• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynen sorma bende ona sinir oluyorum parasinda değilim inan bari düzgün sonuç verse:sinirli:
Bi de heyecan yapıyo insan bakıyo ki böyle. Markası ne? Bir de yanlış sonuç veren bir testten bahsediyorlardı.

Bi de heyecan yapıyo insan bakıyo ki böyle. Markası ne? Bir de yanlış sonuç veren bir testten bahsediyorlardı.
Inanki okadar heyecan yaptım ki actigim gibi lavaboya kostum eşim atmış çöpe kutusunu :KK48: bakiyimmi:KK70:

Inanki okadar heyecan yaptım ki actigim gibi lavaboya kostum eşim atmış çöpe kutusunu :KK48: bakiyimmi:KK70:
Aman boş ver. Var mı yedek bi tane daha. Bir daha dene testi. Ne kadar gecikti adetin?

gibigibiyim gibigibiyim insallah hamilesindir canim, bence attigin fotoya gore pozitif ama sanirim o marka da yanlis sonuc verebiliyormus, insallah seninki dogrudur ve bebegini saglikla kucagina alirsin. Benim de 4-5 gun kala kaset testte boyle cikmisti, sonra predictor early ile netlestirmistim. 2 hamileligimde de en kesin sonucu o verdi diyebilirim.

yunus_ciklet yunus_ciklet canim sen hep ovulasyonla ilgili soru sordugundan cvp yazamiyorum, hicbir fikrim yok acikcasi testlerle ilgili. Bu arada benim erken belirti olarak belim agrimisti, suphelenip test yapmistim ve oyle ogrenmistim. İnsallah bu ay ben senden umutluyum :)

Selam kızlar dün akşam eşimin ısrarıyla kan verdim pozitif değer de bugün öğlene çıkacakmış.. Tam sevinicem derken sabah yaptığım aynı marka testte fotoda bile gözükmeyecek kadar açık bi gölge başka marka testte de hiçbişey çıkmadı.. Yani Bi koyulaşma artış falan yok.. Bi de sabah sarıdan daha koyu kahvere dönecek gbi olan akıntımsı bişey vardı.. Ben anlamadım bu işi :(

Selam kızlar dün akşam eşimin ısrarıyla kan verdim pozitif değer de bugün öğlene çıkacakmış.. Tam sevinicem derken sabah yaptığım aynı marka testte fotoda bile gözükmeyecek kadar açık bi gölge başka marka testte de hiçbişey çıkmadı.. Yani Bi koyulaşma artış falan yok.. Bi de sabah sarıdan daha koyu kahvere dönecek gbi olan akıntımsı bişey vardı.. Ben anlamadım bu işi :KK43:
Canım tahminimce kimyasal gebelik üzülme ama

Kanama olmadğı sürece sorun yok canm benimde 11 çıkmıştı ilk değerim
Benim önceki gebeliklerim değerim hep regl günü 240 larda çıkmıştı da bana çok düşük gibi geldi 2 güne artsa bile o kadar çok artamaz heralde geç döllenme falan mı oldu acaba?

Back
X