Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Valla beni yanıltan markalar oldu ya da kimyasal mı yaşadım bilmiyorum o da olabilir miratech denilen markada nerdeyse hep pozitif görüyorum bi daha almıyorum onu.. Bi de herkes ilk 1-2 dakikada çıkar falan diyoya biraz ondan tereddüt ettim ilk 1-2 dakikada bişey yok gibiydi çünkü 5 dakikada gölge gibiydi 10 dakikada pembeleşti böyle oldu.. Benim galiba senin 4 gün kala testinle hemen hemen aynı gibi.. Şimdi benim 3 gün var yarın tekrar yapiim bakalım sabah idrarıyla nasıl çıkıcak? Eğer bişey çıkarsa yarın akşam iş çıkışı teste giderim.. Sen kan testini ne zaman vermiştin ve kaç çıkmıştı?

Evet o dediğin test sıkıntılıymış pozitif gösteriyomş ama labaquick testi güvenilir gerçekten. Benimde ovülasyonların yanında hediye gelmişti. Zaten yeni olduğu için dakikasına çıkmıyo. Benimde ilk testimde 5 dk geçince çıktı ortaya kalbim durcaktı o an. 10 dk içinde net görünüyodu. Hemen kan testine gittim değerim 11 çıktı. Ben çok geç yumurtlamıştım. Adet gününde 186 çıktı. Bu cuma kese için gidicem inşallah. Aynen sabahleyin yap daha net çıkar mutlakaa

Evet o dediğin test sıkıntılıymış pozitif gösteriyomş ama labaquick testi güvenilir gerçekten. Benimde ovülasyonların yanında hediye gelmişti. Zaten yeni olduğu için dakikasına çıkmıyo. Benimde ilk testimde 5 dk geçince çıktı ortaya kalbim durcaktı o an. 10 dk içinde net görünüyodu. Hemen kan testine gittim değerim 11 çıktı. Ben çok geç yumurtlamıştım. Adet gününde 186 çıktı. Bu cuma kese için gidicem inşallah. Aynen sabahleyin yap daha net çıkar mutlakaa
İnşallah dediğin gibi olur canım valla artık çok yoruldum kayıplardan olanlardan :( Allah yüzüme baksın inşallah bu sefer :(

Peki gec yumurtladigini nasil anladin ovs testlemi yoksa akinti takibimi yaptin cnm ogunu degerlendirmismiydin

Kızlar regl günü 5 mayıs bugün öğlen saatlerinde tutulmamış idrarla yaptığım testim su şekilde? Bu arda ilk 5 dakika daha az goruluyodu bu fotoyu tam 10 dkika sonra cektimEki Görüntüle 1990279
Gecen ay ayni markayla test yaptim ve 10 dk sonra gorundu cizgi , gayet pembe bir cizgiydi ama silikti.normalde cizgi silikte olsa eger pembelik varsa pozitif kabul edilir ve bende kesin pozitif dedim ama malesef negatifmis.baska bir marka test aldim negatif cikti o teste inanmayip kan verdim 0 cikti..umarim seninki pozitiftir ama o markanin testiyle boyle bir tecrubem var diye paylasmak istedim.bende ovulasyon testi almistim yaninda hediye vermislerdi, digerlerini kullanmadan cope attim.insallah hamilesindir canim , Allah gonlune gore versin.

gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?

gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?

Belirtilerin gebelik belirtisi canım ama sakın kaptırma insan hayal kırıklığına uğruyo. 3 gün sonraa erken gebelik testi yapabilirsin

Gecen ay ayni markayla test yaptim ve 10 dk sonra gorundu cizgi , gayet pembe bir cizgiydi ama silikti.normalde cizgi silikte olsa eger pembelik varsa pozitif kabul edilir ve bende kesin pozitif dedim ama malesef negatifmis.baska bir marka test aldim negatif cikti o teste inanmayip kan verdim 0 cikti..umarim seninki pozitiftir ama o markanin testiyle boyle bir tecrubem var diye paylasmak istedim.bende ovulasyon testi almistim yaninda hediye vermislerdi, digerlerini kullanmadan cope attim.insallah hamilesindir canim , Allah gonlune gore versin.
Sağol canım yazdığın için açıkçası bu olay başka bi markada benim de başıma geldi o yüzden buraya foto atıp detaylı sormak istedim sizlere.. Bu sabah yeniden test yaptım dünkiyle birebir aynıydı hiç foto çekmeme bile gerek kalmadı sabah idrarıyla biraz daha koyulaşsaydı açıkçası pozitif düşünücektim ama şu an ben de çok ümitlenmiyorum.. Kan testine de reglm geçene kadar ya da testim koyulaşana kadar gtmeyi düşünmüyorum.. zaten olsaydı da heralde bi mucize olucaktı :) Kısmet hakkımızda hayırlısı.. Allah bebeğini sağlıkla doğurup büyütmeni nasip etsin inşallah :KK33::KK33:

Canım seni üzmek istemem ama 4 defa hamilelik geçirdim etrafımda çok da hamile gördüm bu kadar erken aşeren hiç duymadım.. Kendini bu kadar koşullama üzülmek istemiyosan çünkü yaşadıklarının hiçbiri tıbben mümkün olan şeyler değil sadece psikolojik.. inşallah hamile olursun gerçekten yaşarsın :KK33::KK33:

Canım seni üzmek istemem ama 4 defa hamilelik geçirdim etrafımda çok da hamile gördüm bu kadar erken aşeren hiç duymadım.. Kendini bu kadar koşullama üzülmek istemiyosan çünkü yaşadıklarının hiçbiri tıbben mümkün olan şeyler değil sadece psikolojik.. inşallah hamile olursun gerçekten yaşarsın :KK33::KK33:
2 oglum var ve 3 kere hamilelik gecirdim birinin kalbi durdu. Hepsinde de cok erken belirtiler yasadim. Bu forumdada erken belirti yasayan o kadar insan varken ve cevremde de varken, imkansiz demen sacma geldi bana. Ayrica herseyi de tobba baglamamak lazim her hamilelik kendine ozel bulgular tasir. Rabbim ol derse olur ve hissetmeyecek kimse de yoktur.

Haa birfe birgun hamile kalirsan insAllah erkenden belirti yasarsin ve ne demek istedigimi anlarsin.

2 oglum var ve 3 kere hamilelik gecirdim birinin kalbi durdu. Hepsinde de cok erken belirtiler yasadim. Bu forumdada erken belirti yasayan o kadar insan varken ve cevremde de varken, imkansiz demen sacma geldi bana. Ayrica herseyi de tobba baglamamak lazim her hamilelik kendine ozel bulgular tasir. Rabbim ol derse olur ve hissetmeyecek kimse de yoktur.

Haa birfe birgun hamile kalirsan insAllah erkenden belirti yasarsin ve ne demek istedigimi anlarsin.
İnşallah da böyle tepkili bi şekilde yazman gerekmezdi bence.. Neyse inşallah bu da hamilelik gerginliğidir :KK200:

İnşallah da böyle tepkili bi şekilde yazman gerekmezdi bence.. Neyse inşallah bu da hamilelik gerginliğidir :KK200:
Tepkili yazmadim canim sadece imkansiz degil anlatmak istedim. İmkansiz diye birsey yoktur. Evet gereksiz bir geeginlik var uzerimde esip gurledim sabshtan beri. İnsAllah oyledir kusura bakma canim kirmak istemedim seni.

Tepkili yazmadim canim sadece imkansiz degil anlatmak istedim. İmkansiz diye birsey yoktur. Evet gereksiz bir geeginlik var uzerimde esip gurledim sabshtan beri. İnsAllah oyledir kusura bakma canim kirmak istemedim seni.
Sorun değil canım olabilir böyle şeyler kırılmadım :KK200: Ben zaten imkansız demedim de tıbben pek mümkün değil dedim.. Çünkü eğer adetine 8 gün varsa döllenmen 6 gün önce olmuş demektir.. 6. gün bebek rahme tutunmaya başlar.. 10. günden itibaren kanda hcg artışıyla beraber belirtiler ortaya çıkmaya başlayabilir çok hassas kişilerde yani adetine 4 gün kala.. Ama belki de sende erken yumurtlama oluyodur.. Belki de önceki aydan gebe olup üstüne de görmüş olabilirsin.. Bunlar da nadir durumlar olduğu için psikolojikse üzülmeni istemedim o yüzden kendini şartlama demek istedim.. İmkansız diye bişey yoktur ;) Allah kalbine göre versin inşallah hamilesindir :KK200:

Back
X