- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.561
Amin amin hepimiz İnşallahhh dualarimdasinjzİnşallah seninde değer çıkar canım ama idrarda var senin hayırlısı ile hamilesiniz dir ins
Aaa ozamana kadar zaten bebeğin kalp atışı gelir vallaBizim sağlık ocağı doktoru garip idrarda pozitif görmeden kan almıyor + 10 gun gecikmesini beklio
olsun olsun lafımı olurBende bana yazdın sandım cevap verdim
olsun olsun lafımı olur
Sizlerde kuzum hadi inş bu ay sizlerden güzel haberi alirizAmin amin hepimiz İnşallahhh dualarimdasinjz
Aaa ozamana kadar zaten bebeğin kalp atışı gelir valla
Amin cnm, hepimiz inşallah hamişlik takvimi yaparız :)canım güzel haberler alırız inşallah ... ben biraz ümitsizim ama yinede dua ediyorum
Biraz ümitsizim ama yine de Allahım a emanet bütün dualarımSizlerde kuzum hadi inş bu ay sizlerden güzel haberi aliriz
sizin günler yakın benim 7 gün var..Benim doktor salak
Ayyy süper olur inşallah yaa :) dijital gebelik testi yapmak istiyorum hiçbir eczanede satılmıyor. Bugün başka test alıp yapacağımAmin cnm, hepimiz inşallah hamişlik takvimi yaparız :)
Canım ben reglim 2 gün gecikti ... olacak gibiyim sanki karnım ağrıyor ama bakalımsizin günler yakın benim 7 gün var..
sen hamişssin..Canım ben reglim 2 gün gecikti ... olacak gibiyim sanki karnım ağrıyor ama bakalım
Bakalım canımm benim inşallah ya...hepimiz olumlu sonuç alırız insallahhhhsen hamişssin..
tebrikler cnm,kan ver tescille hamilesin..2 günüm gecti adetime 3 gün varken test yaptım ve 2.cizgi silik çıktı. dün öglen yine yaptım yine çizgi çıktı ve sabah yaptım yine çıktı. testide gönderdim ama hala korkuyprum adet olacagım ve bebegim olmicak diye bi bakıp yardımcı olurmusunuz. Şimdiden hepinizden Allah Razı olsun .
Canım benimkine tekrar bakar mısıntebrikler cnm,kan ver tescille hamilesin..
evet canım sağdakinde çok belli tebrikler, kan ver hemen.. Bişey soracağım göğüs ağrın varmı?Kızlar bakar mısınız az önce yaptım:)
Kan verdim bebeğim yarın çıkacak..ama sanki kanı erken verdim gibi geldi.cunku gittikçe koyulasiyor testler.mesela kan verdiğim gün gri gibi cizgiydi pembe bile değildievet canım sağdakinde çok belli tebrikler, kan ver hemen.. Bişey soracağım göğüs ağrın varmı?
Can'ım hayırlı olsun inşallah sonucun kanda da tescillenir. Bişey sormak istiyorum adet tarihin geçti mi yoksa erken test mi yaptınKızlar bakar mısınız az önce yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?