- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.241
Canım hatırladığım kadarıyla fucidin di galiba hatta sarıydı krem fosforlu sarı gibi bi acayip :) Beyaz olduysa mikrop kaptırmış olabilirsin ... ahhh bide adetin benim gibi çok geliyorsa biraz yanar yaraların...Sen yinede adetlide olsan ara ara sür kremi bence korur enazından birazda olsa... peki siğil nedn kaynaklı söyledimi doktorun smear testi falan yapıldımı ?Ah canım Sağol ama 15 şubatta oldum hala düzelmedi beyaz beyaz oldu yaralar valla anestol fucidin vermişti kontrolde sen pansumani birakmissin dedi güldü sonra fito krem yazdı o biraz rahatlatiyor ama yeri berbat biyerde vajinanın bitim yerinde gerildikce acıyor bide regl oldum üstüne regl olunca bakamam bile orama o yüzden regl bitene kadar kaldı pansuman bi düzelse ah keşke bebek için geç kaldık çünkü yaş yeni 28 oldu 6 senelik evliyim.
Ya eğer kremin ismini burda vermekte sakinca yoksa adı neydi?ya da bana özelde yazarmisin adını rica etsem :)
Aynen bana da dedi doktor uyumadan önce tekrar edebilir dedi...Dış yüzeyde benim de dediğim gibi çok kötü yerde iliskimi engelliyor bir kere denedik hafif kanadı...valla bende de ilk çıktığımda rahatti biraz sizliyodu fucidin verdi bana da ama benim beyaz renkli sarı değil acaba yanlış mı verdi eczaciCanım ben 2 kere oldum operasyonu ilk olduğumda doktorum söylemişti ''temizlicez fakat eğer kuluçka da varsa tekrar çıkabilir'' die... Dediği gibi de oldu kuluçka da varmış ve sonradan yine çıktı..2.kere oldum ve bidahada çıkmadı...Hayır canım dış yüzeyde olduğu için pek de bişey hissettirmedi ilişki... Ben operasyondan çıktığımda hep oturdum canımda yanmıyordu hiçHatta ailem napıyorsun sen nie oturuyorsun die kızıyordu
Smear yaptı canım çünkü ilk defa gittim kadın doğuma...smear temiz çıktı ama alınan o parçaların tanısında kondilom akumunata yazıyor doktor baktı bişey demedi kotu bisey olsa derdi heralde ama ilk gördüğünde dudagimizda çıkan uçuk gibi düşün demişti...Canım hatırladığım kadarıyla fucidin di galiba hatta sarıydı krem fosforlu sarı gibi bi acayip :) Beyaz olduysa mikrop kaptırmış olabilirsin ... ahhh bide adetin benim gibi çok geliyorsa biraz yanar yaraların...Sen yinede adetlide olsan ara ara sür kremi bence korur enazından birazda olsa... peki siğil nedn kaynaklı söyledimi doktorun smear testi falan yapıldımı ?
Kesinlikle iyleşmeden ilişki yaşamayın eşinede nüks edebilir,,ve iyleşmen geçikir...evet bendeki de kondilom du ama bu bir tür virüsmüş ilişkiyle bulaşırmış bana doktorum böyle söyledi fakat eşimde de böylle bişi yoktu...benim ilk makat bölgemde 1 taneydi ve yanlışlıkla kopardım sonra 15tane falan oldu ... ilk operasyonda hepsi yakıldı...sonra vajinanın altında ve yanlarda çıktı onlarda 2.operasyonda yakıldı ve daha derin yakıldı...bana da smear yapıldı temiz çıktı...ama benim ilişkiyle bulaşmadığı bi kesin... ben 1 şey hatırlıyorum mecburiyetten çok kirli bi petrol WC sini kullanmıştım bu şekilde de bulaşmış olabilir demişti doktorum...Smear yaptı canım çünkü ilk defa gittim kadın doğuma...smear temiz çıktı ama alınan o parçaların tanısında kondilom akumunata yazıyor doktor baktı bişey demedi kotu bisey olsa derdi heralde ama ilk gördüğünde dudagimizda çıkan uçuk gibi düşün demişti...
bi kaç çeşidi var galiba fucidinin doğrudur cnm m.etmeAynen bana da dedi doktor uyumadan önce tekrar edebilir dedi...Dış yüzeyde benim de dediğim gibi çok kötü yerde iliskimi engelliyor bir kere denedik hafif kanadı...valla bende de ilk çıktığımda rahatti biraz sizliyodu fucidin verdi bana da ama benim beyaz renkli sarı değil acaba yanlış mı verdi eczaci
Eli kulaginda canim, 37+2'yim bekliyoruz
Kesinlikle iyleşmeden ilişki yaşamayın eşinede nüks edebilir,,ve iyleşmen geçikir...evet bendeki de kondilom du ama bu bir tür virüsmüş ilişkiyle bulaşırmış bana doktorum böyle söyledi fakat eşimde de böylle bişi yoktu...benim ilk makat bölgemde 1 taneydi ve yanlışlıkla kopardım sonra 15tane falan oldu ... ilk operasyonda hepsi yakıldı...sonra vajinanın altında ve yanlarda çıktı onlarda 2.operasyonda yakıldı ve daha derin yakıldı...bana da smear yapıldı temiz çıktı...ama benim ilişkiyle bulaşmadığı bi kesin... ben 1 şey hatırlıyorum mecburiyetten çok kirli bi petrol WC sini kullanmıştım bu şekilde de bulaşmış olabilir demişti doktorum...
Canımm bak özellikle bunu okut '' eğerki ilişki esnasında eşine bulaşırsa bu durumda senin vajina içine kadar da bulaşır '' oyüzden dikkat edin...Biliyorum siz de bebek aşkıyla yanıyorsunuz biz gibi ama malesef siğiller yok olana kadar beklemeniz gerekir... Bebeği ne zmn dır deniyorsunuz ?Diyorum eşime de çocuk gibi gel de anlat :) benim eşimde de yok görünürde bisey ama soyle bisey de okudum erkek bagisiklik sistemi guclu oldugundan belli etmiyomus kendini ...valla reglimde bitti bitecek iyileşme var baya az kaldı ama bugun gördüm yine çıkmaya başlamışbunlar iyilessin yine gidicem malesef bebek olayı hep erteleniyor galiba benim de ya hamamdan ya da dışarda kullandığım wc den geçti..
Ekran parlakligini karartinca cok zorda olsa bi cizgi görür gibiyim ama bisi var diye yorumlayamam. Canim sabah ilk idrarla yapsana bi daha yada bi iki gun bekle bakalimADetime ortalama 5 gün var sabah ilk idrarımla değil ama ip gibi mir çizgi mi var ben mi görmek istiyom anlamadım yorumlayabilir misiniz kızlar
Hiç umudum yok aslında adet tarihim 15-16sı ama adırı kasık ağrım bardı yumurtlsöadsn sonraki gün ilişmiden sonraki günlerde başladı bide asırı halsizim onuda temixliğe ve nöbet yorgunluğuna bağladım. Bir önceki gebeliğimi cok erken öğrenmiştim düşük oldu. Yarın sabah yapayım varsa zaten yükselecek yine de Allah büyük.Ekran parlakligini karartinca cok zorda olsa bi cizgi görür gibiyim ama bisi var diye yorumlayamam. Canim sabah ilk idrarla yapsana bi daha yada bi iki gun bekle bakalim
inşallah bu sefer vardır ve sıkı sıkı tutunur sana canım. haber et burdan merakla beklıyoruz.Hiç umudum yok aslında adet tarihim 15-16sı ama adırı kasık ağrım bardı yumurtlsöadsn sonraki gün ilişmiden sonraki günlerde başladı bide asırı halsizim onuda temixliğe ve nöbet yorgunluğuna bağladım. Bir önceki gebeliğimi cok erken öğrenmiştim düşük oldu. Yarın sabah yapayım varsa zaten yükselecek yine de Allah büyük.
TAmam canım bak bekletince böyle oldu içini de açtım acaba var mı daha 5 hünüm var son süpheli ilişki üzerinden de 10 gün geçti normalde sigara kullanan biriyim yarından itibaren kesiyorum varsa da riske etmeyeyim :))inşallah bu sefer vardır ve sıkı sıkı tutunur sana canım. haber et burdan merakla beklıyoruz.
canım ya goruyorum desem yalan olur ekran parlaklıgını kıstım laptopu eğdim büktim baktım yok göremedim yaa işallah yarın net gorururz canımTAmam canım bak bekletince böyle oldu içini de açtım acaba var mı daha 5 hünüm var son süpheli ilişki üzerinden de 10 gün geçti normalde sigara kullanan biriyim yarından itibaren kesiyorum varsa da riske etmeyeyim :))
İnşallah rabbim isteyen herkesin göbüşünü tez bakit doldursun :))canım ya goruyorum desem yalan olur ekran parlaklıgını kıstım laptopu eğdim büktim baktım yok göremedim yaa işallah yarın net gorururz canım
aminnnn canım amiiiinnn nasıl ihtiyacım var o güzel habere RABBIM tum bekleyenlerı daha fazla sınamadan hayırlısuyla versınİnşallah rabbim isteyen herkesin göbüşünü tez bakit doldursun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?