Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Valla benimkilere hemsite arkasim gordu gebesin fedi ama maalrsef regl oldum seni uzmek isteme insallah hamilesindir ama al bi ye cok guvrnme digerlerini yapabilirsin tabi belirtin var mi

Valla benimkilere hemsite arkasim gordu gebesin fedi ama maalrsef regl oldum seni uzmek isteme insallah hamilesindir ama al bi ye cok guvrnme digerlerini yapabilirsin tabi belirtin var mi

Gecen ay bu beyaz bana negatif vermişti ama bilemedim tabi heveslenmiyim en azından uyarman iyi oldu canım aşırı halsizlik var ben mevsimsel yorumladı ve bu ay erken yumurtladım eminim.
İncir yedim hissettim. Ve 8 gun önce rahime elektrik carpmasi oldu 1 saat sonra pembe leke düştü bir daha bişi gelmedi ben implantasyon diye düşündüm inş vardır ya okadar ağladım ki sevinçten boşa olmasın

Muhtemelen oledir benim de bat a 10 var belirtim var gogsumsis kasikta agri var bide yumurtlama gunu gecmesinecragmen yumurtacaki kivaminda akintim var

Hamis arkaslar ovulas gununden sonra beyazimsi kokusuz yogun akintis olan oldumu bata 10 gun var daha ltfn cvp

Tekrar yaptin mi canim merak ettim seni testte cizgi cok belli insallah hamilesindir hayirlisiyla

Kızlar benim adetlerim düzensizdir kistim de var, 33-35-40 bu şekilde gelir adetim. Gecen ay 25 gün gecti, kist geciktirmiş. SAT 9mart 22si gece ilişki oldu bende bugün bi gebelik testi yaptım negatif cıktı erken mi yaptım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…