun :):) bende inanamadim ama adini unuttum yaIliskiden 1 hafta sonra bebek olmadan testte nasil cikabilir
Daha embryo yerlesmis bile olmuyor yani
Kan testi yaptırdım b hcg 95,0 :))) bence sen de hamilesinBugün test yaptın mi canım?ben albi markalı ucuz testlerden yaptım ama köy ulaşmamış dune gore(((Eki Görüntüle 1962334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?