Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar bakabilir misiniz bat a 1 hafta var daha ama 2 gün lekelenmem olduğu için şüphelenip yaptım benim mi gözlerim yanılıyor

var canım yanılmıyorsun hayırlısı olsun inşallah

Hamileyim değil mi?

tabiki de testin hamilesin diye bağırıyor hayırlısı olsun inşallah

Eki Görüntüle 1962066
Kızlar adete 2 gün kala.Sizce nasıl?

harika canım hayırlısı olsun inşallah

Kizlar sizinde korunmayo biraktiktan sonra adetleriniz duzensizlesti mi psikolojkmi bekliyorum diyemi bilmiyorum eskiden 25 gunde olurdum hic sasmazdi. simdi 28 29 bugun 29 hala bisey yok ama her an olcak gibiyim boyle oluncada yumurtlama gunumu kestiremiyorum

Hamile oldgumuda sanmiyorum hic bi belirti yok bide erken gebelik testi yapmistim iliskiden bi hafta snra oda negatif cikmisti oyuzden umudumda yok

Hamile oldgumuda sanmiyorum hic bi belirti yok bide erken gebelik testi yapmistim iliskiden bi hafta snra oda negatif cikmisti oyuzden umudumda yok
Iliskiden 1 hafta sonra bebek olmadan testte nasil cikabilir
Daha embryo yerlesmis bile olmuyor yani

Kızlar iki testi gönderiyorum ilki dun yaptığım erken gebelik ikincisi az once yaptigim ucuz testlerden.Sizce gelişme var mi?

Ayyy ne güzel bir haber bu.Tebrik ederim canım. İnsaallah ya banada nasip olur3 yildir uğraşıyor uz.Rabbim sen mucize bekliyorum

Kızlar 13 yaşından beri kilo almaya başladım ondan önce inanırmısın kürdan gibiydim.Annem beni safinaz bebeğim diye severdi.

Bolcada yerdim almazdım.
Sonradan almaya başladım şuan 18 im ve 65-68 arasıyım.

Bebek istediğim için doktora gittiğimde şekerim varmışda haberim yokmuş.

Canın tatlı çektiğinde gözün dönüyormu günde 7-8 tane çikolata yiyormusun diye sordu " hiç affım oşçlmaz 1 poşet olsun yine yerim" dedim.

Su içsen yarıyodur sana şekerin var dedi..

Diaformin verdi onu kullanıp bitirdim.Glifor verdi şuanda onu kullanıyorum ve zayıflamada da yarıyor tatlı isteğini azaltıyor.Hergün tatlı çikolata yiyen ben 1 ayda 3-4 e indirdim .

Umarım hayırlısıyla zayıflar birde bebişlerinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…