- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.321
En iyisi kan zaten hadi insallah takipts olcam yaz buraya sonucu... Benim 6.gun gitti gecen hafta sali vurundumYa elimde test kalmadi..yoksa şimdiye kaç kez yapardim..sabah koşarak kana gitcem inşallah..
Senin kaçıncı günün canım..?
Çok sevindim kaç çıktı değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Bugün kan testi yaptırdım,hamileymisim.Evde yaptığım testte pozitif çıkmıştı :)
Amin inşallah ,çok teşekkür ederim :) Değerim 1880 çıkmış.Bu hafta kadin doğuma yönlendirecek mis aile hekimim.Bakalım hayırlısı artık.Ufaklik hala canımı acitmaya devam ediyor :) İnşallah sorunsuz bir gebelik olur.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Çok sevindim kaç çıktı değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Dualarım sizlerleOyyy super tebrikler darisi bize de ins
En iyisi kan zaten hadi insallah takipts olcam yaz buraya sonucu... Benim 6.gun gitti gecen hafta sali vurundum
eneee bu saaten sonra calisma faydaeder miHadi yarısı geçmiş canım inşallah..çalışmaya devam..
eneee bu saaten sonra calisma faydaeder mi
Ooo süper :) o zaman devammmmEder canim..abimin eşi tam senin şuan olduğun zamandaki ilişkide kaldi..yiğenim bir buçuk yaşında..
Sen devam et.. :)
Ooo süper :) o zaman devammmm
Üzüldüm sizin adınıza ama her derdin devası vardır bence Rabbim ol dedikten sonra emin ol olur sen iCini ferah tut...bende gidicem esimle birlikte utaniyor biraz heralde :) valla benim 1 ay olcak Martin 15 inde ama hala az yara kaldi sukur icine ilerlemedi...artık valla bizde koyalım şuraya çift çizgili testler :) eşim söz verdi valla sen çift çizgiyi çıkar ne istiyosan alcam dedi :) ama Rabbim cidden isteyen herkese versin inşallah...Cnm 3 ay daha cok erken bizim 1 senedir olmuyordu esim urolojiye gitti ve acı sonucla karsilastik...esimin sperm sayisi tup bebek icin bile zor ... ama yinede esin gitsin urolojiye mutlaka sperm testi versin...biz prezarvatifle yaptik yaralarin iylesmesi 15gunu buldu 15gunden sonra iliski oldu hatirladigim kadariyla...bu sekilde dikkat ettik fakat dedigim gibi kuluçkada olan siğiller oldugu icin ne kadar dikkat etsen de olcak olduktan sonra oluyor yine... ben ozellikle iliskiden dolayi vajina icindede cikmismi die doktorda kontrol ettirdim
Günaydın Çok tşk ederim canım inşallah bebişim benimledir rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın kan vermeye gideceğimTebriklet canim var baya görünüyor
Tebrikler canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahBugün kan testi yaptırdım,hamileymisim.Evde yaptığım testte pozitif çıkmıştı :)
Bak sabah olduuu:)))Aynennn..
Ya sabah olmaz şimdi..eşime de söylemedim silik çizgi çıktı diye..
nası dayanıcam sabaha kadar yaaaa..nolur gerçek çıksın nolluuuurrrrrrrr..
Aminnn canim cok sagol. Kan sonucunu paylas bizimle ... Insallah guzel degerlerin olurGünaydın Çok tşk ederim canım inşallah bebişim benimledir rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın kan vermeye gideceğim
Mutlaka paylaşırım yarın olsun da bi. Sırf bugün olsun diye dün saat 8 de uyudumAminnn canim cok sagol. Kan sonucunu paylas bizimle ... Insallah guzel degerlerin olur
Haha deli...Mutlaka paylaşırım yarın olsun da bi. Sırf bugün olsun diye dün saat 8 de uyudumartık bugün kaçta uyurum yarın olsun diye bilmiyorum
Amin inşallah güzelim bebişin seninledirHaha deli...
Zor geciyor dimi ahh ahh bilmem mi..
Benim de daha 10 günüm var adetime ama bu sabah çok guzel ve anlamli bi rüyayla uyandim. Icime guzel seyler doğuyor insallah sonu vuslattır..
İnşallah canımm inşallah çift çizgiyi birgün bizde görürüz ...Üzüldüm sizin adınıza ama her derdin devası vardır bence Rabbim ol dedikten sonra emin ol olur sen iCini ferah tut...bende gidicem esimle birlikte utaniyor biraz heralde :) valla benim 1 ay olcak Martin 15 inde ama hala az yara kaldi sukur icine ilerlemedi...artık valla bizde koyalım şuraya çift çizgili testler :) eşim söz verdi valla sen çift çizgiyi çıkar ne istiyosan alcam dedi :) ama Rabbim cidden isteyen herkese versin inşallah...
Amin inşallah güzelim bebişin seninledirtedavi görüyormusun ne zamandır istiyorsun bebiş?
Hemde nasıl zor geçiyor anlatamam yarın kan vericem bugün kaçta uyusam Acaba bilemedim
İnşallah hamile kalırsın canım klomenle bende 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. İlk evlendiğim dede kendi kendime hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durduSu an icin klomen tedavisi görüyorum canim. 3 yildir bebek istiyoruz belki daha fazla. Ilk 1 bucuk sene denedik olmayınca rahim filmi cektirdik meğer iki tüpümde yapışıkmis. Film cekildi ayni ay hamile kaldim. 6 haftalik düşük yasadim. 3ay korunduk. Sonra yeniden denedik olmadi. Ekim 2016 da yeniden film cektirdik bu kez ikisi de acildi kendine 1 sene ver hamile kalacaksin dedi doktorum. Kismet artik canim. Bi umut bekliyoruz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?