- 11 Mart 2017
- 20
- 33
- 8
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.261
Hamilesinselam kızlar ben pcos luyum femara kullandım bu ay.dün gebelk testi yaptım sabah adetim bi gün geçmişti.silik çıktı ikinci çizgi sizce hamilemiyimdir????Eki Görüntüle 1966296
Sen buna silik diyosan bizim silik diyip umut ettiklerimizi görmeselam kızlar ben pcos luyum femara kullandım bu ay.dün gebelk testi yaptım sabah adetim bi gün geçmişti.silik çıktı ikinci çizgi sizce hamilemiyimdir????Eki Görüntüle 1966296
Merhaba arkadaşlar.Bende bugün prodictor early marka testi kullanıp ekte ki sonucu aldım.Testi uyguladıktan sonra direk olarak bir net çizgi bir silik çizgi çıktı.Pazartesi günü hastaneye kan vermeye gideceğim.İlk defa test uygulaması yaptım ,ne kadar güvenilir bilmiyorum.Baska bir test daha yapsam mi ,hata payı olur mu bilemedim.İlk defa gebelik deneyimi yaşıyorum.Belirti olarak regl sancısı ve heran regl olacakmisim gibi hissediyorum.Ayaklarim buz gibi Gögüslerim batiyor .Sol ovaryumum aciyor.Neler oluyor
Canım en güvenilir testlerden birini yapmışsın zaten. Prediktor.Merhaba arkadaşlar.Bende bugün prodictor early marka testi kullanıp ekte ki sonucu aldım.Testi uyguladıktan sonra direk olarak bir net çizgi bir silik çizgi çıktı.Pazartesi günü hastaneye kan vermeye gideceğim.İlk defa test uygulaması yaptım ,ne kadar güvenilir bilmiyorum.Baska bir test daha yapsam mi ,hata payı olur mu bilemedim.İlk defa gebelik deneyimi yaşıyorum.Belirti olarak regl sancısı ve heran regl olacakmisim gibi hissediyorum.Ayaklarim buz gibi Gögüslerim batiyor .Sol ovaryumum aciyor.Neler oluyor
Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bende pazartesi sonucu alınca yazacağım :)Hamilesin bncee :) benim geçen hafta bundan daha silikti kan verdim pozitifff:)
Çok teşekkür ederim ,inşallah sizde sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeginizi.Ben açıkçası çok saskinim.Bu kadar belirti varken ihtimal vermiyordum.Demek ki gebelik ve regl belirtileri birbirine benziyormusPazartesi öğleden sonra sonucu alirsam tekrar yazacağımCanım en güvenilir testlerden birini yapmışsın zaten. Prediktor.
Bariz hamilesinn :) Allah hayırlı eylesin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Belirtilerin benimkilerden neredeyse aynı. Hep adet olacağım sanmıştım ben de, çorap giysem de ayaklarım ısınmıyordu.
Pazartesi kan tahlilinde de inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnce bir çizgi var gibi ama henüz koyulaşmamış. Bat ne zamandı canımKizlar testime bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum Eki Görüntüle 1966325
Bugun bat canim telefndan cekimdede cok belli olmuyo gozle hafif var :/İnce bir çizgi var gibi ama henüz koyulaşmamış. Bat ne zamandı canım
Elinde test varsa bi de yarın ilk idrarla dene istersen canım. Aslında var gibi görünüyor ama ilk idrarla daha net görürsün :)Bugun bat canim telefndan cekimdede cok belli olmuyo gozle hafif var :/
Pazartesi dnicem cnm elimde test yok. Hem bsy baesa adetim gecikmis olur zaten. Sadece normalde bat gnu dha net belli olmasi gerekmezmi varsa bile onceki kimyasal gebeligimde battan once hile daha belirgindi.Elinde test varsa bi de yarın ilk idrarla dene istersen canım. Aslında var gibi görünüyor ama ilk idrarla daha net görürsün :)
Belki geç döllenme olmuştur canım, bi de ilk idrar olunca da belirgin çıkıyorPazartesi dnicem cnm elimde test yok. Hem bsy baesa adetim gecikmis olur zaten. Sadece normalde bat gnu dha net belli olmasi gerekmezmi varsa bile onceki kimyasal gebeligimde battan once hile daha belirgindi.
Su geec dollenmeyi bi anlayamadim gitti.dBelki geç döllenme olmuştur canım, bi de ilk idrar olunca da belirgin çıkıyor
Bunu 4 saat beklemiş idrarla yaptım sabah sınava gittiğimden yapamadım :) sanki var gibi konstrast yapınca bide sen dene bakıyımaminnnn canım amiiiinnn nasıl ihtiyacım var o güzel habere RABBIM tum bekleyenlerı daha fazla sınamadan hayırlısuyla versın
Canımm bak özellikle bunu okut '' eğerki ilişki esnasında eşine bulaşırsa bu durumda senin vajina içine kadar da bulaşır '' oyüzden dikkat edin...Biliyorum siz de bebek aşkıyla yanıyorsunuz biz gibi ama malesef siğiller yok olana kadar beklemeniz gerekir... Bebeği ne zmn dır deniyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?