Pozitif İdrar Testi Örnekleri

tebrik ederim canım demiştim sana Meraklanma ilacını al dinlen geçecek..

Günaydın kızlar bugün adet günüm nırmalde ama henüz bişey gelmedi.batma şeklimde ara ara sancım var.rahim kısmımda geldi gelecek gibi birşey yok. Bu ay vazgeçmiştim bebek isteğimden.şimdi ya tutarsa diye endişeliyim.

uzmek istemem ama negatife cok benziyor..cok bekletilmis teste benziyor.buharlasma cizgisi sanki.insallah yaniliyorumdur
Evet canim yaptiktan baya sonra çektim resmi ama ilk yaptığımda çıktı çizgiler.dün yaptığımda da çıktı ama bilmiyorum varsa da yoksa da hayırlısı olsun.

Bence var canım eger arkadaşın dedigi gibi buharlasma mi diye merak ediyorsan bi iki damla su damlat eğer gebelikten ciktiysa o cizgi silinmiyor. Ama aksam ki baya net yani. Hayirli olsun insallah
Teşekkür ederim canım sağol.ilk yaptığımda hemen çıktı çizgi ama bilmiyorum hayırlı ne ise o olsun.bugün kanda verdim bakalım.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.

Merhabalarr merak ettigim bir konu var yardimci olursaniz seviniri camasir suyu testi dedikleri bir sey var ve denedim az once bardak kopukle tasti bu ne anlama gelmektedir

Arkadaşlar Allah rızası için nolur bilen biri yorum yapsın lütfen ya ama cidden bilgisi olan birinin yorumuna ihtiyacım var bir kadının yumurtası çatlarsa yumurta akı gibi akıntı gelirse gebelik durumu da yoksa mutlaka adet olunur dimi yumurta mutlaka bir şekilde dısarı atılmalı dimi arkadaşlar ??? Bende pko var yumurtalıklarımda küçük küçük kistler var adetim cok düzensiz yumurtalaım sağlıklı büyütemediği için kist oluşturuyormuş ama catlamıs yumurtalıktan dısarı atılmış bir yumurta da mutlaka adet görürüm dimi

Görürsün canım yumurta sağlıklı şekilde atıldığı için ama gebelik olmuşsa gormezsin

Görürsün canım yumurta sağlıklı şekilde atıldığı için ama gebelik olmuşsa gormezsin
Allah senden razı olsun canım ya Çok teşekkür ederim eminsin dimi bazıları pkolular görmeyebilir diyor ama o zaman yumurtada çatlamaz dimi Yani bir yumurta çatladıysa ve gebelik yoksa mutlaka adet görülür ? Bir de yumurtlamadan en fazla kaç gün sonra adet görülür benim hiç düZenli olmadıgından bilemiyorum

Allah hepimizden razı olsun şekerim catlamayip kist donseydi eğer olmazsın ama catlamıs sa gebelik yoksa görürsün merak etme 14 ile 16 gün deniyor o zaman zarfında olursun.

OH maşallah kuzumà hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyüt.
Hala beklemedeyim ben :)
Amin canim seninki de en dogru, hayirli zamani bekliyordur merak etme. Hem Allah evlatlarimiza saglik verain, ben 2. İcin olursa olur olmazsa 1 numaram saglikli uzun omurlu olsun diye dua ediyordum hep

Amin canim seninki de en dogru, hayirli zamani bekliyordur merak etme. Hem Allah evlatlarimiza saglik verain, ben 2. İcin olursa olur olmazsa 1 numaram saglikli uzun omurlu olsun diye dua ediyordum hep

Öğle canım bende aynı şekilde dua ediyorum olursa okur olmazsa rabbim kızıma sağlık sıhhat versin diye nasıl 2 bebek zor dimi 2side bezli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…