- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.681
Aaa kaç gün kaldı bata kiBeta-hCG < 1.20 üzgünüm kızlar göğüs agrısı başka bir şeyden demek
11/12 nisan da bekliyorum..Aaa kaç gün kaldı bata ki
11/12 nisan da bekliyorum..
Canım daha var bence11/12 nisan da bekliyorum..
Canımm regl tarihinizin geçmesini bekleyin bence ya da testi regl olmanız gereken gün yapınŞuanda bende umitsizi olamaz sanırım baksana elimde bir pozitif birde saçma sapan çizgi ile kala kaldim hangisi inanicagimi sasirdim
Canımm regl tarihinizin geçmesini bekleyin bence ya da testi regl olmanız gereken gün yapın
sen ilk kanı kaç gün önce vermiştim birden dağıldım fena şekilde..Canım daha var bence
Canımm dağılma ikinci çocuğun olmayacakmı? Bir çocuğun var ne güzel ya o da olmasaydı düşünsene.ben pazartesi verdim regl olmam gereken gündü canımsen ilk kanı kaç gün önce vermiştim birden dağıldım fena şekilde..
hımm evet senin kesin geç döllenme ozaman..evet inşşallah Rabbim nasip etsin oğlum da geç gelmişti hiç neden yokken..Bakalım hayırlsını nasip etsin Rabbim.Sizlerinde kucağına almayı nasip etsin.Canımm dağılma ikinci çocuğun olmayacakmı? Bir çocuğun var ne güzel ya o da olmasaydı düşünsene.ben pazartesi verdim regl olmam gereken gündü canım
Amin inşallah canımm ...yarın doktora gideceğim size yazarımhımm evet senin kesin geç döllenme ozaman..evet inşşallah Rabbim nasip etsin oğlum da geç gelmişti hiç neden yokken..Bakalım hayırlsını nasip etsin Rabbim.Sizlerinde kucağına almayı nasip etsin.
Merakla bekliyoruz canım muhtemelen keseyi görürsün 3 haftalık tahminim ce.Amin inşallah canımm ...yarın doktora gideceğim size yazarım
Canimmm ben anlayamadım yahımm evet senin kesin geç döllenme ozaman..evet inşşallah Rabbim nasip etsin oğlum da geç gelmişti hiç neden yokken..Bakalım hayırlsını nasip etsin Rabbim.Sizlerinde kucağına almayı nasip etsin.
Hiiii öyle mi oluyor :) 3 haftalık mi oluyor.kese görmesi için ultrason la mı bakılıyor canmMerakla bekliyoruz canım muhtemelen keseyi görürsün 3 haftalık tahminim ce.
Tahminim tabi dr daha iyi bilir bazen ultrasyon bazen alttan muayyene..Hiiii öyle mi oluyor :) 3 haftalık mi oluyor.kese görmesi için ultrason la mı bakılıyor canm
normal yumurtlama tarihinden sonra reglye yakın yumurtladıysan eğer, döllenme ve yerleşmede geç olur.Değer o yüzden düşük çıkar..Canimmm ben anlayamadım yageç döllenme derken ne demek istiyorsun bana biraz açıklar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?