Pozitif İdrar Testi Örnekleri

bebiş seninle..
Kontrolden geldim.Evet kesenin yanında gerçekten de kanama var ve bu düşüğe sebep olabilir dedi.Fakat buna hemen kürtaj diyemeyiz,progestan ve Folikasit kullan dedi.1 hafta rapor yazdı ,evde yat dinlen bu başka türlü geçmez dedi.Bebegin 4 haftalık dedi ,2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalım.Eger varsa kanama o zaman çok sıkıntı olmayacak bizim için dedi.Doktor çok çok iyi bir insan.İnsallah gebeliğim devam ederse ,bundan sonra bu doktorla devam edeceğim :)

senınle canım

canım sen neden doktora gıtmıstın kanaman mı olmustu şikayetin neydi

canım sen neden doktora gıtmıstın kanaman mı olmustu şikayetin neydi
Sağlık ocağında test yaptırdım.Gebe olduğumu söylediler.Kadin doğuma gonderdiler.Kadin daha probu sokar sokmaz ,kanaman var mı dedi yok dedim.Kesenin altında kanama var.Bebegin kalp atışı yok kürtaj tarihi al dedi.Bende laboratuar sonuçlarını alıp bugun özel bir hastaneye gittim.Evet düşük riski olduğunu dinlenme ve progesteron verdi.Kurtaj için karar veremeyiz,kalp atışı içinde erken dedi.İcim biraz olsun rahatladı.Hala kanama yada ağrım yok.Sadece normal rahim genişlerken ki ağrım var.

Hayirlisiyla ins sorun cikmaz canim sikma canini

Kızlar sat ocak 28 bat şubat 28 yani 15 gündür regl olmuyorum doktora gittim kist yok gebelik yok eee ne var ozaman şaştım kaldım
Canim benim de geçti adetim ama 5gun geciktikten sonra geldi...stres etkiliyor çok kafaya bişeyi takmamak lazım..belki de geç döllenme oluyor bilemezsin de ama inşallah öyledir. ..

7 hatta 8 haftaya kadar zaman var bence de bekleyin kaç haftalik bilmiyorum da

Kızlar bişey soracam pazartesi günü bhgc 310 çıkmıştı dün tekrardan kan verdim sonuç 1092 çıktı normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…