- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.181
fotoğrafın kalitesinden tam anlaşılmıyor ama var gibi canım. daha yakın net bir fotoğrafı yok muhttp://i.hizliresim.com/ZZV2p3.jpg
Arkadaslar test sonucumu yorumlar misiniz bariz belli cift cizgi ama bilemedim adetime 2 gun var
yani var gibi görünüyor orada bir kırmızılık var ama sanki çapraz çıkmış. evde testin varsa yarın ilk idrarla dene istersen canım.
en net bu maleseff ya
olsun canım iyi yapmışsın :) kafan rahat olur :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. doktordan sonra buraya yazayı unutma, merak ederizYarina doktor randevusu aldim direkt valla
Amiinn tesekkur ederim sana da hayirli olsun cok yeniymis gebeligin Allah sana da saglikla kucagina almak nasil etsinn mutlaka yazicamm :)olsun canım iyi yapmışsın :) kafan rahat olur :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. doktordan sonra buraya yazayı unutma, merak ederiz
Çizgi ne yöne kayacağını şaşırmış yalnızhttp://i.hizliresim.com/ZZV2p3.jpg
Arkadaslar test sonucumu yorumlar misiniz bariz belli cift cizgi ama bilemedim adetime 2 gun var
Çizgi ne yöne kayacağını şaşırmış yalnızVar Can'ım hayırlı olsun
çok düşük geldi bana bu değer anormal gibi.. bizim 2017 anneler topiğindeKani 19 cikmis arkadasin :) yukarida bak istersen
inşaşllah sağlıklı artış yaşayıp sağlıklı bi hamilelk olur kucagına alırsın amınnnNiye öyle bişey düşüneyim kitabiki umutlandırmamak için böyle söylemiş olabilirsiniz hassas meseleler bunlar yorumunuza hak veriyorum ama kan değerim 19 çıktı
Aminnn teşekkur ederimm Allah herkese nasip etsin insallahhinşaşllah sağlıklı artış yaşayıp sağlıklı bi hamilelk olur kucagına alırsın amınnn
çok düşük geldi bana bu değer anormal gibi.. bizim 2017 anneler topiğindeZK_ASK arkadasımın basına gelenlerı takip ettin mi bilmiyorum. onun değeri adet günü 7 cıktı ama bugün dış gebelik yüzünden müdehale ettiler düzenli artış olmustu 1 hafta boyunca. inaşallah bu aradaşımızın ki sağlıklıdır geç yumurtlama olmuştur işallah
amin canım benim ALLAH herkese hayırlısını versin..Ay canimdusuk test sonuclari gormek istemiyorum kiyamam insallah yukselir. Benimde artis guzel devam ediyodu ama dustu sonra tekrar cikti bugun yine dusmus biliyosn. Ameliyat oldum. Kahroldum. Etiketledim seni osaycim Insallah bu arkadasimizin kani kat kat saglikli bi sekilde artar.
Amin inşallah geçmiş olsun Allah sabır versin acaba değeriniz kaça kadar çıkmıştıAy canimdusuk test sonuclari gormek istemiyorum kiyamam insallah yukselir. Benimde artis guzel devam ediyodu ama dustu sonra tekrar cikti bugun yine dusmus biliyosn. Ameliyat oldum. Kahroldum. Etiketledim seni osaycim Insallah bu arkadasimizin kani kat kat saglikli bi sekilde artar.
Amin inşallah geçmiş olsun Allah sabır versin acaba değeriniz kaça kadar çıkmıştı
Amin inşallah geçmiş olsun Allah sabır versin acaba değeriniz kaça kadar çıkmıştı
çok düşük geldi bana bu değer anormal gibi.. bizim 2017 anneler topiğindeZK_ASK arkadasımın basına gelenlerı takip ettin mi bilmiyorum. onun değeri adet günü 7 cıktı ama bugün dış gebelik yüzünden müdehale ettiler düzenli artış olmustu 1 hafta boyunca. inaşallah bu aradaşımızın ki sağlıklıdır geç yumurtlama olmuştur işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?