- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.581
yok kız bende 7 gün var bugün verdim çıkar çıkmazsada regli geçtiği için hamilesi değerin azsa,zaten dr çıkacaksın tekrar bhcg ister dr merak etme.Kan verdim bebeğim yarın çıkacak..ama sanki kanı erken verdim gibi geldi.cunku gittikçe koyulasiyor testler.mesela kan verdiğim gün gri gibi cizgiydi pembe bile değildi
Canım göğüs agrım var...adet belirtilerinin hepsi var sanki heran adet olcam gibi
Benim de 4 günüm kaldı test yaptınız mı siz4 gun kaldi benim
İlkinde silik de olsa bi çizgi var gibi duruyoArkadaslar merhaba. Benim adetime 4 gun var. Biraz once test yaptim. Siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 1976789
Masallah var kuzum darısı basimizaKızlar bakar mısınız az önce yaptım:)
Aminnn. inşallah.Masallah var kuzum darısı basimiza
Canımm benim amin aminn...şimdi ben ilk test yaptığım da çok çok silik ti hatta bir ara kafayı yediğimi düşünmüştüm.sonra çizgiler koyulasti. Kan testini ilk çok çok silik olduğunda yaptırmıştımMasallah var kuzum darısı basimiza
AmiiinnnnAminnn. inşallah.
Canımm var benceEki Görüntüle 1977209 bbanada yorum yapin kizlar...
kanda döllenmenin ardında 7.günde çıkar İdrar da çıkan şey kanda nasıl çıkmaz. Kanda daha net sonuç alırsın merak etme silik çıkan test kanda belirgin olacak tırCanımm benim amin aminn...şimdi ben ilk test yaptığım da çok çok silik ti hatta bir ara kafayı yediğimi düşünmüştüm.sonra çizgiler koyulasti. Kan testini ilk çok çok silik olduğunda yaptırmıştımsence çıkar mı ya çıkmazsa
evet gayet net çizgin,regl geçtimi?Eki Görüntüle 1977209 bbanada yorum yapin kizlar...
Evet canim adet getikten 4gun sonra yapmistim bu testi. Bugun 8gun oldu gecikmenin.evet gayet net çizgin,regl geçtimi?
Eee besbelli bebiş gözün aydın..Evet canim adet getikten 4gun sonra yapmistim bu testi. Bugun 8gun oldu gecikmenin.
Insallah canimm insallah yaEee besbelli bebiş gözün aydın..
ne güzel yaa banada görmek nasip olsun..Bu da bugün yaptigim predictor early testimEki Görüntüle 1977222
Amiiinnnne güzel yaa banada görmek nasip olsun..
Bende predictor da yaptım senin gibi çıkmışBu da bugün yaptigim predictor early testimEki Görüntüle 1977222
8 gün geçmiş maşallah:) kan testi yaptırın kısa zamandaInsallah canimm insallah ya
Canim evet seninki de masallah cok netBende predictor da yaptım senin gibi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?