- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.301
İnşallah canım Çarşamba gününe kadar bekleyip kan vereceğim bebişim benimledir inşallah
Aynen tatlım 2 gün bekleyip kan testi yaptıracağım2 gun sonra idrarda daha net gorebilirsun cnm var gibi ama emin olmak adina beklemen lazim :)
İnşallah canım Çarşamba gününe kadar bekleyip kan vereceğim bebişim benimledir inşallah
Ayyy hadi yap çok merak ediyorum inşallah bebişin seninledir rabbim hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahbenmde cumartesı boyleydı. bugun tekrar test yapacagım
gordum gordum olablr.yarin sabah tekrarla daha belirginse kesin vardr.13.gunden sonra mi ne ignenin etkisi geciyoms zatenHerkese merhabaaa..
Ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma ignesi kullandım..
İgnenin 13.günü kan testi yaptırdım negatif çikti..
Bugün ignenin 15.günu kendim test yaptim böyle silik çıktı..
Sizce mümkün mü sonradan çıkması olabilir mi?
Eki Görüntüle 1967263
Evet ignenin etkisi gecti tamamen kan testi yaptirdigimda negatif çıkmıştı..ay umarım gercekten vardır..elimde de baska test yok..tekrar yapamadim..gordum gordum olablr.yarin sabah tekrarla daha belirginse kesin vardr.13.gunden sonra mi ne ignenin etkisi geciyoms zaten
o zaman bir iki gune kan ver kesin cikar canim.senin mesajin bi ustundeki testre benmki ama ilk bi saat bisey yoktu.sonra bi daha sabah baktm o haldeydi yaaEvet ignenin etkisi gecti tamamen kan testi yaptirdigimda negatif çıkmıştı..ay umarım gercekten vardır..elimde de baska test yok..tekrar yapamadim..
o zaman bir iki gune kan ver kesin cikar canim.senin mesajin bi ustundeki testre benmki ama ilk bi saat bisey yoktu.sonra bi daha sabah baktm o haldeydi yaa
benm yarin bat.zaten ben buna guvenmiurm cunku gec cikti cozgi bekleyip tekrarliycm yine.cizgi var ama gri gibiCanim sanki var gibi bi çizgi ama bu testlere de guvenilmiyor ki..
Ama orda bi cizgi var onu görüyorum.. :)
Senin kaçıncı günün?
Tebrikler canimBu sabahki ilk idrarımla beyaz olan, diğeri dün gece beklememiş silik gördüğüm ve sabaha netleşmiş olan testim pembe olan. Allahım inş doğrudur sağlıkla sıhhatle benimle olur. İkisi aynı renk olana kadar beklicem erken öğrenmek bana iyi gelmiyo.
Tebriklet canim var baya görünüyorKızlar yarın adet günüm bi bakarmısınız teste hafif çizgi var dimi ?
Ilkn10 15 dakkadan sonra cikan bisiler pozitif olarak algilamak hata ben adet oldugun gun bile o silik cok silik çizgi çıkmıştı 10 dakkadan sonra..baaayanlar ben bu testi dun gece yaptm ilk bi saat bisey cikmadi.bi daha sabah bakabldm bu haldeydi.var mi bu sekilde gebelgini ogrenen acaba yaa
İğnenin12.gunu ben anca kurtuluyorum etkisinden 13.gun temizleniyor vücudum igneddn. O yuzden 15.gun bunu gormen cok guzel hamilesin canim tebrik ederimmmm benimde 10 gun kaldi sonuca dua et bizlere deHerkese merhabaaa..
Ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma ignesi kullandım..
İgnenin 13.günü kan testi yaptırdım negatif çikti..
Bugün ignenin 15.günu kendim test yaptim böyle silik çıktı..
Sizce mümkün mü sonradan çıkması olabilir mi?
Eki Görüntüle 1967263
Oyyy super tebrikler darisi bize de insBugün kan testi yaptırdım,hamileymisim.Evde yaptığım testte pozitif çıkmıştı :)
İğnenin12.gunu ben anca kurtuluyorum etkisinden 13.gun temizleniyor vücudum igneddn. O yuzden 15.gun bunu gormen cok guzel hamilesin canim tebrik ederimmmm benimde 10 gun kaldi sonuca dua et bizlere de
Kiz deli hamilesin hamile... Zaten yarin adet gunun olması lazim ignenin 16.gunu adet olunuyor en gec. Yarin tekrarla ilk idrarla koyu cikacaktir insalllahAyy canım agzindan bal damlıyor..
Allah hepimize versin inşallah..dogru mu degil mi diye dusunmekten beynim yandi..
Kiz deli hamilesin hamile... Zaten yarin adet gunun olması lazim ignenin 16.gunu adet olunuyor en gec. Yarin tekrarla ilk idrarla koyu cikacaktir insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?