- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.361
Çizgiyi gördüm hadi inşallah canım..Bu erken gebelik testi mi?Kizlar bat a 4 vart
Canim ikinci cizgi belli yarin ilk idrarla bi daha yap koyulasmasi lazim. Insallah vardir canimm tebriklerYok al bi matka gebelik testi
Benim hcg ler reglye yakin hep pozitif cikiyo daha oncede gordmvo yuzdrn biraz regly beklicem yada 1 gun kala tekrar yaparimCanim ikinci cizgi belli yarin ilk idrarla bi daha yap koyulasmasi lazim. Insallah vardir canimm tebrikler
Hey maşallah adetin geçmişti heralde
regl geçtikten kaç gün sonra yaptın cnm
Test negatif görünüyor canim. Hele li 15 gun gecikmen var.. Söktürücü verseydi bari doktorKızlar sat ocak 28 bat şubat 28 yani 15 gündür regl olmuyorum doktora gittim kist yok gebelik yok eee ne var ozaman şaştım kaldım
Bugun bi daha test yaptin mi canimDua edin
evt cnm sabah ilk idrarla değil ama sonraki 3 saatlik idrarla onkomed marka negatif o..Bugun bi daha test yaptin mi canim
Çok heyecanlıyım ,2 saat sonra randevum var doktorda.İnsallah dün yaşadığım şeyleri yaşamam.Belki bu doktor bebeğin düşmemesi için ilaç onerisi yapar ,diğeri gibi git kürtaj ol en kısa zamanda demez.Progesteron vermiyor.4 haftalık bebeğin kalp atışı zaten alınmıyor diyorlar.Fakat bunu zaten bebeğin yaşamıyor diyerek insanın moralini bozuyor.Ne diyeyim.İnsallah yanilmistir.Hayirlisi neyse o olsun.kesinlikle moralini yüksek tut. Başka dr görün alttan muayyene olma mümkün se..
bebiş seninle..Çok heyecanlıyım ,2 saat sonra randevum var doktorda.İnsallah dün yaşadığım şeyleri yaşamam.Belki bu doktor bebeğin düşmemesi için ilaç onerisi yapar ,diğeri gibi git kürtaj ol en kısa zamanda demez.Progesteron vermiyor.4 haftalık bebeğin kalp atışı zaten alınmıyor diyorlar.Fakat bunu zaten bebeğin yaşamıyor diyerek insanın moralini bozuyor.Ne diyeyim.İnsallah yanilmistir.Hayirlisi neyse o olsun.
regl geçtikten kaç gün sonra yaptın cnm
çok belli .ALLAH kucagına almayı nasip etsin inş.Sanırım 7-8 gün geçmişti.
Amin, inşallahçok belli .ALLAH kucagına almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?