Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Güzel rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın bende 7 ay önce ölü doğum yaptım imtihanımız böyleymiş

olsun canım iyi yapmışsın :) kafan rahat olur :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. doktordan sonra buraya yazayı unutma, merak ederiz
Amiinn tesekkur ederim sana da hayirli olsun cok yeniymis gebeligin Allah sana da saglikla kucagina almak nasil etsinn mutlaka yazicamm :)

Kani 19 cikmis arkadasin :) yukarida bak istersen
çok düşük geldi bana bu değer anormal gibi.. bizim 2017 anneler topiğinde ZK_ASK arkadasımın basına gelenlerı takip ettin mi bilmiyorum. onun değeri adet günü 7 cıktı ama bugün dış gebelik yüzünden müdehale ettiler düzenli artış olmustu 1 hafta boyunca. inaşallah bu aradaşımızın ki sağlıklıdır geç yumurtlama olmuştur işallah

Ay canim dusuk test sonuclari gormek istemiyorum kiyamam insallah yukselir. Benimde artis guzel devam ediyodu ama dustu sonra tekrar cikti bugun yine dusmus biliyosn. Ameliyat oldum. Kahroldum. Etiketledim seni osaycim Insallah bu arkadasimizin kani kat kat saglikli bi sekilde artar.

amin canım benim ALLAH herkese hayırlısını versin..

Amin inşallah geçmiş olsun Allah sabır versin acaba değeriniz kaça kadar çıkmıştı

Amin inşallah geçmiş olsun Allah sabır versin acaba değeriniz kaça kadar çıkmıştı

Zaten regl gunu 7.6 cikmisti 2 gun sonra 27 vs derken bu haldeyim. Doktora sık sık gorunmeyi ve duzenli kan vermeyi ihmal etme bugun damarim sisti igneyi sokamadilar gunlerdir iki kolum pert oldu kan vermekten. Kendine dikkat et Allah hayrlsni nasip etsin

Insallah canim benim zormus yasadiklari dis gebelikte akrabam yasamisti biliyoum

Amin Allah razı olsun sizin için üzgünüm beterini yaşamış biri olarak konuşuyorum buna da şükredin o da zordur ama ölü doğum gerçekten daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…