- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 29
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.621
Tamam olabilir de o ünleme ne gerek vardiBu test bozuk!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olabilir de o ünleme ne gerek vardiBu test bozuk!
Teste kızdım :) O kadar para veriyoz bozuk çıkıyo.Tamam olabilir de o ünleme ne gerek vardi
Aynen sorma bende ona sinir oluyorum parasinda değilim inan bari düzgün sonuç verseTeste kızdım :) O kadar para veriyoz bozuk çıkıyo.
Bi de heyecan yapıyo insan bakıyo ki böyle. Markası ne? Bir de yanlış sonuç veren bir testten bahsediyorlardı.Aynen sorma bende ona sinir oluyorum parasinda değilim inan bari düzgün sonuç verse![]()
Inanki okadar heyecan yaptım ki actigim gibi lavaboya kostum eşim atmış çöpe kutusunuBi de heyecan yapıyo insan bakıyo ki böyle. Markası ne? Bir de yanlış sonuç veren bir testten bahsediyorlardı.
Aman boş ver. Var mı yedek bi tane daha. Bir daha dene testi. Ne kadar gecikti adetin?Inanki okadar heyecan yaptım ki actigim gibi lavaboya kostum eşim atmış çöpe kutusunubakiyimmi
![]()
Canım tahminimce kimyasal gebelik üzülme amaSelam kızlar dün akşam eşimin ısrarıyla kan verdim pozitif değer de bugün öğlene çıkacakmış.. Tam sevinicem derken sabah yaptığım aynı marka testte fotoda bile gözükmeyecek kadar açık bi gölge başka marka testte de hiçbişey çıkmadı.. Yani Bi koyulaşma artış falan yok.. Bi de sabah sarıdan daha koyu kahvere dönecek gbi olan akıntımsı bişey vardı.. Ben anlamadım bu işi![]()
Canım tahminimce kimyasal gebelik üzülme ama
Sonucu alınca yaz mutlakaben de öyle düşünuyorum
Tmm canım mutlaka yazıcamSonucu alınca yaz mutlaka
Değerim 16 çıkmış 2 gün sonra testi tekrarlayın şüpheli gebelik dediSonucu alınca yaz mutlaka
Değerim 16 çıkmış 2 gün sonra testi tekrarlayın şüpheli gebelik dedi![]()
Yaa gerçekten mii ama benim 2 gün kala reglye böyle çıktı peki senin ne kadar önceydi reglden canım?Kanama olmadğı sürece sorun yok canm benimde 11 çıkmıştı ilk değerim
4 gün kala 11 di. Adet günü 186ydı. Yarın tekrar yaptır yada c.tesiYaa gerçekten mii ama benim 2 gün kala reglye böyle çıktı peki senin ne kadar önceydi reglden canım?
Benim önceki gebeliklerim değerim hep regl günü 240 larda çıkmıştı da bana çok düşük gibi geldi 2 güne artsa bile o kadar çok artamaz heralde geç döllenme falan mı oldu acaba?Kanama olmadğı sürece sorun yok canm benimde 11 çıkmıştı ilk değerim
tabiki olablir bende mesela çok geç ymurtladımBenim önceki gebeliklerim değerim hep regl günü 240 larda çıkmıştı da bana çok düşük gibi geldi 2 güne artsa bile o kadar çok artamaz heralde geç döllenme falan mı oldu acaba?
neyse bakalım yarın ola hayrola çok sağol canım bana umut olduntabiki olablir bende mesela çok geç ymurtladım
Güzel haberlerini bekliyorm :)neyse bakalım yarın ola hayrola çok sağol canım bana umut oldun![]()