- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.541
Bence var..Gunaydinlar
Yumurtlama ustunden 10 gun gecti dun days comfort diye bi test aldim ilk 1 dakikada cizgi cikti ama internette bu test ile ilgili çok olumlu yorum okumadim genelde bu sekilde olup beta negatif cikan olmus. Evimde degilim evde laboquick ve predictor test var yarin gidecegim Allah izin verirse yarin yaparim ama yine de ekleyim dedim.iiz POWERHACK bi bakarmisiniz canlar
Gunaydinlar
Yumurtlama ustunden 10 gun gecti dun days comfort diye bi test aldim ilk 1 dakikada cizgi cikti ama internette bu test ile ilgili çok olumlu yorum okumadim genelde bu sekilde olup beta negatif cikan olmus. Evimde degilim evde laboquick ve predictor test var yarin gidecegim Allah izin verirse yarin yaparim ama yine de ekleyim dedim.iiz POWERHACK bi bakarmisiniz canlar
Nasip artik yarin belli olurKuzum İnşallah vardır duymadım bu markayı ama neden olmasın ki yani tutulmuştur yeni geciyordur idrara laboquickle dene yarın sabah inş pozitif tır ben gördüm çizgiyi
Ben burda kan testi verdim 2 günde çıkıyorNasip artik yarin belli olur
Bu test hakkinda hic olumlu bi yorum okumadim ben ya o yuzden guvenemiyorumBen burda kan testi verdim 2 günde çıkıyordün vermiştim yarın alacağım inşallah hamilesinizdir
Bu test hakkinda hic olumlu bi yorum okumadim ben ya o yuzden guvenemiyorum
İlk resimde gördüm ben canimBöyle çıktı sanki biraz daha koyuydu
Yok canim dun eczaneden alacaktim kadın bu iyi dedi bunu aldim keske almasaydim ya ama zaman gectikce koyulasmasi lazim degil mi bak ayni duruyorİnşallah doğrudur canım elinde başka marka test yokmu ? Onla deneseydin birde keske
erken gebelik testimi bunlar en erken bat a 6 kala yapılıyor.Senin ne zaman. inş vardır cnm hafif çizgi grdm.Yok canim dun eczaneden alacaktim kadın bu iyi dedi bunu aldim keske almasaydim ya ama zaman gectikce koyulasmasi lazim degil mi bak ayni duruyor
4 gun kaldi benimerken gebelik testimi bunlar en erken bat a 6 kala yapılıyor.Senin ne zaman. inş vardır cnm hafif çizgi grdm.
Yok canim dun eczaneden alacaktim kadın bu iyi dedi bunu aldim keske almasaydim ya ama zaman gectikce koyulasmasi lazim degil mi bak ayni duruyor
kızlar bat 7-8 var dayanamadım kan verdim çok erken biliyorum ama sağ göğsüm çok ağrıdı belki dedim hem geçen ay 25 günde regl olmuştum bu ay 29. gün hesaplayarak konuşuyorum..
Oooo çok pahalıymisKucukte olsa bir değer çıkar inşallah canim bizim burda kan testi pahalı 50 tl her zaman yaptiramiyorum
sağlık ocağına verdim 2 gün sonra çıkacak günüm var ya zaten..özelde bzimide öyle pahalı..Kucukte olsa bir değer çıkar inşallah canim bizim burda kan testi pahalı 50 tl her zaman yaptiramiyorum
Bende bana yazdın sandım cevap verdimKucukte olsa bir değer çıkar inşallah canim bizim burda kan testi pahalı 50 tl her zaman yaptiramiyorum
sağlık ocağına verdim 2 gün sonra çıkacak günüm var ya zaten..özelde bzimide öyle pahalı..
Oooo çok pahalıymisben sağlık ocağına gittim orası gönderdi...ilçe de klinik yok.. amin inşallah küçük bir umuda ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?