Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Çok sevindim kaç çıktı değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin inşallah ,çok teşekkür ederim :) Değerim 1880 çıkmış.Bu hafta kadin doğuma yönlendirecek mis aile hekimim.Bakalım hayırlısı artık.Ufaklik hala canımı acitmaya devam ediyor :) İnşallah sorunsuz bir gebelik olur.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Üzüldüm sizin adınıza ama her derdin devası vardır bence Rabbim ol dedikten sonra emin ol olur sen iCini ferah tut...bende gidicem esimle birlikte utaniyor biraz heralde :) valla benim 1 ay olcak Martin 15 inde ama hala az yara kaldi sukur icine ilerlemedi...artık valla bizde koyalım şuraya çift çizgili testler :) eşim söz verdi valla sen çift çizgiyi çıkar ne istiyosan alcam dedi :) ama Rabbim cidden isteyen herkese versin inşallah...

Aminnn canim cok sagol. Kan sonucunu paylas bizimle ... Insallah guzel degerlerin olur
Mutlaka paylaşırım yarın olsun da bi. Sırf bugün olsun diye dün saat 8 de uyudum artık bugün kaçta uyurum yarın olsun diye bilmiyorum

Mutlaka paylaşırım yarın olsun da bi. Sırf bugün olsun diye dün saat 8 de uyudum artık bugün kaçta uyurum yarın olsun diye bilmiyorum
Haha deli...
Zor geciyor dimi ahh ahh bilmem mi..

Benim de daha 10 günüm var adetime ama bu sabah çok guzel ve anlamli bi rüyayla uyandim. Icime guzel seyler doğuyor insallah sonu vuslattır..

Haha deli...
Zor geciyor dimi ahh ahh bilmem mi..

Benim de daha 10 günüm var adetime ama bu sabah çok guzel ve anlamli bi rüyayla uyandim. Icime guzel seyler doğuyor insallah sonu vuslattır..
Amin inşallah güzelim bebişin seninledir tedavi görüyormusun ne zamandır istiyorsun bebiş?
Hemde nasıl zor geçiyor anlatamam yarın kan vericem bugün kaçta uyusam Acaba bilemedim

İnşallah canımm inşallah çift çizgiyi birgün bizde görürüz ...

Amin inşallah güzelim bebişin seninledir tedavi görüyormusun ne zamandır istiyorsun bebiş?
Hemde nasıl zor geçiyor anlatamam yarın kan vericem bugün kaçta uyusam Acaba bilemedim

Su an icin klomen tedavisi görüyorum canim. 3 yildir bebek istiyoruz belki daha fazla. Ilk 1 bucuk sene denedik olmayınca rahim filmi cektirdik meğer iki tüpümde yapışıkmis. Film cekildi ayni ay hamile kaldim. 6 haftalik düşük yasadim. 3ay korunduk. Sonra yeniden denedik olmadi. Ekim 2016 da yeniden film cektirdik bu kez ikisi de acildi kendine 1 sene ver hamile kalacaksin dedi doktorum. Kismet artik canim. Bi umut bekliyoruz artik.

İnşallah hamile kalırsın canım klomenle bende 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. İlk evlendiğim dede kendi kendime hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu
Bende geçen ay soğan kürü yaptım bu ay da incir ve havuç kürü yaptım inşallah bebişim benimledir ve sağlıkla dünyaya gelir korkuyorum artık hamile kalmaya hem seviniyorum hem korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…