Pozitif İdrar Testi Örnekleri

kaç çıktı değerin ne kadardır bekliyorsun özel bişey yaptın mı?
4 haftalık canım 198 değerim. Benim adetim çok düzenlidir ovülasyon günlerini değerlendirdim canım 2. Ayda tuttu çok şükür. 6. Haftayı bekleyeceğiz canım keseyi görmek için inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Kan testi yaptırmak istemiyorum şuan ama,idrar testi regli olmama 2gün var çıkan sonuç bakarmısınız kızlar

Canım çizgin güzel çıkmış. Ozaman idrarda artışı takip edebilirsin hergün Ada 2 günde 1 olmak şartıyla :) hayırli olsun

Hamile kalan arkadaşlar yumurtlama gününden bir kaç gün sonra beyazımsı kokusuz akıntısı olan oldu mu ?

Kızlar bata 7 gün kaldi bende ilaç alıyorum erken öğreniyim de bırakıyim diye uğraşıyorum bugün yaptım al bi gebelik testi böyle çıktı sizce varmidir
Birde bunun mavisi vardı oda silik ama gri gibi bu pembe cikti

Eklentiler

• 2017-03-31 18.40.11.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 130
Cizgi gayet belli ama bata 7gun varken cikmasi enteresan. Adetin duzensiz mi normalde? Insallah hamilesindir gun aşırı test yap adetine kadar bence.

Cizgi gayet belli ama bata 7gun varken cikmasi enteresan. Adetin duzensiz mi normalde? Insallah hamilesindir gun aşırı test yap adetine kadar bence.

Öğle yapıcam canım düzensizdi evet bu ay erken yumurtladım sanirım 2 test böyle çıktı 8 gun önce rahime elektrik carpma hissiyle uyandim ve 1 saat sonra pembe leke geldi sanırım implantasyondu sonra bişi gelmedi şüphe ettim kaşık ağrım farklı çünkü inş sabah net cikar

insallah canim guzel haberlerini yazarsin buraya.

Amin canim inş dün kandilde baya dua ettim kendime ve isteyenlere.
Geçmiş kandilin mübarek olsun bu arada
Sag ol canim senin de kandilin mübarek olsun. Bende dun cok dua ettim. Ozellikle kadinlar kulubunde bebek bekleyenlere diye:) hayirlisi olsun. Yalniz aklima geldi senin gecen ayda da pozitif cikmisti sonra kimyasala mi dönmüştü? Bunun onlemi icin aslinda erkenden doktora gitsen de iyi olur.

Evet kimyasal olmuştu canım haklısın :) allah dualarimizi kabul etsin güzel bir ömür dilesin dileklerimiz isteklerimiz hayırlı zamanda nasip etsin insallah

Benim al bi marka bundanda koyuydu pisitif cok gosteriyo testi yenile baska markayla cnm.

Benim al bi marka bundanda koyuydu pisitif cok gosteriyo testi yenile baska markayla cnm.

Tamam canım yarın ovula normal ve ovula erken gebelik testi alıcam onda çıkarsa 1 hafta bekleycem ultrasona girmek için.
Yalancı pozitif mi veriyor yani inş öğle olmaz ama bunun maviside silik verdi acaba odamı yanlis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…