- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.501
Valla benimkilere hemsite arkasim gordu gebesin fedi ama maalrsef regl oldum seni uzmek isteme insallah hamilesindir ama al bi ye cok guvrnme digerlerini yapabilirsin tabi belirtin var miTamam canım yarın ovula normal ve ovula erken gebelik testi alıcam onda çıkarsa 1 hafta bekleycem ultrasona girmek için.
Yalancı pozitif mi veriyor yani inş öğle olmaz ama bunun maviside silik verdi acaba odamı yanlis
Valla benimkilere hemsite arkasim gordu gebesin fedi ama maalrsef regl oldum seni uzmek isteme insallah hamilesindir ama al bi ye cok guvrnme digerlerini yapabilirsin tabi belirtin var mi
Muhtemelen oledir benim de bat a 10 var belirtim var gogsumsis kasikta agri var bide yumurtlama gunu gecmesinecragmen yumurtacaki kivaminda akintim varGecen ay bu beyaz bana negatif vermişti ama bilemedim tabi heveslenmiyim en azından uyarman iyi oldu canım aşırı halsizlik var ben mevsimsel yorumladı ve bu ay erken yumurtladım eminim.
İncir yedim hissettim. Ve 8 gun önce rahime elektrik carpmasi oldu 1 saat sonra pembe leke düştü bir daha bişi gelmedi ben implantasyon diye düşündüm inş vardır ya okadar ağladım ki sevinçten boşa olmasın
Aminins aallahne mde ettim cok Rabbim kabul etsin ins.Amin canim inş dün kandilde baya dua ettim kendime ve isteyenlere.
Geçmiş kandilin mübarek olsun bu arada
Aminins aallahne mde ettim cok Rabbim kabul etsin ins.
Ins guzel haberler bekliyorum sendenAmin canim. Mevsimsel diyorum belirtilere ama kasıgımda ki ağrı garip o yüzden şüphe ettim bakalım sabah inş daha belirgin cikarda
Ins guzel haberler bekliyorum senden
Ins guzel haberler bekliyorum senden
Bagirma annesi, benek onlar dahaO delirdikce ben bağırıyorum sinirden bakalım ne olucak inatçı babası kılıklı
Hamis degilim ama cvp vereyimHamis arkaslar ovulas gununden sonra beyazimsi kokusuz yogun akintis olan oldumu bata 10 gun var daha ltfn cvp
Ayy insallah ya sag gogsum sis ve agriyo 12 gun oncrsimfen basladi normalde boylevagrimaz yaa insallah benimde 2.gebelik olacak ilkim 8,5 yasinda unuttum gittiHamis degilim ama cvp vereyimbenim 2 hamileligimde de feci akintim olmustu bastan itibaren
Tekrar yaptin mi canim merak ettim seni testte cizgi cok belli insallah hamilesindir hayirlisiylaKızlar bata 7 gün kaldi bende ilaç alıyorum erken öğreniyim de bırakıyim diye uğraşıyorum bugün yaptım al bi gebelik testi böyle çıktı sizce varmidir
Birde bunun mavisi vardı oda silik ama gri gibi bu pembe cikti
Tekrar yaptin mi canim merak ettim seni testte cizgi cok belli insallah hamilesindir hayirlisiyla
İnsallah canim hayirlisiyla hamilesindirAyy insallah ya sag gogsum sis ve agriyo 12 gun oncrsimfen basladi normalde boylevagrimaz yaa insallah benimde 2.gebelik olacak ilkim 8,5 yasinda unuttum gitti
Ruyamda muz bahcesinde agactan muz koparip yedim .Tabirlerde Anne karninndaki bebege yorulur yaziyor..İnsallah canim hayirlisiyla hamilesindir
Ruyamda muz bahcesinde agactan muz koparip yedim .Tabirlerde Anne karninndaki bebege yorulur yaziyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?