- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.145
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.601
Benim dollenmeden 8 hatta 9 gun gecti. Bata 6 gun var canim. Bakalim hayirlisi olsun. İki oglum var bir kizim olmasini cok istiyoruz. İnsAllah Rabbim nasip eder.Sorun değil canım olabilir böyle şeyler kırılmadımBen zaten imkansız demedim de tıbben pek mümkün değil dedim.. Çünkü eğer adetine 8 gün varsa döllenmen 6 gün önce olmuş demektir.. 6. gün bebek rahme tutunmaya başlar.. 10. günden itibaren kanda hcg artışıyla beraber belirtiler ortaya çıkmaya başlayabilir çok hassas kişilerde yani adetine 4 gün kala.. Ama belki de sende erken yumurtlama oluyodur.. Belki de önceki aydan gebe olup üstüne de görmüş olabilirsin.. Bunlar da nadir durumlar olduğu için psikolojikse üzülmeni istemedim o yüzden kendini şartlama demek istedim.. İmkansız diye bişey yoktur Allah kalbine göre versin inşallah hamilesindir
Çocuklarını Allah bağışlasın canım inşallah herşey kalbine göre olsunBenim dollenmeden 8 hatta 9 gun gecti. Bata 6 gun var canim. Bakalim hayirlisi olsun. İki oglum var bir kizim olmasini cok istiyoruz. İnsAllah Rabbim nasip eder.
Selam canım yazmıştım aslında sabah tekrarladım testi dünkinin birebir aynısı.. hatta evde misafir eltim vardı birlikte baktık ilk 5 dakikada çıktı ama daha koyu değil ben sabah idrarıyla koyulaşmasını beklemiştim ama koyulaşmadı.. Adetime 2 gün kaldı o güne kadar kan testine gitmem eğer olmazsam duruma göre bakarım..Gidip üzülmek istemiyorum.. hatalar olabiliyomuş bu çok silik çizgilerde,koyulaşırsa giderim canım mutlaka yazarımgibigibiyim Canım benim meraktayım ya ne yaptın.Seni merak ediyorum..
üst üste ikisininde silik çıkması tesadüf değil bence ,Dualarım seninle. Hamişssin bence lh yaptın mı?Selam canım yazmıştım aslında sabah tekrarladım testi dünkinin birebir aynısı.. hatta evde misafir eltim vardı birlikte baktık ilk 5 dakikada çıktı ama daha koyu değil ben sabah idrarıyla koyulaşmasını beklemiştim ama koyulaşmadı.. Adetime 2 gün kaldı o güne kadar kan testine gitmem eğer olmazsam duruma göre bakarım..Gidip üzülmek istemiyorum.. hatalar olabiliyomuş bu çok silik çizgilerde,koyulaşırsa giderim canım mutlaka yazarım
Dün akşam yaptım canım bayaa koyu çıktı ama C den daha koyu ya da eşit değil eşite yakındı diyebilirim..üst üste ikisininde silik çıkması tesadüf değil bence ,Dualarım seninle. Hamişssin bence lh yaptın mı?
Dün akşam yaptım canım bayaa koyu çıktı ama C den daha koyu ya da eşit değil eşite yakındı diyebilirim..
ilişkiden 6 ila 10 gün arasında canım.. Tabi genel olarakHanımlar.. bir tahmin.. diyelim ki 27 Nisanda yumurtam çatladı!(13.gün) 26 nisan gecesi ve 28 nisan ilişki oldu.diyelim ki döllenme oldu..Tahmini yerleşke ne zaman olur??Buarada bat 12 Mayıs
27.gün döllendi ise 10 günden hesaplarsak 6 mayıs a kadar süresi var yani..ilişkiden 6 ila 10 gün arasında canım.. Tabi genel olarak
Aynen canım inşallah tutunur27.gün döllendi ise 10 günden hesaplarsak 6 mayıs a kadar süresi var yani..Kafayı yedim
OzamanAynen canım inşallah tutunurBu arada yalnız değilsin kafayı yeme konusunda
Ozaman
zaten nerdeyse regl geldi oldu sen test yap bak nasıl çıkacak pembeler..Ben farklı marka bi test alıcam yarın sabah ikisini birden yapıcam acaba hangi marka güvenilir ya bi el atsanız şurdan kızlar ??
bu erken gebeliklere de hiç güvenmiyorum benim kanda 245 olan hcg değerimi negatif göstermişti fortel markaydı galibazaten nerdeyse regl geldi oldu sen test yap bak nasıl çıkacak pembeler..
Hadi yaa,bende kaset testlerde ne kadar çok pozitif gördüm ama 10 dk geçmişlerdi niyeyse artık bende güvenmiyorum..bu erken gebeliklere de hiç güvenmiyorum benim kanda 245 olan hcg değerimi negatif göstermişti fortel markaydı galiba
Kizlar bir test yaptım ama foto atamiyorum buraya biraz değişik çıktı anlamadım sonucu
Bu test bozuk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?