Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bu sabahki idrar testimde gölge bile yok :KK43:

kimyasal gebelik korkarım ki. :KK43:
benim de yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurulduğum ay adetten önce silik çizgim vardı ama kan vermedim adeti bekledim sonra bütün testler negatif çıktı.
bu yüzden adet geçmeden hiçbir test yapmamak gerek kuzum.:olamaz:

gibigibiyim gibigibiyim insallah hamilesindir canim, bence attigin fotoya gore pozitif ama sanirim o marka da yanlis sonuc verebiliyormus, insallah seninki dogrudur ve bebegini saglikla kucagina alirsin. Benim de 4-5 gun kala kaset testte boyle cikmisti, sonra predictor early ile netlestirmistim. 2 hamileligimde de en kesin sonucu o verdi diyebilirim.

yunus_ciklet yunus_ciklet canim sen hep ovulasyonla ilgili soru sordugundan cvp yazamiyorum, hicbir fikrim yok acikcasi testlerle ilgili. Bu arada benim erken belirti olarak belim agrimisti, suphelenip test yapmistim ve oyle ogrenmistim. İnsallah bu ay ben senden umutluyum :)
İnşallah canım bat a 7 var erken gebelik alsam çıkar mı??

Selam kızlar dün akşam eşimin ısrarıyla kan verdim pozitif değer de bugün öğlene çıkacakmış.. Tam sevinicem derken sabah yaptığım aynı marka testte fotoda bile gözükmeyecek kadar açık bi gölge başka marka testte de hiçbişey çıkmadı.. Yani Bi koyulaşma artış falan yok.. Bi de sabah sarıdan daha koyu kahvere dönecek gbi olan akıntımsı bişey vardı.. Ben anlamadım bu işi :KK43:
Değer 12 mi canım geç döllenmedir muhtemelen olsun güzel olan şey hamile kalabiliyorsun halen..hayırlısı bekle tekrar kan ver bakalım.

Kızlar pkoyum ben inolfic içiyorum bu ay ilk kez regl günümü hesap edemiyorum bu yüzen ne zaman test ypaşam acaba
Aşırı duzensiz beklemekten sıkıldım regl

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-05-10-42-29.webp
    Screenshot_2017-05-05-10-42-29.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 54
kırmızı bayaa kanama yoğun başladı :KK43: kimyasal oluyo heralde bu daha önce bi kere geçirmiştim tesadüfen reglyken 44 çıkmıştı hcg testim :KK43:
kimyasal dediğin şey döllenip rahime yerleşmeyen değilmi? Acaba benim testlerde ki pozitiflerde kimyassal mıydı acaba? daha önce yaptıklarım..Geçmiş olsun İyi haber bu üzülme..yumurta varr..

öyle olup geç döllenme yaşayan,üstüne regl gören de çok olsun sen yine takipte kal..bak bir sürü örnek okudum bu şekilde.
Sanmıyorum canım zaten öyle kanamalı gebelik olucaksa hiç olmasın daha iyi.. artık sorun yaşamaktan çok yoruldum.. sağlıklı olacaksa olur olmayacaksa da olmasın daha iyi.. hakkımızda hayırlısı.. :KK200:

Back
X