- 30 Mart 2009
- 14.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.642
- 1.123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.421
Hem nasil zor anlatamamÖğle canım bende aynı şekilde dua ediyorum olursa okur olmazsa rabbim kızıma sağlık sıhhat versin diye nasıl 2 bebek zor dimi 2side bezli
Hem nasil zor anlatamam
Canım ya bana bir tek sen cevap veriyorsun birşey daha sormak istiyorum yumurtlama gününden 12 gün sonra öğlen vakitlerinde hiç idrarı tutmadan yapılan gebelik testinde hamilelik varsa çıkma ihtimali var öı sence ? Yoksa cok fazla mı erken şimdiden tesekkür ederimAllah hepimizden razı olsun şekerim catlamayip kist donseydi eğer olmazsın ama catlamıs sa gebelik yoksa görürsün merak etme 14 ile 16 gün deniyor o zaman zarfında olursun.
Canım ya bana bir tek sen cevap veriyorsun birşey daha sormak istiyorum yumurtlama gününden 12 gün sonra öğlen vakitlerinde hiç idrarı tutmadan yapılan gebelik testinde hamilelik varsa çıkma ihtimali var öı sence ? Yoksa cok fazla mı erken şimdiden tesekkür ederim
12.günü varsa çıkar ama şöyle bir durum söz konusu sabah ilk idrariyla daha sağlıklıdir.
Birde döllenme yi net bilmiyoruz yani ertesi günü eğerki döllenme olmuşsa 11 olur öğlen idrarla cikmayabilir.
Kan verme şansınız var ise kan verin eğerki yoksa sabah ilk idrarinjzla bakman daha sagliklidir diyorum canim
Canım kesin olarak 11 martta yumurtladım ondan Eminim üstünden 12 gün geçti öğlen idrar testi yaptım çıkmadı cok üzülüyorum yine olmadı herhalde 2 yıldan fazla oldu Bebek isteyeli olmuyor olmuyor bıktım cidden kan vermeye de gidesim gelmiyor eşimde kızıyor artık her seferinde kendi kendine gelin güvey oluyorsun diye ne kadar zormuş ya12.günü varsa çıkar ama şöyle bir durum söz konusu sabah ilk idrariyla daha sağlıklıdir.
Birde döllenme yi net bilmiyoruz yani ertesi günü eğerki döllenme olmuşsa 11 olur öğlen idrarla cikmayabilir.
Kan verme şansınız var ise kan verin eğerki yoksa sabah ilk idrarinjzla bakman daha sagliklidir diyorum canim
Kizlar erken gebelik testleri cidden erken cikariyo mu sizce kacinda erken gebelik testi yapmaliyim 13 unde calisma oldu 14 unde yumurta catladi
Canım kesin olarak 11 martta yumurtladım ondan Eminim üstünden 12 gün geçti öğlen idrar testi yaptım çıkmadı cok üzülüyorum yine olmadı herhalde 2 yıldan fazla oldu Bebek isteyeli olmuyor olmuyor bıktım cidden kan vermeye de gidesim gelmiyor eşimde kızıyor artık her seferinde kendi kendine gelin güvey oluyorsun diye ne kadar zormuş ya
Yani 5 gün kala yumurtlama gününden 9 gün sonra mı öğrendiniz eğer öyleyse o zaman bende kesin yine Yok birşey 12 gün geçti benim bu ayda hüsran zaten adetlerimde cok geç geliyor 50 günde bir 60 günde bir yine iki ay beklerim şansıma günlerden birinde yumurtlarsam konuda farkedebilirsem farkettikten sonra bir de değerlendirebilirsem belki bir ihtimal hamile kalabilirim cidden depresyona girdim ben artık ya11 gün olmuş 2 gün sonra sabah ilk idrariyla bakarsın canım erken gebelik testine guvenmiyorum silik çıkarıp kanda negatif görmüştüm.
Ben kızıma 5 gün kala ucuz testle öğrendim değer ozaman tahminim 10 du
Yani 5 gün kala yumurtlama gününden 9 gün sonra mı öğrendiniz eğer öyleyse o zaman bende kesin yine Yok birşey 12 gün geçti benim bu ayda hüsran zaten adetlerimde cok geç geliyor 50 günde bir 60 günde bir yine iki ay beklerim şansıma günlerden birinde yumurtlarsam konuda farkedebilirsem farkettikten sonra bir de değerlendirebilirsem belki bir ihtimal hamile kalabilirim cidden depresyona girdim ben artık ya
Bu arada aklında bulunsun yumurtan catlamasa da adet olursun. Çünkü regl sdece yumurtlamayla alakali bir durum değil. Rahim duvarı her ay kendini gebelige hazırlar ve gebelik gerçekleşmezse duvar kalın kısmını atar. Her regl olduğumuzda yumurtladim ya da yumurtam catladi anlamina gelmez. Hiç yumurtasi catlamayan insanlar bile adet olabilir. Bende de pko var oradan biliyorum.Allah senden razı olsun canım ya Çok teşekkür ederim eminsin dimi bazıları pkolular görmeyebilir diyor ama o zaman yumurtada çatlamaz dimi Yani bir yumurta çatladıysa ve gebelik yoksa mutlaka adet görülür ? Bir de yumurtlamadan en fazla kaç gün sonra adet görülür benim hiç düZenli olmadıgından bilemiyorum
Aa o zaman silik cikarsa inanmayim ben 26 si sabah yapayim 28 i diye dusunuyorum ama bekleyemem sanirim11 gün olmuş 2 gün sonra sabah ilk idrariyla bakarsın canım erken gebelik testine guvenmiyorum silik çıkarıp kanda negatif görmüştüm.
Ben kızıma 5 gün kala ucuz testle öğrendim değer ozaman tahminim 10 du
Aa o zaman silik cikarsa inanmayim ben 26 si sabah yapayim 28 i diye dusunuyorum ama bekleyemem sanirim
Laboquick markasi hic daha once kullanmadim ovu testi almistim yaninda hediye geldi tamam bakarim hatta olursa cizgi filan atarim burayaMarka önemli canım prodictor turuncu ise inanma derim ama pembe ise vardır.
Diğer markaları bilmiyorum
Seninkiyle ayni canim biz zaten ordan tanisiyoruz 2015 agustos anneleriydi sanirimİlki kaç yaşındaydı kuzum valla ben 2.ciyi doğuranà kadar kızım konuşmaya başlar diye umut ediyorum 20 aylık ufak ufak mikirdanio bişiler ama net değil hala
Laboquick markasi hic daha once kullanmadim ovu testi almistim yaninda hediye geldi tamam bakarim hatta olursa cizgi filan atarim buraya
Seninkiyle ayni canim biz zaten ordan tanisiyoruz 2015 agustos anneleriydi sanirimbenimki temmuz sonunda dogdu
Benimki de 30'unda dogmustu canim. Ama boyle yakin hamilelikler beni mahvetti, fiziksel olarak coktum yani. Digerinin emzirmesi bittikten 2 ay sonra hamile kaldim , vucudum hic dinlenemedi yaniDoğru canım benimki agustos dendi temmuzun 17 sinde bayramın arefesinde dünyaya gelmisti
Benimki de 30'unda dogmustu canim. Ama boyle yakin hamilelikler beni mahvetti, fiziksel olarak coktum yani. Digerinin emzirmesi bittikten 2 ay sonra hamile kaldim , vucudum hic dinlenemedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?