- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.341
Simdi gidiyorum canim kan vermeye.. :)Bak sabah olduuu:)))
canım ya çok çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah sağlıklı olur ve senınledır ınsallah canım...İnşallah hamile kalırsın canım klomenle bende 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. İlk evlendiğim dede kendi kendime hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu
Bende geçen ay soğan kürü yaptım bu ay da incir ve havuç kürü yaptım inşallah bebişim benimledir ve sağlıkla dünyaya gelir korkuyorum artık hamile kalmaya hem seviniyorum hem korkuyorum
nasıl yaaa ? şaka mı anamm şok oldum... nasıl oluyor yaNegatif çıktı..
Amin inşallah canım Allah razı olsuncanım ya çok çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah sağlıklı olur ve senınledır ınsallah canım...
nasıl yaaa ? şaka mı anamm şok oldum... nasıl oluyor ya
Yaa cok belirgindi cizgi yaa.... Kac cikti ki sonuç hey allahim.Yok canım valla negatif çikti cok moralim bozuk benimde..
Yaa cok belirgindi cizgi yaa.... Kac cikti ki sonuç hey allahim.
Hangi marka testti o? Cok yanıltıcı demekki
Anladim canim. Laboqiuckden şaşmamak lazım.erken gebelik testiydi canim markasina bakmamışım..mordu ambalajı..
Değer 1.20 çıktı yaa bariz bi negatif..
neden vajinal muayyene etti hamilesin karından bakmalıydı..Biraz önce doktordaydim.Direk vajinal muayene yaptı.Kanaman var ,heran düsük yapabilirsin dedi.Bebeğin kalp atislarini alamamiyorum dedi.Baska bir hastane söyledi,git kürtaj için konuş dedi.Tahlillerimi alıp başka bir hekime gösterip ona göre karar vermeyi düşünüyorum.
erken gebelik testiydi canim markasina bakmamışım..mordu ambalajı..
Değer 1.20 çıktı yaa bariz bi negatif..
hem kalp 8 haftada atışı dyabilir erken dahaneden vajinal muayyene etti hamilesin karından bakmalıydı..
Sorma zaten moralimi bozdu.Benim hesaplarıma göre 4+5 teyim.Kalp atımı yok ,zaten kanama var düşük olacak büyük ihtimal sen direk şu hastaneye git kürtaj ol dedi.Eğer randevu alamazsan direk git birinle konuş muhakkak dedi.Yahu dedim ben düşük yapıyorum da haberim mi yok o kadar mı acil :)Yarın tahliller çıkınca başka doktora gideceğim.neden vajinal muayyene etti hamilesin karından bakmalıydı..
kesin git muhtemelen progestoron verir..değerin yüksek. bence hiiiç sıkıntı yapma..bebiş seninle..Sorma zaten moralimi bozdu.Benim hesaplarıma göre 4+5 teyim.Kalp atımı yok ,zaten kanama var düşük olacak büyük ihtimal sen direk şu hastaneye git kürtaj ol dedi.Eğer randevu alamazsan direk git birinle konuş muhakkak dedi.Yahu dedim ben düşük yapıyorum da haberim mi yok o kadar mı acil :)Yarın tahliller çıkınca başka doktora gideceğim.
İnşallah bugün 4 kan tüp istedi ,Bhcg değeri bile istememiş bugün ki doktor hanım.Benim yerimde başka bayan olsa kadının o konuşmasına dayanamazdi bile.Direk zirlamaya başlardı.Kadin o kadar cat cat söyledi ki yıllarca bebek bekleyen biri kafayı yiyebilirdi.Hep derim kadın doktora gitmemek gerektigini.Bugün bir kez daha teyid ettim.Tabi 5 parmağın 5 i bir değildir.kesin git muhtemelen progestoron verir..değerin yüksek. bence hiiiç sıkıntı yapma..bebiş seninle..
kesinlikle moralini yüksek tut. Başka dr görün alttan muayyene olma mümkün se..İnşallah bugün 4 kan tüp istedi ,Bhcg değeri bile istememiş bugün ki doktor hanım.Benim yerimde başka bayan olsa kadının o konuşmasına dayanamazdi bile.Direk zirlamaya başlardı.Kadin o kadar cat cat söyledi ki yıllarca bebek bekleyen biri kafayı yiyebilirdi.Hep derim kadın doktora gitmemek gerektigini.Bugün bir kez daha teyid ettim.Tabi 5 parmağın 5 i bir değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?