- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.701
Hiiii öyle mi oluyor :) 3 haftalık mi oluyor.kese görmesi için ultrason la mı bakılıyor canm
Cnmmmm çok sevindim merak ediyordum hep çok güzel haberCanlarım doktor pozitif dedi :) bakalım ne olacak...kadın doğuma gidin dedi.
Hanimlar testleri yaptiginiz saate göre sonuc değişiyor mu? Ben sabah yaptigimda daha belirgindi simdi yaptim cok cok az goruluyor
Pazar günü yapıcam canım sabah idraryıla :) eşime süpriz yapmak istiyorum
O sürprizi bende çok yapmak istiyorum öyle çok planım var kiRabbim nasip ederde bu ay yaparım inş
Simdi yaptigim farkli bir testti. Resimleri koydum.silik olan simdi yaptigim.belirgin olan sabah.
Eki Görüntüle 1977800 Eki Görüntüle 1977801
Simdi yaptigim farkli bir testti. Resimleri koydum.silik olan simdi yaptigim.belirgin olan sabah.
Eki Görüntüle 1977800 Eki Görüntüle 1977801
Cok tesekkur ederimHayırlı olsungebesiniz
5 aydır planım var nasip olmadı bir türlü bende yapamadim nasip olur inş yapmaya emin olsam yapıcam da emin değilim iste
Insallah cok tesekkur ederimSabahki idrarı olan herzaman daha koyu olur.
Çünkü beklemiş idrar sen öğlen idrariyla yapmışsın ondan siliklesmis maşallah çok güzel cikmis endişe etme
Cok tesekkur ederim
Insallah cok tesekkur ederimhemen cevap verdiniz icim rahatladi saolun <3
Keşke benimde böyle çıksa koşa koşa kan verir kandan sonra eşime sürpriz pasta ve hediye alır o gün güzel yemek yapar yemekte mumlar ışığında hediyem ı verirdim NOT : hediye kutusunda gebelik testi + kan testi veya ultrason resmi..
Yemekten hemen sonra pastamızi yer kutlardik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?