- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.401
tebrik ederim canım demiştim sana Meraklanma ilacını al dinlen geçecek..Kontrolden geldim.Evet kesenin yanında gerçekten de kanama var ve bu düşüğe sebep olabilir dedi.Fakat buna hemen kürtaj diyemeyiz,progestan ve Folikasit kullan dedi.1 hafta rapor yazdı ,evde yat dinlen bu başka türlü geçmez dedi.Bebegin 4 haftalık dedi ,2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalım.Eger varsa kanama o zaman çok sıkıntı olmayacak bizim için dedi.Doktor çok çok iyi bir insan.İnsallah gebeliğim devam ederse ,bundan sonra bu doktorla devam edeceğim :)
uzmek istemem ama negatife cok benziyor..cok bekletilmis teste benziyor.buharlasma cizgisi sanki.insallah yaniliyorumdurKızlar bata 4 kala testlerim
Üstte kcizgis altta ki akşam Eki Görüntüle 1969778
Bence var canım eger arkadaşın dedigi gibi buharlasma mi diye merak ediyorsan bi iki damla su damlat eğer gebelikten ciktiysa o cizgi silinmiyor. Ama aksam ki baya net yani. Hayirli olsun insallahKızlar bata 4 kala testlerim
Üstte ki sabah altta ki akşam Eki Görüntüle 1969778
Evet canim yaptiktan baya sonra çektim resmi ama ilk yaptığımda çıktı çizgiler.dün yaptığımda da çıktı ama bilmiyorum varsa da yoksa da hayırlısı olsun.uzmek istemem ama negatife cok benziyor..cok bekletilmis teste benziyor.buharlasma cizgisi sanki.insallah yaniliyorumdur
Teşekkür ederim canım sağol.ilk yaptığımda hemen çıktı çizgi ama bilmiyorum hayırlı ne ise o olsun.bugün kanda verdim bakalım.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.Bence var canım eger arkadaşın dedigi gibi buharlasma mi diye merak ediyorsan bi iki damla su damlat eğer gebelikten ciktiysa o cizgi silinmiyor. Ama aksam ki baya net yani. Hayirli olsun insallah
tebrikler bariz cift cizgi)Bu sabah yaptim kizlar ve ben sok:) adet beklerken inanamadim :)))
Arkadaşlar Allah rızası için nolur bilen biri yorum yapsın lütfen ya ama cidden bilgisi olan birinin yorumuna ihtiyacım var bir kadının yumurtası çatlarsa yumurta akı gibi akıntı gelirse gebelik durumu da yoksa mutlaka adet olunur dimi yumurta mutlaka bir şekilde dısarı atılmalı dimi arkadaşlar ??? Bende pko var yumurtalıklarımda küçük küçük kistler var adetim cok düzensiz yumurtalaım sağlıklı büyütemediği için kist oluşturuyormuş ama catlamıs yumurtalıktan dısarı atılmış bir yumurta da mutlaka adet görürüm dimi
Allah senden razı olsun canım ya Çok teşekkür ederim eminsin dimi bazıları pkolular görmeyebilir diyor ama o zaman yumurtada çatlamaz dimi Yani bir yumurta çatladıysa ve gebelik yoksa mutlaka adet görülür ? Bir de yumurtlamadan en fazla kaç gün sonra adet görülür benim hiç düZenli olmadıgından bilemiyorumGörürsün canım yumurta sağlıklı şekilde atıldığı için ama gebelik olmuşsa gormezsin
Allah senden razı olsun canım ya Çok teşekkür ederim eminsin dimi bazıları pkolular görmeyebilir diyor ama o zaman yumurtada çatlamaz dimi Yani bir yumurta çatladıysa ve gebelik yoksa mutlaka adet görülür ? Bir de yumurtlamadan en fazla kaç gün sonra adet görülür benim hiç düZenli olmadıgından bilemiyorum
Ohooo dogurdum dogurdumDogurdunmu kuzum nasilsin bebis nasil
OH maşallah kuzumà hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyüt.Ohooo dogurdum dogurdumdun 40 bile ucurduk canim, sende ne var ne yok
Amin canim seninki de en dogru, hayirli zamani bekliyordur merak etme. Hem Allah evlatlarimiza saglik verain, ben 2. İcin olursa olur olmazsa 1 numaram saglikli uzun omurlu olsun diye dua ediyordum hepOH maşallah kuzumà hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyüt.
Hala beklemedeyim ben :)
Amin canim seninki de en dogru, hayirli zamani bekliyordur merak etme. Hem Allah evlatlarimiza saglik verain, ben 2. İcin olursa olur olmazsa 1 numaram saglikli uzun omurlu olsun diye dua ediyordum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?