- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.641
Tebrik ederim demistik sana Rabbim kucagina almayi nasip etsinCanlarım doktor pozitif dedi :) bakalım ne olacak...kadın doğuma gidin dedi.
Sağol canım benim amin inşallah hepinizin başına....hormon değerim 26 küsür çıkmış.kan verdiğin gün regl günümdü doktor kadın doğumda tekrar kan testi yaptirirsiniz alırsınız hemen sonucu dedi.ozele gideceğiz bizde bakalım orda ne diyecekler:)Bosuna üzdün kendini canim :) hayirli olsunn cok sevindiiimm adina .❤
Amin amin İnşallahhh. Değerim 26 küsür çıkmış canım regl olmam gereken günüm vermiştim kanı.simdiye yükselmiş mıdır çok merak ediyorum. Yarın memlekete gidip özel hastanede gösterecez. Burda imkan yok çünküTebrik ederim demistik sana Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Tebrikler canim gogus hassasiyeti nasil ne kadar sute once sizlama oldutesekkur ederim cnmm Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım benim göğüs agrım var ama dokununca mesela ucuna dokunmak mümkün değilHamis olan arkasaslari kutluyorum Darisi basimiza ve gogus agri siz ceken yazabilirmi sıkligini bana. Cok agriyor..
İnşallah canımm benim ınsallahhhhBende kan vermeye gidiyorum, arabada asiri derecede midem bulandi.. Allahim insallah vardir
Senden de guzel haberler bekliyoruz canimBende kan vermeye gidiyorum, arabada asiri derecede midem bulandi.. Allahim insallah vardir
Benimde hic bukadar sizlamamisti ama ucu degil ikisi birden butun olarak..Canım benim göğüs agrım var ama dokununca mesela ucuna dokunmak mümkün değil
Gec dollenme gibi degerin,dusuk..Amin amin İnşallahhh. Değerim 26 küsür çıkmış canım regl olmam gereken günüm vermiştim kanı.simdiye yükselmiş mıdır çok merak ediyorum. Yarın memlekete gidip özel hastanede gösterecez. Burda imkan yok çünkü
İnşallah canımm benim ınsallahhhh
Canimmm geç döllenme kötü bişey mi senceGec dollenme gibi degerin,dusuk..
İnşallah canımm inşallah..Bende yarın doktordan randevu aldım bakalım değerim düşük çıktı ya o yüzden tedirginim biraz kuzummOkadar dedim sana dimi kuzum bak hamileymissin darısı basimiza inşallah benimde 1 gün sonra bakalım gelicekmi sağlık ocağına ugrugriycam inş kan alirlar
tesekkur ederim cnmm Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende kan vermeye gidiyorum, arabada asiri derecede midem bulandi.. Allahim insallah vardir
POWERHACK normal kaset test yaptin mi tekrar merak ettim hadi guzel haberlerde gelsin bizden
canım regl gününe göre normalden çok silik daha belirgin olmalı sanki, bakalım belki geç döllenmedir.yunus_ciklet
Canim bak yaptım zor görünüyor predictor ama çoğu kişi güvenme demiş bilmiyorum ki normal gebelik testimide koyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?