Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canimmm geç döllenme kötü bişey mi sence
yok canım kötü bir şey değil geç yumurtlamadan kaynaklı döllenme oluyor kötü bir şey değil bhcg değer düşük çıkması bundan yada erken verdin kanı muhtemelen ondandır tekrar kan verdiğinde değerin arttığını göreceksin zaten

Nedense güvenim kalmadı predictor le daha net çıkması lazım değilmi acaba bir de hassas olucak bence testler bnle daLGA geciyo
evet bazıların bhcg değerleri idrara çabuk yansıyor benim ilk gebelikte regl günü çıkmamıştı bile o yüzden günün geçerse kan daha mantıklı Ama ben herzaman nedense kaset tipi testte pozitifi görmek çok istemişimdir.

Gecen ay bu kaset test bana pozitif vermemisti şimdi hemen damla değer değmez verdi ama predictor early yi daha net pozitif beklerken o daha silik 20 tl verdim birde normalde çıkan 3.5

Canım normalde de predictorle de ...Sonra koyulasti. Hatta gece yapmıştım ya moralim bozulmuştu onda hiç çizgi çıkmadı bak şimdi yaptıklarım nasıl ekleyeyim

Ay inşallah kuzum ya çok istiyorum inşallah hamileyizdir yunus_ciklet ile bizde güzel haberler verelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…