- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.281
Siz ne kadar beklediniz iyileşmesi için ?Canımm bak özellikle bunu okut '' eğerki ilişki esnasında eşine bulaşırsa bu durumda senin vajina içine kadar da bulaşır '' oyüzden dikkat edin...Biliyorum siz de bebek aşkıyla yanıyorsunuz biz gibi ama malesef siğiller yok olana kadar beklemeniz gerekir... Bebeği ne zmn dır deniyorsunuz ?
Canim cok zor gorunuyor inceden bi cizgi var gibi... İnsallah koyulasir git gide.. Sınav nasildiBunu 4 saat beklemiş idrarla yaptım sabah sınava gittiğimden yapamadım :) sanki var gibi konstrast yapınca bide sen dene bakıyım
Bunu 4 saat beklemiş idrarla yaptım sabah sınava gittiğimden yapamadım :) sanki var gibi konstrast yapınca bide sen dene bakıyım
Canım sence daha erken genelde adet geçince doğru sonuç veriyo bide her testin hassaslığı farklı. İlla öğrenmek istiyosan erken gebelik testi al bakalımmerhaba kizlar ya ben adetime 6 gun kala bide 4 gun kala normal gebelk testi yaptim negatif.cok mu erken ya ama kimisi daha bile erken ogreniyo.6 gun kala yaptgm da ilk birey yoktu bi baya bekledikten sonra t cizgisi belli oldu ama pembe falan degil bildgnz yeri bellydi negatif yani.4 gun kala olanda hic bisey uoktu.galiba bu ayda tirt oldu
Laboquick marka genelde çok hassas erkenden belli ediyor ama 4 gun var daha diyorsun. Yumurtanin ne zaman dollendigini bilsek neyse de böyle kestirmek için cok erken. Illa erkenden testleri yapip yapip umudumuzu kircaz piskolojimizle oynicaz ahh ahh akillanmayiz biz. Ben de gecen ay öyleydim ama soz verdim bu ay bat gelmeden test yok.. :)merhaba kizlar ya ben adetime 6 gun kala bide 4 gun kala normal gebelk testi yaptim negatif.cok mu erken ya ama kimisi daha bile erken ogreniyo.6 gun kala yaptgm da ilk birey yoktu bi baya bekledikten sonra t cizgisi belli oldu ama pembe falan degil bildgnz yeri bellydi negatif yani.4 gun kala olanda hic bisey uoktu.galiba bu ayda tirt oldu
ya bundn önceki gebelgmde gec cikmisti adetn sekizinci gunu falan.o kimyasal oldu.simi bende vi heves bide okudukca erken cikanlari iyice taktm kafaya iki gun arayla yaptim golge bile yok yani.iki gun. uc gun kaldi adete belirti var ama oblara takmiyrm artik.insallah olmamda vardr yaCanım sence daha erken genelde adet geçince doğru sonuç veriyo bide her testin hassaslığı farklı. İlla öğrenmek istiyosan erken gebelik testi al bakalım
iki gun var canim suanda iste 1 hafta kala baslaidm ben yapmaya aldim havami tabi.belirtilerden degilde buralarda okuyp heveslenmkten:)) insallah vardr.tek taktgmda birden bire kilo aldim gobegm cikti gogusler sisti ya cok abarttim yemegi belkide ondan.adet olana kadr yerim kendimi artikLaboquick marka genelde çok hassas erkenden belli ediyor ama 4 gun var daha diyorsun. Yumurtanin ne zaman dollendigini bilsek neyse de böyle kestirmek için cok erken. Illa erkenden testleri yapip yapip umudumuzu kircaz piskolojimizle oynicaz ahh ahh akillanmayiz biz. Ben de gecen ay öyleydim ama soz verdim bu ay bat gelmeden test yok.. :)
inşalllah gelmez o gelmeden gidesiceiki gun var canim suanda iste 1 hafta kala baslaidm ben yapmaya aldim havami tabi.belirtilerden degilde buralarda okuyp heveslenmkten:)) insallah vardr.tek taktgmda birden bire kilo aldim gobegm cikti gogusler sisti ya cok abarttim yemegi belkide ondan.adet olana kadr yerim kendimi artik
Cnm 3 ay daha cok erken bizim 1 senedir olmuyordu esim urolojiye gitti ve acı sonucla karsilastik...esimin sperm sayisi tup bebek icin bile zor ... ama yinede esin gitsin urolojiye mutlaka sperm testi versin...biz prezarvatifle yaptik yaralarin iylesmesi 15gunu buldu 15gunden sonra iliski oldu hatirladigim kadariyla...bu sekilde dikkat ettik fakat dedigim gibi kuluçkada olan siğiller oldugu icin ne kadar dikkat etsen de olcak olduktan sonra oluyor yine... ben ozellikle iliskiden dolayi vajina icindede cikmismi die doktorda kontrol ettirdim3aydir falan deniyoruz canım ama tık yok...doktora gittim smear yaptı sigilleri yaktı çocuk sahibi olmam için bi sorun varmı yokmu bişey demedi adetin gecikince gel dedi salı ürolojiye gidicek eşim bakalım onda varmı bi sorun anlayacağız...bi yandan da acaba daha 3 ay oldu çokmu acele ediyoruz?
Hadi bakalım inşallah.Test pozitif gibi ama sanırım geç döllenme olmuş silik çıktığına göre.Bende bugün kan verdim sağlık ocağında .Yarın öğleden sonra sonuçlar çıkar dediler.Bekleyip göreceğiz :)Bu sabahki ilk idrarımla beyaz olan, diğeri dün gece beklememiş silik gördüğüm ve sabaha netleşmiş olan testim pembe olan. Allahım inş doğrudur sağlıkla sıhhatle benimle olur. İkisi aynı renk olana kadar beklicem erken öğrenmek bana iyi gelmiyo.
Herkes aynı gün sonucu alıyormuş bizim aile hekimi baya bir değer bakıyor sanırım yada çok kalabalıklar.Hangi ilde yaşıyorsunuz ?bende kan verdim sağlık ocağına bugün yarın çıkacak inşallah güzel haberler alırız :)
Benim daha adetim geçmedi ama 4 günüm var :) zaten 35 günde 1 oluyorum pko da var ama ilk hamilelikte çok kilo aldım o gazla bide düşük olunca dr kilo ver dedi şükür 13 kg verdim kendiliğinden geldi hoş kalp atışı ve keseyi görmediğim sürece sevinemiyorum ayrı yarın yaptırcam kan testi hastaneye gittiğimde inş bu tutunur da hayırlı olur . Surpriz cünkü özellikle çalışmadım ovulasyon testinde bir yumyrtlama badı bide yumurta catladığı gün birliktelik olduHadi bakalım inşallah.Test pozitif gibi ama sanırım geç döllenme olmuş silik çıktığına göre.Bende bugün kan verdim sağlık ocağında .Yarın öğleden sonra sonuçlar çıkar dediler.Bekleyip göreceğiz :)
var canımKızlar yarın adet günüm bi bakarmısınız teste hafif çizgi var dimi ?
İnşallah canım Çarşamba gününe kadar bekleyip kan vereceğim bebişim benimledir inşallahvar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?