- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.221
ohoooo daha kat kat umut var =) bekle bı kac gun ınsallah vardır canımHayır canım daha 6 gün var
Bence hamilesin.Dediklerim çıktı :))) Sana da %1500 diyorumİnşallah güzelim yaaaa hamişimdir sevinemedim bile böyle olunca
İnşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahohoooo daha kat kat umut var =) bekle bı kac gun ınsallah vardır canım
Bence hamilesin.Dediklerim çıktı :))) Sana da %1500 diyorum
Folik asit almaya başla bence.Ayyyy ağzından bal damlıyor inşallah benim ki de çıkar
Ayyy testi gördüğüm de bile bu kadar heyecanlanmadımFolik asit almaya başla bence.
Tamam bizlere haber ver :) İlişkiye dikkat et.Ben o hataya düştüm hep kanamam oldu.Ayyy testi gördüğüm de bile bu kadar heyecanlanmadımhemen kalkıp içiyorum folik asiti hadi hayırlısı bakalım
Mutlaka haber ederim canım. Aynen zaten hamileysem mutlaka dikkat ederim. Geçmiş olsun canım şimdi iyi ama bebiş dimi? Kalp atışlarını duydunuzmu?Tamam bizlere haber ver :) İlişkiye dikkat et.Ben o hataya düştüm hep kanamam oldu.
Eşim göreve gitti Allahtan yalnızım ve kanamam da bitti eşim gidince şükür.Kalp atışı için haftaya gidicem inşallah duyarım.Duayla geziyorum evde hep.Mutlaka haber ederim canım. Aynen zaten hamileysem mutlaka dikkat ederim. Geçmiş olsun canım şimdi iyi ama bebiş dimi? Kalp atışlarını duydunuzmu?
İnşallah bebeğin sağlıklıdır bir sorun yoktur canım. Ama dikkat et ayaklarının altına yastık koy bol bol dinlen mutlaka stres yapma üzme kendini rabbim bebeğini ve seni korusun inşallahEşim göreve gitti Allahtan yalnızım ve kanamam da bitti eşim gidince şükür.Kalp atışı için haftaya gidicem inşallah duyarım.Duayla geziyorum evde hep.
Amin Can'ım inşallah.Burada yalnızım eşimde çok uzakta Allahım ikimizi koru bizi birbirimize bağışla diye dua ediyorum hep.Şükür kanamam olmadı.Yoksa telaşe edip ağlıyorum tansiyonum düşüyor.İnşallah bebeğin sağlıklıdır bir sorun yoktur canım. Ama dikkat et ayaklarının altına yastık koy bol bol dinlen mutlaka stres yapma üzme kendini rabbim bebeğini ve seni korusun inşallah
Çok üzüldüm senin adına inşallah eşininde bebeğini de rabbim sana bağışlasın ağlama üzülme bebeğini kasmaAmin Can'ım inşallah.Burada yalnızım eşimde çok uzakta Allahım ikimizi koru bizi birbirimize bağışla diye dua ediyorum hep.Şükür kanamam olmadı.Yoksa telaşe edip ağlıyorum tansiyonum düşüyor.
Sağol Can'ım sağol :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.Çok üzüldüm senin adına inşallah eşininde bebeğini de rabbim sana bağışlasın ağlama üzülme bebeğini kasma
Amin amin rabbim duydun sesimizi inşallahSağol Can'ım sağol :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.
Büyük ihtimal operasyondan dedigim gibi ama iyileşir Şükürki adetin gelmiş.Her adet bir umut demek Can'ım.Merak etme olur Azcık iyileşsin bi herşey normale dönsün
Canım okurken dikkatimi çekti siğillerin alınmış galiba bende aynı operasyonu oldum hemde 2 kere .. merak etme yaralar hemen iyleşiyor özellikle doktorun sana sarı renkte bir krem verdiyse o çabuk iyleştiriyor yaraları... benim en fazla 10 gün sürmüştür düzelmesi özellikle ilerleyen zaman da iyleşirken kaşıntın olur sakın kaşımaYani sence normal adetim mi gec geldi operasyondan ötürü???kan verdik bakalım 1 saate çıkacak doktor hemen kadın doğuma git burda vakit kaybetme dedi bide hergün biokadin ile pansuman yapıyorum krem sürüyorum...çok korktum acaba hamileydim de narkoz alınca mi bişey oldu diye...bakalım kaç çıkıçak hcg.yaralarim iyileşmedigi için de malesef ara verdik 1-2 ay daha olmayacak sanırım çok Üzgünüm bildiğin gibi degil
Ah canım Sağol ama 15 şubatta oldum hala düzelmedi beyaz beyaz oldu yaralar valla anestol fucidin vermişti kontrolde sen pansumani birakmissin dedi güldü sonra fito krem yazdı o biraz rahatlatiyor ama yeri berbat biyerde vajinanın bitim yerinde gerildikce acıyor bide regl oldum üstüne regl olunca bakamam bile orama o yüzden regl bitene kadar kaldı pansuman bi düzelse ah keşke bebek için geç kaldık çünkü yaş yeni 28 oldu 6 senelik evliyim.Canım okurken dikkatimi çekti siğillerin alınmış galiba bende aynı operasyonu oldum hemde 2 kere .. merak etme yaralar hemen iyleşiyor özellikle doktorun sana sarı renkte bir krem verdiyse o çabuk iyleştiriyor yaraları... benim en fazla 10 gün sürmüştür düzelmesi özellikle ilerleyen zaman da iyleşirken kaşıntın olur sakın kaşıma
Bide canım şey sorcam bidaha tekrarladimi ve iliskinde bi sıkıntı yarattimi alındıktan sonra?bana 15 gün ilişki yasağı koydu doktorum...Canım okurken dikkatimi çekti siğillerin alınmış galiba bende aynı operasyonu oldum hemde 2 kere .. merak etme yaralar hemen iyleşiyor özellikle doktorun sana sarı renkte bir krem verdiyse o çabuk iyleştiriyor yaraları... benim en fazla 10 gün sürmüştür düzelmesi özellikle ilerleyen zaman da iyleşirken kaşıntın olur sakın kaşıma
Canım ben 2 kere oldum operasyonu ilk olduğumda doktorum söylemişti ''temizlicez fakat eğer kuluçka da varsa tekrar çıkabilir'' die... Dediği gibi de oldu kuluçka da varmış ve sonradan yine çıktı..2.kere oldum ve bidahada çıkmadı...Hayır canım dış yüzeyde olduğu için pek de bişey hissettirmedi ilişki... Ben operasyondan çıktığımda hep oturdum canımda yanmıyordu hiçBide canım şey sorcam bidaha tekrarladimi ve iliskinde bi sıkıntı yarattimi alındıktan sonra?bana 15 gün ilişki yasağı koydu doktorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?