Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Şuanda bende umitsizi olamaz sanırım baksana elimde bir pozitif birde saçma sapan çizgi ile kala kaldim hangisi inanicagimi sasirdim

teek umudum yumurtlama gününden sonra yani 30-31 mart 1-2 nisan günü ovs akıntısına benzer akıntı gelmişti tekrar yumurtlamış gibi ilk defa buay böyle oldu. döllendiyse gecikecek döllenmediyse kesin 11/12 nisanda regliyim.

Canımm dağılma ikinci çocuğun olmayacakmı? Bir çocuğun var ne güzel ya o da olmasaydı düşünsene.ben pazartesi verdim regl olmam gereken gündü canım
hımm evet senin kesin geç döllenme ozaman..evet inşşallah Rabbim nasip etsin oğlum da geç gelmişti hiç neden yokken..Bakalım hayırlsını nasip etsin Rabbim.Sizlerinde kucağına almayı nasip etsin.

hımm evet senin kesin geç döllenme ozaman..evet inşşallah Rabbim nasip etsin oğlum da geç gelmişti hiç neden yokken..Bakalım hayırlsını nasip etsin Rabbim.Sizlerinde kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah canımm ...yarın doktora gideceğim size yazarım

Canimmm ben anlayamadım ya geç döllenme derken ne demek istiyorsun bana biraz açıklar mısın

ÖRNEK ;adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 0.295 çıktı hamile değilim diye üzülmüştüm ama sonra adetim 4 gün geçince yaptırdım 1299 çıktı şimdi oglumuzun bize katılmasını bekliyoruzzz i..

İNŞALLAH BENİMDE ÖYLE OLUR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…