- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.661
yok canım kötü bir şey değil geç yumurtlamadan kaynaklı döllenme oluyor kötü bir şey değil bhcg değer düşük çıkması bundan yada erken verdin kanı muhtemelen ondandır tekrar kan verdiğinde değerin arttığını göreceksin zatenCanimmm geç döllenme kötü bişey mi sence
canım regl gününe göre normalden çok silik daha belirgin olmalı sanki, bakalım belki geç döllenmedir.
evet bazıların bhcg değerleri idrara çabuk yansıyor benim ilk gebelikte regl günü çıkmamıştı bile o yüzden günün geçerse kan daha mantıklı Ama ben herzaman nedense kaset tipi testte pozitifi görmek çok istemişimdir.Nedense güvenim kalmadı predictor le daha net çıkması lazım değilmi acaba bir de hassas olucak bence testler bnle daLGA geciyo
evet bazıların bhcg değerleri idrara çabuk yansıyor benim ilk gebelikte regl günü çıkmamıştı bile o yüzden günün geçerse kan daha mantıklı Ama ben herzaman nedense kaset tipi testte pozitifi görmek çok istemişimdir.
regl ne ne kadar süre kaldıGecen ay bu kaset test bana pozitif vermemisti şimdi hemen damla değer değmez verdi ama predictor early yi daha net pozitif beklerken o daha silik 20 tl verdim birde normalde çıkan 3.5
regl ne ne kadar süre kaldı
Canımm var çizgi ben gördün. Benim de ilk böyleydiyunus_ciklet
Canim bak yaptım zor görünüyor predictor ama çoğu kişi güvenme demiş bilmiyorum ki normal gebelik testimide koyiyim
Canımm var çizgi ben gördün. Benim de ilk böyleydi
daha yapma regl geçerse kan verdin zaten bekle bence hakkımızda hayırlısı.. bendeki sabra bak 24 ay oldu bekleyeli..Predictorlemi?
Yoksa normal mi
Predictorlemi?
Yoksa normal mi
Canım normalde de predictorle de ...Sonra koyulasti. Hatta gece yapmıştım ya moralim bozulmuştu onda hiç çizgi çıkmadı bak şimdi yaptıklarım nasıl ekleyeyimPredictorlemi?
Yoksa normal mi
çok güzel canıım Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin..Banada dua et..Bunlar bugün yaptıklarım reglim 2 sinde olmalıydı.olmadim.boyle çıktı bugünde canimmm
İnşallah inşallah bebeğim çok dua ediyorum emin olun....sizi çok sevdim bençok güzel canıım Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin..Banada dua et..
daha yapma regl geçerse kan verdin zaten bekle bence hakkımızda hayırlısı.. bendeki sabra bak 24 ay oldu bekleyeli..
Canım normalde de predictorle de ...Sonra koyulasti. Hatta gece yapmıştım ya moralim bozulmuştu onda hiç çizgi çıkmadı bak şimdi yaptıklarım nasıl ekleyeyim
Bunlar bugün yaptıklarım reglim 2 sinde olmalıydı.olmadim.boyle çıktı bugünde canimmm
Amin amin canimmmmmMasallah çok güzel canım darısı başıma
İnşallah inşallah bebeğim çok dua ediyorum emin olun....sizi çok sevdim ben
İnşallah canım benim,gerçekten çok isterim..Bilseydim ikinci zpr beklemezdim hiçç..Ay inşallah kuzum ya çok istiyorum inşallah hamileyizdiryunus_ciklet ile bizde güzel haberler verelim :)
İnşallah canım benim,gerçekten çok isterim..Bilseydim ikinci zpr beklemezdim hiçç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?