Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bosuna üzdün kendini canim :) hayirli olsunn cok sevindiiimm adina .❤
Sağol canım benim amin inşallah hepinizin başına....hormon değerim 26 küsür çıkmış.kan verdiğin gün regl günümdü doktor kadın doğumda tekrar kan testi yaptirirsiniz alırsınız hemen sonucu dedi.ozele gideceğiz bizde bakalım orda ne diyecekler:)

Tebrik ederim demistik sana Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Amin amin İnşallahhh. Değerim 26 küsür çıkmış canım regl olmam gereken günüm vermiştim kanı.simdiye yükselmiş mıdır çok merak ediyorum. Yarın memlekete gidip özel hastanede gösterecez. Burda imkan yok çünkü

Hamis olan arkasaslari kutluyorum Darisi basimiza ve gogus agri siz ceken yazabilirmi sıkligini bana. Cok agriyor..

Okadar dedim sana dimi kuzum bak hamileymissin darısı basimiza inşallah benimde 1 gün sonra bakalım gelicekmi sağlık ocağına ugrugriycam inş kan alirlar
İnşallah canımm inşallah..Bende yarın doktordan randevu aldım bakalım değerim düşük çıktı ya o yüzden tedirginim biraz kuzumm

yunus_ciklet
Canim bak yaptım zor görünüyor predictor ama çoğu kişi güvenme demiş bilmiyorum ki normal gebelik testimide koyiyim

Eklentiler

• 2017-04-06 12.22.43.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 103
  • 2017-04-06 12.13.07.webp
    8 KB · Görüntüleme: 88
  • 2017-04-06 12.12.44.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…