- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.601
Canım ben 3.gun deyim geçti reglimCanim evet seninki de masallah cok netAdetine kac gun var? Benim 3 gun kaldi cuma bat. Hicbir belirti yok bende. Normalde nasilsam oyle hissediyorum o yuzden inanamiyorum
Canımm benim amin aminn...şimdi ben ilk test yaptığım da çok çok silik ti hatta bir ara kafayı yediğimi düşünmüştüm.sonra çizgiler koyulasti. Kan testini ilk çok çok silik olduğunda yaptırmıştımsence çıkar mı ya çıkmazsa
Tamam canimmÇıkar kanda ama değere itibar etmesin 2 günde artıyor sen sonucu alana kadar değerin katlanmis olur :)
Tamam canimm
Benim bu bile pozitfi cikmisti guvennemiyorum kan kesin sonuc.Canımm kullandığı test regl tarihine 6 gün kala bile sonuç veriyor
Eczaneden aldım. Tesadüfen:) valla hatırlamıyorum ama 10 lira falandı sanırımBen o test en bulamiyorum ya eczaneden mi aldın kaca aldın :)
Kesinlikle haklısın canimmm....Benim bu bile pozitfi cikmisti guvennemiyorum kan kesin sonuc.
Eczaneden aldım. Tesadüfen:) valla hatırlamıyorum ama 10 lira falandı sanırım
Canımm burda normalde olmaz böyle markalar...eczacı bayanla derlesiyordum:) sürekli ondan test aldığım için sonra dedim iyi marka var mı bir tane geldi sana vereyim dedi bunu verdiAy sanslisin ben aradım bulamadım çok hassas o iyi marka canım hadi hayirli olsun allah tamamini erdirsin
Canımm burda normalde olmaz böyle markalar...eczacı bayanla derlesiyordum:) sürekli ondan test aldığım için sonra dedim iyi marka var mı bir tane geldi sana vereyim dedi bunu verdi
Yarin yaptircam insallah canimm :)8 gün geçmiş maşallah:) kan testi yaptırın kısa zamanda
Canımm moralim çok bozuk az önce normal ucuz testten denedim silik de olsa çizgi çıkmadı yaAy sanslisin ben aradım bulamadım çok hassas o iyi marka canım hadi hayirli olsun allah tamamini erdirsin
Ben hamile degilimsanırım tutunamadi bebeğim. Şuan çok ağlıyorum. Çok kaptırdım kendimi.ilk defa bu kadar kaptırmıştim. Predictor early de çizgi çıkmıştı hassas test diye çok güvendim.....hayallerim suya düştü.Allaha sığınıyorum yine.yapacak bişey yok.
Masallah allah tamamini erdirsin gebesin kuzumKizlar az once test sonucumu aldim.. Bi bakrmisiniz
Ama dün silik çıkmıştı testteKötü düşünme çok yeniyse aksam idrariyla çıkmaz ki allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?