- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.161
Can'ım kesin sanada geç döllenme diyecekler.Hayırlı olsun benim 96ydı ve geç döllenme dediler.Adetler nasıldıKan testi yaptırdım b hcg 95,0 :))) bence sen de hamilesin
Benim daha adet tarihim gelmedi. Adetten 4 gün önce öğrendim. Adetlerim düzenliydi bana tam zamanında döllenmiş gibi geldiCan'ım kesin sanada geç döllenme diyecekler.Hayırlı olsun benim 96ydı ve geç döllenme dediler.Adetler nasıldı
4 gün önce mi baktın :) Erken bakmışsın o Zaman normal :)Benim daha adet tarihim gelmedi. Adetten 4 gün önce öğrendim. Adetlerim düzenliydi bana tam zamanında döllenmiş gibi geldi
Çok silik çizgi görünüyor canım adetine kaç gün varKızlar burda çizgi var mı yoksa gözlerim bana oyun mu oynuyo
14 gün geçti canımÇok silik çizgi görünüyor canım adetine kaç gün var
Ekran parlakligini iyice kisinca gördüm. Kac gun var adetine canikoooKızlar burda çizgi var mı yoksa gözlerim bana oyun mu oynuyo
Sormustum ama burda yazmışsın kiz adetin 14 Gun mu gecti ben mi yanlis anladim. Bu testi ben adetine 1 hafta kala falan yaptin sandim. Iki hafta adetin gelmemis doktora gitsene kızAdetim geçeli 14 gün oldu Can'ım
14 gün geçti canım
osay3 nasilsin bacim ben hala regl olmadim testte yapmadim goguslerim cok agriyor cildiricam damarlarim sismis iyice esimde farketti mavi mor harita gibi geziyorum.
Test alicam cikip ins pozitif cikar artik bekle bekle cileden ciktim senin 2.ci regl gelio neredeyse bugun 47.gunum
Ah canim benim yaaa... Herkesin derdi birbirinden farkli herkesinki kendine ağır ne diyim allah yardimcin olsun ya insallah pozitif cikar yada insallah cikmasa bile adet görüsüsün bi an önce. Ben cat.iğnesi olmayı bekliyorum bi kac güne vuracaktı doktor. Yarin yumurtalara bakilacak bakalim.
Geçen hafta gittim yumurtan çatlamış ama gebelik yok dedi söktürücü verdi ama içmek istemedim 3 gün içtim bıraktım Bi kaç gündür silik çıkınca acaba geç mi tutundu dedimEkran parlakligini iyice kisinca gördüm. Kac gun var adetine canikooo
Allahtan hiç umut kesilir mi kuzum. Kesilecek olsa ben keserdim 3 bucuk yıldır her ay umutla beklemek ne demek biliyo musunInsallah cnm yoksa bile regl olmak istiyorum artik.
Ins yumurtalarin guzeldir ve saglikla dollenir senden guzel haberi alalim bari ben kendimden umidi kestim
Valla canim duygusuz soguk kanli diyebilirsin bana ama gerçekçi olmak gerekirse ne kadar gec tutunmus olabilir ki 2 hafta gecti diyosun ustunden ne biliim bilemedim en mantiklisi kan vermek uaa boyle zamanlardaGeçen hafta gittim yumurtan çatlamış ama gebelik yok dedi söktürücü verdi ama içmek istemedim 3 gün içtim bıraktım Bi kaç gündür silik çıkınca acaba geç mi tutundu dedim
Allahtan hiç umut kesilir mi kuzum. Kesilecek olsa ben keserdim 3 bucuk yıldır her ay umutla beklemek ne demek biliyo musun
Valla canim duygusuz soguk kanli diyebilirsin bana ama gerçekçi olmak gerekirse ne kadar gec tutunmus olabilir ki 2 hafta gecti diyosun ustunden ne biliim bilemedim en mantiklisi kan vermek uaa boyle zamanlarda
Niye öyle bişey düşüneyim kiValla canim duygusuz soguk kanli diyebilirsin bana ama gerçekçi olmak gerekirse ne kadar gec tutunmus olabilir ki 2 hafta gecti diyosun ustunden ne biliim bilemedim en mantiklisi kan vermek uaa boyle zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?