- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.521
başka marka testle silik çıktıysa vardır bat ne zamandıCanım dün akşam Son testi mi yaptım ama başka marka silik çıktı çok canım sıkıldı sanırım bati bekliycem net bişi ciksin diye ya markadan dolayı yada testler bozuk
başka marka testle silik çıktıysa vardır bat ne zamandı
8 nisan demek istedin sanırım benimde 11/12 nisanAşırı dengesiz hiç belli zamani yok bende 30u bekliyorum yani 8 martta gelmesi lazım yumurtalara gore
8 nisan demek istedin sanırım benimde 11/12 nisan
Arkadaslar merhaba. Benim adetime 4 gun var. Biraz once test yaptim. Siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 1976789
Yaa cok mutlu oldum cok tesekkur ederim. Allah da sizi sevindirsin guzel haberler alinVar kuzum maşallah bat günü dene daha koyu bile çıkar :)
Amin kuzum :) çok güzel çıkmış bat gününü beklemeni tavsiye ederimYaa cok mutlu oldum cok tesekkur ederim. Allah da sizi sevindirsin guzel haberler alin
1 de değil ama 2.cide sanki golge gibi sabah tekrarlami tavsiye ederimKızlar bir bakar mısınız gölge gibi duruyorresimde pek belli değil ama canlı aşırı silik gölge gibi iki kere yaptım...yorumlarınız neler
Tamam teşekkür ederim.reglim gecikti bugün kan testi verdim ama çarşamba çıkacak1 de değil ama 2.cide sanki golge gibi sabah tekrarlami tavsiye ederim
Tamam teşekkür ederim.reglim gecikti bugün kan testi verdim ama çarşamba çıkacak
İnşallahhh Allahım yüzüme baksınYarında dene bakalım inş koyulasir
İnşallahhh Allahım yüzüme baksınkoyulasir mi normalde 1 gün sonra
Tamamdır:)Sabah 1 tık daha net gözükür öğle kopkuyu olmaz
Böyle çıktı sanki biraz daha koyuyduSabah 1 tık daha net gözükür öğle kopkuyu olmaz
Böyle çıktı sanki biraz daha koyuydu
Ya aslında görüntüde gölge gibi çıkmış ama canlı baktığımda hafif pembeye yakın bir çizgi görünüyorBen çizgi göremedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?