Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Siz ne kadar beklediniz iyileşmesi için ?

merhaba kizlar ya ben adetime 6 gun kala bide 4 gun kala normal gebelk testi yaptim negatif.cok mu erken ya ama kimisi daha bile erken ogreniyo.6 gun kala yaptgm da ilk birey yoktu bi baya bekledikten sonra t cizgisi belli oldu ama pembe falan degil bildgnz yeri bellydi negatif yani.4 gun kala olanda hic bisey uoktu.galiba bu ayda tirt oldu

Canım sence daha erken genelde adet geçince doğru sonuç veriyo bide her testin hassaslığı farklı. İlla öğrenmek istiyosan erken gebelik testi al bakalım

Laboquick marka genelde çok hassas erkenden belli ediyor ama 4 gun var daha diyorsun. Yumurtanin ne zaman dollendigini bilsek neyse de böyle kestirmek için cok erken. Illa erkenden testleri yapip yapip umudumuzu kircaz piskolojimizle oynicaz ahh ahh akillanmayiz biz. Ben de gecen ay öyleydim ama soz verdim bu ay bat gelmeden test yok.. :)

Canım sence daha erken genelde adet geçince doğru sonuç veriyo bide her testin hassaslığı farklı. İlla öğrenmek istiyosan erken gebelik testi al bakalım
ya bundn önceki gebelgmde gec cikmisti adetn sekizinci gunu falan.o kimyasal oldu.simi bende vi heves bide okudukca erken cikanlari iyice taktm kafaya iki gun arayla yaptim golge bile yok yani.iki gun. uc gun kaldi adete belirti var ama oblara takmiyrm artik.insallah olmamda vardr ya

iki gun var canim suanda iste 1 hafta kala baslaidm ben yapmaya aldim havami tabi.belirtilerden degilde buralarda okuyp heveslenmkten:)) insallah vardr.tek taktgmda birden bire kilo aldim gobegm cikti gogusler sisti ya cok abarttim yemegi belkide ondan.adet olana kadr yerim kendimi artik

inşalllah gelmez o gelmeden gidesice

Cnm 3 ay daha cok erken bizim 1 senedir olmuyordu esim urolojiye gitti ve acı sonucla karsilastik...esimin sperm sayisi tup bebek icin bile zor ... ama yinede esin gitsin urolojiye mutlaka sperm testi versin...biz prezarvatifle yaptik yaralarin iylesmesi 15gunu buldu 15gunden sonra iliski oldu hatirladigim kadariyla...bu sekilde dikkat ettik fakat dedigim gibi kuluçkada olan siğiller oldugu icin ne kadar dikkat etsen de olcak olduktan sonra oluyor yine... ben ozellikle iliskiden dolayi vajina icindede cikmismi die doktorda kontrol ettirdim

Bu sabahki ilk idrarımla beyaz olan, diğeri dün gece beklememiş silik gördüğüm ve sabaha netleşmiş olan testim pembe olan. Allahım inş doğrudur sağlıkla sıhhatle benimle olur. İkisi aynı renk olana kadar beklicem erken öğrenmek bana iyi gelmiyo.

Eklentiler

• IMG_6638.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_6640.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 153
Hadi bakalım inşallah.Test pozitif gibi ama sanırım geç döllenme olmuş silik çıktığına göre.Bende bugün kan verdim sağlık ocağında .Yarın öğleden sonra sonuçlar çıkar dediler.Bekleyip göreceğiz :)

Ankara da yaşıyorum ben. Şimdilik sadece bi şeye baktırdı ama bi gün sonra çıkıyor hep sonuç. Bi de başka yere gönderiyorlar galiba bundan dolayı da ertesi gün çıkıyor olabilir

Benim daha adetim geçmedi ama 4 günüm var :) zaten 35 günde 1 oluyorum pko da var ama ilk hamilelikte çok kilo aldım o gazla bide düşük olunca dr kilo ver dedi şükür 13 kg verdim kendiliğinden geldi hoş kalp atışı ve keseyi görmediğim sürece sevinemiyorum ayrı yarın yaptırcam kan testi hastaneye gittiğimde inş bu tutunur da hayırlı olur . Surpriz cünkü özellikle çalışmadım ovulasyon testinde bir yumyrtlama badı bide yumurta catladığı gün birliktelik oldu

Kızlar yarın adet günüm bi bakarmısınız teste hafif çizgi var dimi ?

Eklentiler

• IMG_1054.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 183
.

Eklentiler

• IMG_1052.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 173
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…