Pozitif İdrar Testi Örnekleri

baaayanlar ben bu testi dun gece yaptm ilk bi saat bisey cikmadi.bi daha sabah bakabldm bu haldeydi.var mi bu sekilde gebelgini ogrenen acaba yaa

Eklentiler

• 20170313_182745.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 212
Herkese merhabaaa..
Ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma ignesi kullandım..
İgnenin 13.günü kan testi yaptırdım negatif çikti..
Bugün ignenin 15.günu kendim test yaptim böyle silik çıktı..
Sizce mümkün mü sonradan çıkması olabilir mi?

gordum gordum olablr.yarin sabah tekrarla daha belirginse kesin vardr.13.gunden sonra mi ne ignenin etkisi geciyoms zaten

gordum gordum olablr.yarin sabah tekrarla daha belirginse kesin vardr.13.gunden sonra mi ne ignenin etkisi geciyoms zaten
Evet ignenin etkisi gecti tamamen kan testi yaptirdigimda negatif çıkmıştı..ay umarım gercekten vardır..elimde de baska test yok..tekrar yapamadim..

Evet ignenin etkisi gecti tamamen kan testi yaptirdigimda negatif çıkmıştı..ay umarım gercekten vardır..elimde de baska test yok..tekrar yapamadim..
o zaman bir iki gune kan ver kesin cikar canim.senin mesajin bi ustundeki testre benmki ama ilk bi saat bisey yoktu.sonra bi daha sabah baktm o haldeydi yaa

Tebrikler canim

baaayanlar ben bu testi dun gece yaptm ilk bi saat bisey cikmadi.bi daha sabah bakabldm bu haldeydi.var mi bu sekilde gebelgini ogrenen acaba yaa
Ilkn10 15 dakkadan sonra cikan bisiler pozitif olarak algilamak hata ben adet oldugun gun bile o silik cok silik çizgi çıkmıştı 10 dakkadan sonra..

İğnenin12.gunu ben anca kurtuluyorum etkisinden 13.gun temizleniyor vücudum igneddn. O yuzden 15.gun bunu gormen cok guzel hamilesin canim tebrik ederimmmm benimde 10 gun kaldi sonuca dua et bizlere de

İğnenin12.gunu ben anca kurtuluyorum etkisinden 13.gun temizleniyor vücudum igneddn. O yuzden 15.gun bunu gormen cok guzel hamilesin canim tebrik ederimmmm benimde 10 gun kaldi sonuca dua et bizlere de

Ayy canım agzindan bal damlıyor..
Allah hepimize versin inşallah..dogru mu degil mi diye dusunmekten beynim yandi..

Ayy canım agzindan bal damlıyor..
Allah hepimize versin inşallah..dogru mu degil mi diye dusunmekten beynim yandi..
Kiz deli hamilesin hamile... Zaten yarin adet gunun olması lazim ignenin 16.gunu adet olunuyor en gec. Yarin tekrarla ilk idrarla koyu cikacaktir insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…