Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Benim dollenmeden 8 hatta 9 gun gecti. Bata 6 gun var canim. Bakalim hayirlisi olsun. İki oglum var bir kizim olmasini cok istiyoruz. İnsAllah Rabbim nasip eder.

Benim dollenmeden 8 hatta 9 gun gecti. Bata 6 gun var canim. Bakalim hayirlisi olsun. İki oglum var bir kizim olmasini cok istiyoruz. İnsAllah Rabbim nasip eder.
Çocuklarını Allah bağışlasın canım inşallah herşey kalbine göre olsun Allah tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin

gibigibiyim Canım benim meraktayım ya ne yaptın.Seni merak ediyorum..
Selam canım yazmıştım aslında sabah tekrarladım testi dünkinin birebir aynısı.. hatta evde misafir eltim vardı birlikte baktık ilk 5 dakikada çıktı ama daha koyu değil ben sabah idrarıyla koyulaşmasını beklemiştim ama koyulaşmadı.. Adetime 2 gün kaldı o güne kadar kan testine gitmem eğer olmazsam duruma göre bakarım..Gidip üzülmek istemiyorum.. hatalar olabiliyomuş bu çok silik çizgilerde,koyulaşırsa giderim canım mutlaka yazarım

üst üste ikisininde silik çıkması tesadüf değil bence ,Dualarım seninle. Hamişssin bence lh yaptın mı?

Hanımlar.. bir tahmin.. diyelim ki 27 Nisanda yumurtam çatladı!(13.gün) 26 nisan gecesi ve 28 nisan ilişki oldu.diyelim ki döllenme oldu..Tahmini yerleşke ne zaman olur??Buarada bat 12 Mayıs

Hanımlar.. bir tahmin.. diyelim ki 27 Nisanda yumurtam çatladı!(13.gün) 26 nisan gecesi ve 28 nisan ilişki oldu.diyelim ki döllenme oldu..Tahmini yerleşke ne zaman olur??Buarada bat 12 Mayıs
ilişkiden 6 ila 10 gün arasında canım.. Tabi genel olarak

bu erken gebeliklere de hiç güvenmiyorum benim kanda 245 olan hcg değerimi negatif göstermişti fortel markaydı galiba
Hadi yaa,bende kaset testlerde ne kadar çok pozitif gördüm ama 10 dk geçmişlerdi niyeyse artık bende güvenmiyorum..

Kizlar bir test yaptım ama foto atamiyorum buraya biraz değişik çıktı anlamadım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…