Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canim pko'lu musun degil misin? En son degilmisim dememis miydin? Bi de bugun regl mi oldun yani mesaji anlamadim hic :KK43:

PkO canım ultrasonda pko hormonda değil saçma sapan bir hal aldı regl olmadım.
En son lekelenme oldu 13 nisanda doktor onu adet diye saymisti.
Inofolic içtim bu ay ve 3 ay daha içiçem belki olmuştur diye bir heves baktım da cok sık idrara cikma ve göğüs dolulugu var nasip kısmet diyelim

Kızlar ikinci çizgiyi görebilen varmı sadece ben görüyorum sanırım :KK12:

Eklentiler

• DSC_2704-01.webp
    DSC_2704-01.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 178
kızlar benim bata 4 gün var sabah idrar testi yaptım ilk 5-10 dk içinde incecik gölge bir çizgi çıktı. sonra bıraktım testi çıktım evden eve geri geldiğimde akşam olmuştu 10 saat geçmişti teste baktım bu şekildeydi. eşimle ben sabah ince çizgiyi görmüştük ama akşam daha da belliydi. siz de yorumlar mısınız saatler geçmiş olsa bile bu kadar belirgin olması normal mi? ya da sadece biz mi görüyoruz :(

IMG_3275.webp
IMG_3275.webp IMG_3275.webp

kızlar benim bata 4 gün var sabah idrar testi yaptım ilk 5-10 dk içinde incecik gölge bir çizgi çıktı. sonra bıraktım testi çıktım evden eve geri geldiğimde akşam olmuştu 10 saat geçmişti teste baktım bu şekildeydi. eşimle ben sabah ince çizgiyi görmüştük ama akşam daha da belliydi. siz de yorumlar mısınız saatler geçmiş olsa bile bu kadar belirgin olması normal mi? ya da sadece biz mi görüyoruz :KK43:

Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372

Bence hamilesin canım çok yeni daha. Adet gününe var galiba daha

Bence hamilesin canım çok yeni daha. Adet gününe var galiba daha

ağzın bal yesin canım 4 gün vardı. yarın da yapıcam bat benim 10 mayıs. benim merak ettiğim acaba gebelik olmasa bile bekleyince bu çizgi çıkıyor mu? daha önce hiç çıkmamıştı gölge bile çıkmamıştı hiç.

kızlar benim bata 4 gün var sabah idrar testi yaptım ilk 5-10 dk içinde incecik gölge bir çizgi çıktı. sonra bıraktım testi çıktım evden eve geri geldiğimde akşam olmuştu 10 saat geçmişti teste baktım bu şekildeydi. eşimle ben sabah ince çizgiyi görmüştük ama akşam daha da belliydi. siz de yorumlar mısınız saatler geçmiş olsa bile bu kadar belirgin olması normal mi? ya da sadece biz mi görüyoruz :KK43:

Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372 Eki Görüntüle 1992372
Bence hamilesin, tebrikler :anneadayı:

1 hafta beklemeye karar kıldım.
Ztn 14 nisan da regl olmustum
14 mayısa kadar var daha bekliyim diyorum. Sen naptın tekrarladinmi bu bsabahki mi
Ben pazartesi gideceğim canım diş dolgusu yaptırcam baktırmak istiyorum beta hcg bu test akşam üstü yaptım canım inşallah gelmiştir kuzucuklarımız ♥️

Back
X