- 23 Ekim 2012
- 334
- 261
- 303
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.381
Kontrolden geldim.Evet kesenin yanında gerçekten de kanama var ve bu düşüğe sebep olabilir dedi.Fakat buna hemen kürtaj diyemeyiz,progestan ve Folikasit kullan dedi.1 hafta rapor yazdı ,evde yat dinlen bu başka türlü geçmez dedi.Bebegin 4 haftalık dedi ,2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalım.Eger varsa kanama o zaman çok sıkıntı olmayacak bizim için dedi.Doktor çok çok iyi bir insan.İnsallah gebeliğim devam ederse ,bundan sonra bu doktorla devam edeceğim :)bebiş seninle..
Çok heyecanlıyım ,2 saat sonra randevum var doktorda.İnsallah dün yaşadığım şeyleri yaşamam.Belki bu doktor bebeğin düşmemesi için ilaç onerisi yapar ,diğeri gibi git kürtaj ol en kısa zamanda demez.Progesteron vermiyor.4 haftalık bebeğin kalp atışı zaten alınmıyor diyorlar.Fakat bunu zaten bebeğin yaşamıyor diyerek insanın moralini bozuyor.Ne diyeyim.İnsallah yanilmistir.Hayirlisi neyse o olsun.
Kontrolden geldim.Evet kesenin yanında gerçekten de kanama var ve bu düşüğe sebep olabilir dedi.Fakat buna hemen kürtaj diyemeyiz,progestan ve Folikasit kullan dedi.1 hafta rapor yazdı ,evde yat dinlen bu başka türlü geçmez dedi.Bebegin 4 haftalık dedi ,2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalım.Eger varsa kanama o zaman çok sıkıntı olmayacak bizim için dedi.Doktor çok çok iyi bir insan.İnsallah gebeliğim devam ederse ,bundan sonra bu doktorla devam edeceğim :)
Sağlık ocağında test yaptırdım.Gebe olduğumu söylediler.Kadin doğuma gonderdiler.Kadin daha probu sokar sokmaz ,kanaman var mı dedi yok dedim.Kesenin altında kanama var.Bebegin kalp atışı yok kürtaj tarihi al dedi.Bende laboratuar sonuçlarını alıp bugun özel bir hastaneye gittim.Evet düşük riski olduğunu dinlenme ve progesteron verdi.Kurtaj için karar veremeyiz,kalp atışı içinde erken dedi.İcim biraz olsun rahatladı.Hala kanama yada ağrım yok.Sadece normal rahim genişlerken ki ağrım var.canım sen neden doktora gıtmıstın kanaman mı olmustu şikayetin neydi
Hayirlisiyla ins sorun cikmaz canim sikma caniniSağlık ocağında test yaptırdım.Gebe olduğumu söylediler.Kadin doğuma gonderdiler.Kadin daha probu sokar sokmaz ,kanaman var mı dedi yok dedim.Kesenin altında kanama var.Bebegin kalp atışı yok kürtaj tarihi al dedi.Bende laboratuar sonuçlarını alıp bugun özel bir hastaneye gittim.Evet düşük riski olduğunu dinlenme ve progesteron verdi.Kurtaj için karar veremeyiz,kalp atışı içinde erken dedi.İcim biraz olsun rahatladı.Hala kanama yada ağrım yok.Sadece normal rahim genişlerken ki ağrım var.
hic bilmedigim markalar bunlar ya ben laboqiuckden baskasini kullanmıyorum hem cok hassas pek de yanıltmiyor. Bence tekrarla testievt cnm sabah ilk idrarla değil ama sonraki 3 saatlik idrarla onkomed marka negatif o..
Var canım ip gibi bi çizgi...ama bence tekrarla....inşallah hamilesindirEki Görüntüle 1968317 Arkadaşlar burda çizgi varmı bakmaktan kör oldum valla
tebrik ederim canım maşallah darısı bizeeee...Eki Görüntüle 1968761 bat gunu yaptigim test ilk idrarla degildi.2.3 saatlik idi :)
Canim benim de geçti adetim ama 5gun geciktikten sonra geldi...stres etkiliyor çok kafaya bişeyi takmamak lazım..belki de geç döllenme oluyor bilemezsin de ama inşallah öyledir. ..Kızlar sat ocak 28 bat şubat 28 yani 15 gündür regl olmuyorum doktora gittim kist yok gebelik yok eee ne var ozaman şaştım kaldım
Eki Görüntüle 1968761 bat gunu yaptigim test ilk idrarla degildi.2.3 saatlik idi :)
Sağlık ocağında test yaptırdım.Gebe olduğumu söylediler.Kadin doğuma gonderdiler.Kadin daha probu sokar sokmaz ,kanaman var mı dedi yok dedim.Kesenin altında kanama var.Bebegin kalp atışı yok kürtaj tarihi al dedi.Bende laboratuar sonuçlarını alıp bugun özel bir hastaneye gittim.Evet düşük riski olduğunu dinlenme ve progesteron verdi.Kurtaj için karar veremeyiz,kalp atışı içinde erken dedi.İcim biraz olsun rahatladı.Hala kanama yada ağrım yok.Sadece normal rahim genişlerken ki ağrım var.
Ayyy hadi kizlar test yapın gözümüz gönlümüz açılsın
yok canim ilk gebeligimdeki :) ikinci yok henuz baslamadik calismalarraKizz masallah ne guzel cikmis hadi bakalim 2.ci gelio he saglikla gelsin
amin canim ama bu ilk gebeligimdeki ikinci yok henuz)tebrik ederim canım maşallah darısı bizeeee...
yok canim ilk gebeligimdeki :) ikinci yok henuz baslamadik calismalarra
insallah kuzum endiseliyim aslinda ilk bebegimde gec olmusduHmm bende dedimki hamile kaldin sanirim baya sevinmistim hemen oldu diye. Ins istedigin zaman hemen olur beklemek zor
insallah kuzum endiseliyim aslinda ilk bebegimde gec olmusdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?