Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Amin Allah razı olsun sizin için üzgünüm beterini yaşamış biri olarak konuşuyorum buna da şükredin o da zordur ama ölü doğum gerçekten daha zor
Beterin beteri var evet Rabbim tasiyamayacagi yuk vermez kuluna. Daha saglikli hayirli bi evlat nasip eder insallah.

Kızlar tekrar Merhaba siteyi fazla bilmediğim için buraya yazıyorum bilen varsa yardimci olun nolur...adetlerim 30 aralık 31 ocak...Şubat 15 Te vajinal sigillerimi yaktirdim az bi narkoz aldım.32 günde adet oluyorum sanırım bugün gecikmenin 5.günüydü ve bugün adet oldum..varmı böyle bişey yaşayan? ??şimdi kan vericem acilde kimyasal olabilirmi sizce? ??

Kimyasal olsa da adet olmuşsun zaten.Kan vermedik birşey kaldığını düşünmüyorum.Operasyondan gecikme olmuştur büyük ihtimal.

Kimyasal olsa da adet olmuşsun zaten.Kan vermedik birşey kaldığını düşünmüyorum.Operasyondan gecikme olmuştur büyük ihtimal.
Yani sence normal adetim mi gec geldi operasyondan ötürü???kan verdik bakalım 1 saate çıkacak doktor hemen kadın doğuma git burda vakit kaybetme dedi bide hergün biokadin ile pansuman yapıyorum krem sürüyorum...çok korktum acaba hamileydim de narkoz alınca mi bişey oldu diye...bakalım kaç çıkıçak hcg.yaralarim iyileşmedigi için de malesef ara verdik 1-2 ay daha olmayacak sanırım çok Üzgünüm bildiğin gibi degil

1.20 çıktı hcg.iltihap varmış eritrosit ve lökosit yüksek çıktı Kadın doğuma git dedi doktor...

Mrb arkadaşlar sizce test pozitif mi ?

Eklentiler

• IMG_0963.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_0966.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 173
1.20 çıktı hcg.iltihap varmış eritrosit ve lökosit yüksek çıktı Kadın doğuma git dedi doktor...
Büyük ihtimal operasyondan dedigim gibi ama iyileşir Şükürki adetin gelmiş.Her adet bir umut demek Can'ım.Merak etme olur Azcık iyileşsin bi herşey normale dönsün

gözlerim beni yanıltmıyorsa var gibi canım:) Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Amin canım inşallah.ama azıcık kaymış sanki çizgi sence yanılıyor olabilirmiyim sevinemedim bile öyle çizgi biraz yanda olunca Senin de bebişin Yen'i sanırım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

teşekkür ederim canım. hepimiz sağlıkla alırız inşallah. eğer elinde test varsa yarın ilk idrarla yap bakalım daha net çıkar hem. ama silik de olsa yanda da olsa bir çizgi var yani

teşekkür ederim canım. hepimiz sağlıkla alırız inşallah. eğer elinde test varsa yarın ilk idrarla yap bakalım daha net çıkar hem. ama silik de olsa yanda da olsa bir çizgi var yani
Test YÖK maalesef bende acaba yarın gidip kanım versem

sabah ilk idrarla bi daha yap canım. çizgi çok sağda kalmış var görünüyor ama emin olamadım test mı bozuk dıye. en ıyısı sabah bıdaha yap kesınlesır canım

sabah ilk idrarla bi daha yap canım. çizgi çok sağda kalmış var görünüyor ama emin olamadım test mı bozuk dıye. en ıyısı sabah bıdaha yap kesınlesır canım
Testim 1 taneydi onu da yapayım öylesine dedim böyle çıktı yarın kan mı versem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…