Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Insallah canim kan testini beklerken heyecandan ölecektim cok sükür mutlu haberi aldim darisi basina
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende bugün 9da kan vermeye gidecem inşallah bakalım nolacak ama hastalanacam sanki belki çok ağrıyor

Kızlar dünden beri beynim oyun oynuyor sanki dün daha silik ti bu sabah bir bakın sizde bişiler goruyormusunuz?

Eklentiler

• 2017-03-29 09.40.28.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 148
5 gün kala yukarıdaki testi yaptım, şimdi iki gün var,sabırsızlanıyorum tekrar test yapasım var hangisinden alıp yapsam kızlar ?

Kızlar dünden beri beynim oyun oynuyor sanki dün daha silik ti bu sabah bir bakın sizde bişiler goruyormusunuz?

canım aynı oyunu beynim bana da oynuyor malesef.
benim de adetime 7 6 gün kala yaptım emin olamamıştım ama negatif sayıp artık yapmıyorum ondan sonra.
şu an 3 günüm var adete.
ayın 15inde çatlatma iğnesi olmuştum.
senin testin gibiydi gözüme sokuyorum sanki ikinci çizginin yeri belli gibi ama ben negatif olarak düşünüyorum benimkini.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bende öğle düşüncem artık :) daha var bata benim ama kaşıkla batma ve hassasiyet var yani çok farklı hissetigimden yapmıştım merak edip ama sanirım erken 9 gün var :)
Erken yumurtladım diye düşünüyorum ama bakalım kısmet sen pozitif sonuç alırsan yaz bana merak ederim

benim 3 4 gün önceye kadar müthiş belirtilerim vardı şu an hepsi uçup gitti :)
sadece adet olacak gibi karnım ağrıyor.
adeti bekleyeceğim nasılsa 3 günüm var eğer olmazsam ki inşallah olmam o zaman yaparım artık tekrar test.
senin bat a çoook varmış daha sen daha bir dur bakalım :)
haber veririm canım benim tamam.

Aynen sabırsizlik tan kafayı yedim sanırım :) az kalmış senin inş pozitif testini paylasirsin buraya.. 2.ci bebeğim için boğuşuyorum nasip olursa

Aynen sabırsizlik tan kafayı yedim sanırım :) az kalmış senin inş pozitif testini paylasirsin buraya.. 2.ci bebeğim için boğuşuyorum nasip olursa

sen şanslısın canım benim.
benim daha ilk olacak.
neredeyse 30 aydır olmadı.
2 negatif tüp bebek.
bakalım kısmet bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…