- 30 Mart 2009
- 14.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.642
- 1.123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.441
Benimki de cok cok emmedi, sutum azdi zaten mama takviyesiyle 7,5 falan emzirebildim. Cok istemistim 2 sene emzirmeyi ama olmadiBenim kız ilk 3 ay emdi sonra meme ucu ufak diye emmedi beni çok aglamistim ama alıştım sonra şimdi zaten allaha Şükür herseyi yer oldu o yüzden rahatım. Anladım senin için zor olmuş baya zorlaniyorsun rabbim verir kolayligini vicut sağlığı versin inş yanlizsan zor ama.. bizim kizin
Konuşması kaldı bir birde tuvalet. Dogurana kadar konuşur ve tuvalet eğitimi veririm diyorum.
Kalamadim bir türlü nasip zamanı var demekki kasmiyorumda aslında zevkine göre artık.
Benimki de cok cok emmedi, sutum azdi zaten mama takviyesiyle 7,5 falan emzirebildim. Cok istemistim 2 sene emzirmeyi ama olmadi
Bizimki konusmayi biraz soktu gibi, tuvalet icin 2 yasini bekliyorum. 2 yastan once tuvalet egitimi vermeyin, zararlari oluyor diyorlar. O yuzden hic yeltenmedim bile, senin de aklinda bulunsun, deneme bence
Eki Görüntüle 1972737
Kizlar testi yorumlar misiniz laboquick marka erken gebelik testi adetime1 hafta var guvenebilir miyim
Ayy aklima gelmedi normal gebelik testi simdi 4 gun sehir disina gitcez yanima test almadim cok tesekkurler cvp icin insallah isteyen herkese sana da Allah hayirlisiyla nasip etsin gonlune gore versinKuzum çizgi bariz çıkmış ay maşallah inşallah doğrudur peşine normal gebelik testiyle deneşeydin keşke eğer ki lekeleme kana dönerse doktora git yan dinlen kuzum çok sevindim
Ayy aklima gelmedi normal gebelik testi simdi 4 gun sehir disina gitcez yanima test almadim cok tesekkurler cvp icin insallah isteyen herkese sana da Allah hayirlisiyla nasip etsin gonlune gore versin
Merhaba hanımlar, şu teste bir bakınız lütfen 4 gün var adet günüme ama erken test yaptım. Yorumunuz nedir?
Yaaaaaa Umutlanmak istemiyorum, bana silik geldi emin olamadım,kan testi ne zaman yaptırsam acaba ?
Cok net gorunuyor ikinci cizgi. Hayirli olsun diyelim bence.
Yaaaaaa Umutlanmak istemiyorum, bana silik geldi emin olamadım,kan testi ne zaman yaptırsam acaba ?
:))) dayanamam evet şuan şaşkınım,bir ikigün daha bekleyim bakalım..teşekkür ederim.Eger dayanabilirsen adet gunune kadar bekle derim ama pek dayanabilirmissin gibi gelmedi :)
Benimde adetime 1 gün kala test yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyimdir? Bebe time markalı teste yaptım genelde güvenilir değül diyorlar ama bilemedim:))) dayanamam evet şuan şaşkınım,bir ikigün daha bekleyim bakalım..teşekkür ederim.
belirti var mı bende al bi marka teste hep pozitif çıkar eğer 5 dk için de sonuç aldıysan hamilesin,tebrikler cnm..Benimde adetime 1 gün kala test yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyimdir? Bebe time markalı teste yaptım genelde güvenilir değül diyorlar ama bilemedim
Sizce hamilemym? Adetime 1 gün kala yaptım testiEger dayanabilirsen adet gunune kadar bekle derim ama pek dayanabilirmissin gibi gelmedi :)
İlk resim 5 dakika diğer resim 10 dakika sonraki sonuç. Belirti olarak ; belim çok ağrıyor, kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ve göğüslerimde ağrı var ama bunları adet olacağım zamanda yaşıyorum . İnşallah hamişimdir teşekkür ederimbelirti var mı bende al bi marka teste hep pozitif çıkar eğer 5 dk için de sonuç aldıysan hamilesin,tebrikler cnm..
Sizce hamilemym? Adetime 1 gün kala yaptım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?