- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.481
kaç çıktı değerin ne kadardır bekliyorsun özel bişey yaptın mı?Canım çok teşekkür ettim baktım hamileymişim darısı tüm istiyenlerin başına
4 haftalık canım 198 değerim. Benim adetim çok düzenlidir ovülasyon günlerini değerlendirdim canım 2. Ayda tuttu çok şükür. 6. Haftayı bekleyeceğiz canım keseyi görmek için inşallah bir sıkıntı çıkmazkaç çıktı değerin ne kadardır bekliyorsun özel bişey yaptın mı?
Kan testi yaptırmak istemiyorum şuan ama,idrar testi regli olmama 2gün var çıkan sonuç bakarmısınız kızlar
Teşekkür ederim canım,ama artık testte yapmam test pahalı :)))))Canım çizgin güzel çıkmış. Ozaman idrarda artışı takip edebilirsin hergün Ada 2 günde 1 olmak şartıyla :) hayırli olsun
Teşekkür ederim canım,ama artık testte yapmam test pahalı :)))))
Biz de ayni hic sorma canimDoğru diyorsun canım bir kaç yerde daha okumustum ne zaman hazırsa ozaman başlarız bizde .
Biz şu ara 2 yaş sendromuna girdik inadi nazi Tribı gece uyanmaları başladı daha 4 ay var ama erken yaşıyoruz
Biz de ayni hic sorma canim
Yok bizimki o kadar delirmedi daha sukurSuan bile ayaktayız uykuya direniyor sonra sizip kalıyor bir yerde. Ağlaması siniri bitmedi birde yere kafa atması başladı kızınca kafasını yere vuruyor bam bam ayar ediyor beni
Yok bizimki o kadar delirmedi daha sukur
Cizgi gayet belli ama bata 7gun varken cikmasi enteresan. Adetin duzensiz mi normalde? Insallah hamilesindir gun aşırı test yap adetine kadar bence.Kızlar bata 7 gün kaldi bende ilaç alıyorum erken öğreniyim de bırakıyim diye uğraşıyorum bugün yaptım al bi gebelik testi böyle çıktı sizce varmidir
Birde bunun mavisi vardı oda silik ama gri gibi bu pembe cikti
Cizgi gayet belli ama bata 7gun varken cikmasi enteresan. Adetin duzensiz mi normalde? Insallah hamilesindir gun aşırı test yap adetine kadar bence.
insallah canim guzel haberlerini yazarsin buraya.Öğle yapıcam canım düzensizdi evet bu ay erken yumurtladım sanirım 2 test böyle çıktı 8 gun önce rahime elektrik carpma hissiyle uyandim ve 1 saat sonra pembe leke geldi sanırım implantasyondu sonra bişi gelmedi şüphe ettim kaşık ağrım farklı çünkü inş sabah net cikar
Amin canim inş dün kandilde baya dua ettim kendime ve isteyenlere.insallah canim guzel haberlerini yazarsin buraya.
Sag ol canim senin de kandilin mübarek olsun. Bende dun cok dua ettim. Ozellikle kadinlar kulubunde bebek bekleyenlere diye:) hayirlisi olsun. Yalniz aklima geldi senin gecen ayda da pozitif cikmisti sonra kimyasala mi dönmüştü? Bunun onlemi icin aslinda erkenden doktora gitsen de iyi olur.Amin canim inş dün kandilde baya dua ettim kendime ve isteyenlere.
Geçmiş kandilin mübarek olsun bu arada
Sag ol canim senin de kandilin mübarek olsun. Bende dun cok dua ettim. Ozellikle kadinlar kulubunde bebek bekleyenlere diye:) hayirlisi olsun. Yalniz aklima geldi senin gecen ayda da pozitif cikmisti sonra kimyasala mi dönmüştü? Bunun onlemi icin aslinda erkenden doktora gitsen de iyi olur.
Benim al bi marka bundanda koyuydu pisitif cok gosteriyo testi yenile baska markayla cnm.Kızlar bata 7 gün kaldi bende ilaç alıyorum erken öğreniyim de bırakıyim diye uğraşıyorum bugün yaptım al bi gebelik testi böyle çıktı sizce varmidir
Birde bunun mavisi vardı oda silik ama gri gibi bu pembe cikti
Benim al bi marka bundanda koyuydu pisitif cok gosteriyo testi yenile baska markayla cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?