Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sorun değil canım olabilir böyle şeyler kırılmadım :KK200: Ben zaten imkansız demedim de tıbben pek mümkün değil dedim.. Çünkü eğer adetine 8 gün varsa döllenmen 6 gün önce olmuş demektir.. 6. gün bebek rahme tutunmaya başlar.. 10. günden itibaren kanda hcg artışıyla beraber belirtiler ortaya çıkmaya başlayabilir çok hassas kişilerde yani adetine 4 gün kala.. Ama belki de sende erken yumurtlama oluyodur.. Belki de önceki aydan gebe olup üstüne de görmüş olabilirsin.. Bunlar da nadir durumlar olduğu için psikolojikse üzülmeni istemedim o yüzden kendini şartlama demek istedim.. İmkansız diye bişey yoktur :KK66: Allah kalbine göre versin inşallah hamilesindir :KK200:
Benim dollenmeden 8 hatta 9 gun gecti. Bata 6 gun var canim. Bakalim hayirlisi olsun. İki oglum var bir kizim olmasini cok istiyoruz. İnsAllah Rabbim nasip eder.

gibigibiyim gibigibiyim Canım benim meraktayım ya ne yaptın.Seni merak ediyorum..
Selam canım yazmıştım aslında sabah tekrarladım testi dünkinin birebir aynısı.. hatta evde misafir eltim vardı birlikte baktık ilk 5 dakikada çıktı ama daha koyu değil ben sabah idrarıyla koyulaşmasını beklemiştim ama koyulaşmadı.. Adetime 2 gün kaldı o güne kadar kan testine gitmem eğer olmazsam duruma göre bakarım..Gidip üzülmek istemiyorum.. hatalar olabiliyomuş bu çok silik çizgilerde,koyulaşırsa giderim canım mutlaka yazarım :KK200::KK37::KK36:

Selam canım yazmıştım aslında sabah tekrarladım testi dünkinin birebir aynısı.. hatta evde misafir eltim vardı birlikte baktık ilk 5 dakikada çıktı ama daha koyu değil ben sabah idrarıyla koyulaşmasını beklemiştim ama koyulaşmadı.. Adetime 2 gün kaldı o güne kadar kan testine gitmem eğer olmazsam duruma göre bakarım..Gidip üzülmek istemiyorum.. hatalar olabiliyomuş bu çok silik çizgilerde,koyulaşırsa giderim canım mutlaka yazarım :KK200::KK37::KK36:
üst üste ikisininde silik çıkması tesadüf değil bence ,Dualarım seninle. Hamişssin bence lh yaptın mı?

Hanımlar.. bir tahmin.. diyelim ki 27 Nisanda yumurtam çatladı!(13.gün) 26 nisan gecesi ve 28 nisan ilişki oldu.diyelim ki döllenme oldu..Tahmini yerleşke ne zaman olur??Buarada bat 12 Mayıs

20170503_212201.webp

Back
X