- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.581
Valla beni yanıltan markalar oldu ya da kimyasal mı yaşadım bilmiyorum o da olabilir miratech denilen markada nerdeyse hep pozitif görüyorum bi daha almıyorum onu.. Bi de herkes ilk 1-2 dakikada çıkar falan diyoya biraz ondan tereddüt ettim ilk 1-2 dakikada bişey yok gibiydi çünkü 5 dakikada gölge gibiydi 10 dakikada pembeleşti böyle oldu.. Benim galiba senin 4 gün kala testinle hemen hemen aynı gibi.. Şimdi benim 3 gün var yarın tekrar yapiim bakalım sabah idrarıyla nasıl çıkıcak? Eğer bişey çıkarsa yarın akşam iş çıkışı teste giderim.. Sen kan testini ne zaman vermiştin ve kaç çıkmıştı?
Evet o dediğin test sıkıntılıymış pozitif gösteriyomş ama labaquick testi güvenilir gerçekten. Benimde ovülasyonların yanında hediye gelmişti. Zaten yeni olduğu için dakikasına çıkmıyo. Benimde ilk testimde 5 dk geçince çıktı ortaya kalbim durcaktı o an. 10 dk içinde net görünüyodu. Hemen kan testine gittim değerim 11 çıktı. Ben çok geç yumurtlamıştım. Adet gününde 186 çıktı. Bu cuma kese için gidicem inşallah. Aynen sabahleyin yap daha net çıkar mutlakaa