Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Pazar olmaz bana şimdi gribimde ilaç içmemek adına direniyorum bakalım nasıl yapıcam acaba idrar testlerimi bozuk bana mı denk gelio

Hanimlar testleri yaptiginiz saate göre sonuc değişiyor mu? Ben sabah yaptigimda daha belirgindi simdi yaptim cok cok az goruluyor

5 aydır planım var nasip olmadı bir türlü bende yapamadim nasip olur inş yapmaya emin olsam yapıcam da emin değilim iste

Bence sen hemen kan testi yap kesin sonuç almadan yapma sonra çok üzülürsün bekle biraz daha doktorun dilinden gebe olduğunu duy için rahatça yap sürprizini bende o günü bekliyorum Adetim 5 gündür gecikti sabırla önümüzdeki haftanın başını bekliyorum yarın bi idrar testi daha yapacam inş çift çıkarda hemen kana giderim

Cok tesekkur ederim

Keşke benimde böyle çıksa koşa koşa kan verir kandan sonra eşime sürpriz pasta ve hediye alır o gün güzel yemek yapar yemekte mumlar ışığında hediyem ı verirdim NOT : hediye kutusunda gebelik testi + kan testi veya ultrason resmi..
Yemekten hemen sonra pastamızi yer kutlardik

Bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum :) tabi önce kötü bi sürpriz yapıp yine olmadı dicem :)
Allahım inş inş inş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…