Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Gunaydinlar
Yumurtlama ustunden 10 gun gecti dun days comfort diye bi test aldim ilk 1 dakikada cizgi cikti ama internette bu test ile ilgili çok olumlu yorum okumadim genelde bu sekilde olup beta negatif cikan olmus. Evimde degilim evde laboquick ve predictor test var yarin gidecegim Allah izin verirse yarin yaparim ama yine de ekleyim dedim. iiz POWERHACK bi bakarmisiniz canlar

Eklentiler

• 20170404_092849.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 113
Bence var..

Kuzum İnşallah vardır duymadım bu markayı ama neden olmasın ki yani tutulmuştur yeni geciyordur idrara laboquickle dene yarın sabah inş pozitif tır ben gördüm çizgiyi

İnşallah doğrudur canım elinde başka marka test yokmu ? Onla deneseydin birde keske
Yok canim dun eczaneden alacaktim kadın bu iyi dedi bunu aldim keske almasaydim ya ama zaman gectikce koyulasmasi lazim degil mi bak ayni duruyor

Eklentiler

• 20170404_114948.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 108
  • 20170404_114948.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 86
kızlar bat 7-8 var dayanamadım kan verdim çok erken biliyorum ama sağ göğsüm çok ağrıdı belki dedim hem geçen ay 25 günde regl olmuştum bu ay 29. gün hesaplayarak konuşuyorum..

kızlar bat 7-8 var dayanamadım kan verdim çok erken biliyorum ama sağ göğsüm çok ağrıdı belki dedim hem geçen ay 25 günde regl olmuştum bu ay 29. gün hesaplayarak konuşuyorum..

Kucukte olsa bir değer çıkar inşallah canim bizim burda kan testi pahalı 50 tl her zaman yaptiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…