- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.621
Nasil olurr ya seninki resmen 2.ci cizgi vardi .s.s simdiki testte hic mi yok cizgi?Ama dün silik çıkmıştı testte
Hiç YookNasil olurr ya seninki resmen 2.ci cizgi vardi .s.s simdiki testte hic mi yok cizgi?
Kan testi vermismiydin canim? Uzulme ya her testin hassasiyeti ayni olmuyoHiç Yook
Yarın açıklanacak esimle gideceğim....Çok heyecanlı eşimKan testi vermismiydin canim? Uzulme ya her testin hassasiyeti ayni olmuyo
Bu test bozuk gibi canim yani idrar fazla gelince kayma yapmışEki Görüntüle 1977209 bbanada yorum yapin kizlar...
Regl gelmeden umut kesilmez gunum gecerse ,gectiyse sabah testi tekrarla.Sonucta erken gebelikvyaptin sabah ilk idrarla normal test dene ,merak etme uzulme.Vardir diye dusunuyorumBen hamile degilimsanırım tutunamadi bebeğim. Şuan çok ağlıyorum. Çok kaptırdım kendimi.ilk defa bu kadar kaptırmıştim. Predictor early de çizgi çıkmıştı hassas test diye çok güvendim.....hayallerim suya düştü.Allaha sığınıyorum yine.yapacak bişey yok.
Benim almus oldugum iki kaset tipi bariz pozitif vermisti ama uzerinde 3 saat gibi gecmisti o yuzden ilk 10dk bazalmak lazim.Nasil olurr ya seninki resmen 2.ci cizgi vardi .s.s simdiki testte hic mi yok cizgi?
Ama dün silik çıkmıştı testte
Benimde yarin belli olacak cnm dua edelim birbirimize.. Ne kadardir istiyosunYarın açıklanacak esimle gideceğim....Çok heyecanlı eşimonun hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum.....eminim yine ben üzülmeyeyim diye konuyu o an kapatacak ...acaba içinde neler yaşıyor
3 aydır istiyorum canımm...inşallah hamileyiz dir canimmmBenimde yarin belli olacak cnm dua edelim birbirimize.. Ne kadardir istiyosun
Insallah canimm daha yenisin ilk aylarda bu kadar yipratma kendini.. Ben 2senedir istiyorum3 aydır istiyorum canımm...inşallah hamileyiz dir canimmm
Kizlar az once test sonucumu aldim.. Bi bakrmisiniz
Allah yardımcımız olsun canımm insallahhInsallah canimm daha yenisin ilk aylarda bu kadar yipratma kendini.. Ben 2senedir istiyorum
tesekkur ederim cnmm Allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım hamilesin
Gunaydin herkese. Canim neden kendini uzuyosun uzme lutfen. Bugun tekrar yap. Benim de ayni sekilde aksam yaptigim hic belli olmuyodu. Bugun tekrar deneyecgm.Ben hamile degilimsanırım tutunamadi bebeğim. Şuan çok ağlıyorum. Çok kaptırdım kendimi.ilk defa bu kadar kaptırmıştim. Predictor early de çizgi çıkmıştı hassas test diye çok güvendim.....hayallerim suya düştü.Allaha sığınıyorum yine.yapacak bişey yok.
Testte sonucumu almaya gidiyoruz esimleGunaydin herkese. Canim neden kendini uzuyosun uzme lutfen. Bugun tekrar yap. Benim de ayni sekilde aksam yaptigim hic belli olmuyodu. Bugun tekrar deneyecgm.
Hayirlisiyla guzel haber alirsin insallahTestte sonucumu almaya gidiyoruz esimle
Bosuna üzdün kendini canim :) hayirli olsunn cok sevindiiimm adina .❤Canlarım doktor pozitif dedi :) bakalım ne olacak...kadın doğuma gidin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?