Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Allah hepimizden razı olsun şekerim catlamayip kist donseydi eğer olmazsın ama catlamıs sa gebelik yoksa görürsün merak etme 14 ile 16 gün deniyor o zaman zarfında olursun.
Canım ya bana bir tek sen cevap veriyorsun birşey daha sormak istiyorum yumurtlama gününden 12 gün sonra öğlen vakitlerinde hiç idrarı tutmadan yapılan gebelik testinde hamilelik varsa çıkma ihtimali var öı sence ? Yoksa cok fazla mı erken şimdiden tesekkür ederim

12.günü varsa çıkar ama şöyle bir durum söz konusu sabah ilk idrariyla daha sağlıklıdir.
Birde döllenme yi net bilmiyoruz yani ertesi günü eğerki döllenme olmuşsa 11 olur öğlen idrarla cikmayabilir.
Kan verme şansınız var ise kan verin eğerki yoksa sabah ilk idrarinjzla bakman daha sagliklidir diyorum canim

Kizlar erken gebelik testleri cidden erken cikariyo mu sizce kacinda erken gebelik testi yapmaliyim 13 unde calisma oldu 14 unde yumurta catladi

Canım kesin olarak 11 martta yumurtladım ondan Eminim üstünden 12 gün geçti öğlen idrar testi yaptım çıkmadı cok üzülüyorum yine olmadı herhalde 2 yıldan fazla oldu Bebek isteyeli olmuyor olmuyor bıktım cidden kan vermeye de gidesim gelmiyor eşimde kızıyor artık her seferinde kendi kendine gelin güvey oluyorsun diye ne kadar zormuş ya

Kizlar erken gebelik testleri cidden erken cikariyo mu sizce kacinda erken gebelik testi yapmaliyim 13 unde calisma oldu 14 unde yumurta catladi

11 gün olmuş 2 gün sonra sabah ilk idrariyla bakarsın canım erken gebelik testine guvenmiyorum silik çıkarıp kanda negatif görmüştüm.
Ben kızıma 5 gün kala ucuz testle öğrendim değer ozaman tahminim 10 du

Negatif çıkmış sonuç ama dedigim gibi 2 gün sonra bence sabah bak tekrardan inş olur canım ya rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Umarım fazla bekletmez meleğin

Yani 5 gün kala yumurtlama gününden 9 gün sonra mı öğrendiniz eğer öyleyse o zaman bende kesin yine Yok birşey 12 gün geçti benim bu ayda hüsran zaten adetlerimde cok geç geliyor 50 günde bir 60 günde bir yine iki ay beklerim şansıma günlerden birinde yumurtlarsam konuda farkedebilirsem farkettikten sonra bir de değerlendirebilirsem belki bir ihtimal hamile kalabilirim cidden depresyona girdim ben artık ya

Aynen ovulasyon testi ile yumurtayı belirlemistim 9 gün sonra ilk idrarda gölge çıktı 10.gün 4 gün kala artık pembe barız çizgi çıkmıştı.
Rabbim ne zaman uygun görürse ozaman veriyor bende 1 sene bekledim 1 senenin sonunda kalmıştım 3 sene olucak tabi kızım 2 yaşına basicak kardes için korunmuyorum bende 2 ay adet olmadım tarlysalla sokuldum pko dendi sonra değilmiş dendi bekliorum :)

Bu arada aklında bulunsun yumurtan catlamasa da adet olursun. Çünkü regl sdece yumurtlamayla alakali bir durum değil. Rahim duvarı her ay kendini gebelige hazırlar ve gebelik gerçekleşmezse duvar kalın kısmını atar. Her regl olduğumuzda yumurtladim ya da yumurtam catladi anlamina gelmez. Hiç yumurtasi catlamayan insanlar bile adet olabilir. Bende de pko var oradan biliyorum.

Aa o zaman silik cikarsa inanmayim ben 26 si sabah yapayim 28 i diye dusunuyorum ama bekleyemem sanirim

Doğru canım benimki agustos dendi temmuzun 17 sinde bayramın arefesinde dünyaya gelmisti
Benimki de 30'unda dogmustu canim. Ama boyle yakin hamilelikler beni mahvetti, fiziksel olarak coktum yani. Digerinin emzirmesi bittikten 2 ay sonra hamile kaldim , vucudum hic dinlenemedi yani

Benimki de 30'unda dogmustu canim. Ama boyle yakin hamilelikler beni mahvetti, fiziksel olarak coktum yani. Digerinin emzirmesi bittikten 2 ay sonra hamile kaldim , vucudum hic dinlenemedi yani

Benim kız ilk 3 ay emdi sonra meme ucu ufak diye emmedi beni çok aglamistim ama alıştım sonra şimdi zaten allaha Şükür herseyi yer oldu o yüzden rahatım. Anladım senin için zor olmuş baya zorlaniyorsun rabbim verir kolayligini vicut sağlığı versin inş yanlizsan zor ama.. bizim kizin
Konuşması kaldı bir birde tuvalet. Dogurana kadar konuşur ve tuvalet eğitimi veririm diyorum.
Kalamadim bir türlü nasip zamanı var demekki kasmiyorumda aslında zevkine göre artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…